Május 21,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Megszenvedte a múltat, és éppen most szenvedi a jövendőt

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,623,150 forint, még hiányzik 1,376,850 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Üdvözlök ismét mindenkit itt a hatósági áras, bocsánat, akciós tejben, a fülek mögötti vajban fürdő, és a tokaji borral folyó Kánaán megszentelt földjén. Itt, ahol a kurta farkú malac túr, és ezt a túrást a szőrét hullató vidéki róka jelmezébe öltözött parlamenti képviselő (értsd: rühes lyukas zoknijú vidéki tyúktolvaj) próbálja számon kérni az illetékes ebbéli tevékenységén. Itt, ahol ha az uralkodó társaság nem lenne egy civilizált úriemberekből álló társaság, akkor már régen leverték volna a kamerázó képviselő urat a francba. Mármint abban a túrásban, amit azon a megszentelt, őseink által ránk hagyott területen művel, ami még pár év és a valóságban is az Orbán-klán tulajdona lesz telekkönyvileg.

Mert ugye a tolvej, a Tiborcz nevű és annak trónvárományos felesége nem tud leállni, ha földek, ingó és ingatlan vagyonok, kiemelten kastélyok és mindenféle szállodaláncok összeharácsolásáról van szó. Akkor kinyílik a papíron plebejus apuci bukszája, amiben a mi pénzünk lapul, ezek pedig arra költik, amire kedvük szottyan. Vagy arra, amit meg- illetve elkívánnak másoktól. Ezt szeretik a legjobban játszani ezek a szőrüket nem hullajtó, hanem azt a szőrzetet a téli hidegekben magukon, leginkább a nyakukban hordó, ezáltal a prémes állatot attól megfosztó felkapaszkodott milliárdosaink, ha magyar és uniós pénzekből bevásárolhatnak maguknak. Abból, ami valamikor a köz tulajdona volt. Magyarul az államé, amit ezek immáron 13 éve kezelnek, és ami fölött korlátlan vészhelyzeti hatalommal megspékelve rendelkeznek.  Tehát vagy odaajándékozzák egymásnak a kastélyokat csak úgy, vagy megvesznek egy adott ingatlant, azt a mi pénzünkön túlárazva felújítják, majd valamilyen tőkealapon keresztül eltüntetik a telekkönyveket a saját részükre. Olyan szép, mondhatnám meseszép ez a hely, tele van csodálatos magyar népmesékbe illő történetekkel. A sunyi róka ezeket szerette volna megtudni, de nem járt sikerrel szegény, mert nem vette figyelembe, hogy az igazi róka pont az, amelyik után szimatolni próbál. Sebaj Tóbiás, lesz ez még szarabb is!

Közben úgy értettem, hogy készül a szekta a tusványosi szeánszra, a Fidesz Ozora-fesztiváljára, ahol minden évben Jézus Viktor Szupersztár kinyilatkoztat a híveknek, mint annak idején tette ezt a Megváltó valahol Názáret környékén egy dombról (lásd: Hegyi beszéd, Biblia). Kell is ez most nagyon ide, ahol az érvek, a tények és a valóság kezdi összezavarni a békeidőben tátott szájjal ámuló-bámuló rajongókat, ezért muszáj valami egetverő nagy faszsággal elterelni a figyelmet a fent említett dolgokról. Meg arról, hogy mindeközben nálunk a legmagasabb az infláció, kong az államkassza az ürességtől, nem jön továbbra sem a helyreállítási pénz, és ugyan megszorítások nincsenek, csak kiigazítások, de azok lassan brutálisabbak, mint 2008-as világválság idején voltak a nettó megszorítások, és ahol a korrupció olyan mély, hogy mellúszásban közlekedik minden fideszes érintett prominens, különben megfulladna. De senki ne aggódjon, mert lesz, mert van mindenre magyarázat. Nem hinném, hogy le kéne írnom még egyszer azt, amit már milliószor leírtam: pontosan tudjuk, hogy mely személyek és mely európai ország fővárosa az, aki és ami előidézte ezt a helyzetet csak azért, hogy a mimagyaroknak folyamatosan szar legyen. 

Mert megszenvedte ez az istenadta nép a múltat, és éppen most szenvedi a jövendőt. Csak valamiért ez nem jut el a tudatáig, és jól van az úgy. Mármint az, hogy egyesek milliárdosokká avanzsálnak, míg mások földönfutók lesznek a nagy honvédő harcban, amit Jézus Viktor alias Don Viktor Quijote vív az ő hűséges fegyverhordozójával, Szijjártó Péterrel az előtte tornyosuló brüsszeli szélmalmok ellen.

Akinek van szeme a látásra, az persze látja, hogy megint csak cumit tettek Viktorka szájába: mielőtt egy öblöset zsarolt és fenyegetőzött a svéd NATO-csatlakozás kapcsán, a török szultán végül mégis beadta a derekát. Alig pár nappal azután, hogy a parlamenti bátorak elvonultak szabadságra anélkül, hogy műsorra tűzték volna Svédország NATO-csatlakozásának jóváhagyását. Úgyhogy most kiderült, hogy nagyokosék megint a rossz oldalán álltak a pénisznek. Mert ugye azt mondták:

nem mi leszünk az utolsók a ratifikáció tekintetében.

De sikerült? Hát persze hogy nem, bazdmg. Mert amit ezek mondanak, az általában már akkor egy ótvaros nagy kamu, amikor kiadják magukból, rosszabb esetben csak utólag derül ki, hogy persze, hogy az volt. Amikor pedig bebizonyosodik, akkor sunnyognak, mint egy szőrét hullajtott rossz rókafalka. Vidéki vagy városi, tökmindegy. Persze hogy ez is meg lesz magyarázva, hiszen ezek ebben a legjobbak, hogy ők ilyet nem mondtak, vagy ha mégis kicsúszott, akkor arról Gyurcsány tehet.

Egy ilyen országban tényleg kaland az élet, mert kicsit nem figyel oda az ember, és már nem is az van, mint ami tegnap volt, amikor lefeküdt aludni. A hülyének nézés magasiskolája, a propagandával és mellébeszéléssel hipnotizált szavazók hergelése valódi kormányzás helyett. Ott, ahol millió bizonyíték van azokra az okozott károkra, minősített lopásokra és pusztításokra, amiket ezek elkövettek, és mégis mindenki a helyén van. Nemhogy a helyén van, hanem mondjuk újra indul Győrben a polgármester választáson, vagy minden következmény nélkül átül az igazságügyi minisztérium bársonyszékéből a brüsszeli Európai Parlamentbe tovább pusztítani a pusztíthatót. 

Aztán a Garancsi & Habony & Co. szépen lenyúlja az online szerencsejáték szektort mert csak. Mert kell az is, meg minden is. Közben a nemzet producere, a Trónok harca magyar remake-jének megálmodója és összegányolója már fel is vásárolt egy földdarabot szarért-húgyért, amit majd ezerszeres áron tovább ad egy akkumulátorgyártó cégnek, hogy az tudjon egy környezetszennyező, például filippínó vendégmunkásokat foglalkoztató monstrumot építeni, hogy nekünk – értitek, bazdmeg: nekünk – jobb hely legyen a világ. De legalábbis a világnak ez a rántotthús alakú kicsinyke országa, ahova mindenki be akar települni és illegális migránsként gettókban és hordákban élni az idők végezetéig. Amit persze most éppen megint meg fog akadályozni Jézus Viktor, mert rá egyébként nem nagyon szoktak vonatkozni a törvények. Sok sikert és hajrá Magyarország, hajrá magyarok!

Ceterum censeo: az orbáni rendszert el kell pusztítani.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.