Május 21,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Armagibbon

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,617,520 forint, még hiányzik 1,382,480 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Helyzet van, feleim, világhelyzet! Ahogy Virág elvtárs mondotta volt:  „A nemzetközi helyzet egyre fokozódik.”

Mostan Mákvirág nertárs köpködi ugyanezt, mint a szotyihéjat a felcsúti Pancho Aréna VIP-páholyában ugyanő. Naphosszat sulykolja: nyakunkon a III. világháború, nemszuverén szomszédunk szuverénkedése folytán. Migránshordák által megszállt agytekervényei folytán komplett armageddont vizionál, vérfagyasztó zombiapokalipszist. Galaktikus erők kénköves összecsapásának középpontjában vergődik ez a kicsinyke ország, óh jaj! Lóg fölöttünk az atomháború, mint a mondabeli Damoklész feje fölött a hajszálra akasztott kardja. Sulykolónak használja az teljes köz- és magánmédiáját. 

De ugyanakkor veri a mellét, hogy Ő majd megvéd minket cefetül, csak addig is rettegjünk, féljünk, alázatoskodjunk rendesen. Teszi, pont ahogy Weöres Sándor rímbe szedte:

„Majompóznán majomkirály

majomnyelven szónokol

egyiké majommennyország

másiké majompokol.”

Majomország melldöngető csoportfőnökeként az ipse megfeledkezik arról, hogy a gibbonfélék (Hylobatodae) fejlődési vonala már 18 millió éve különvált az emberfélék (Hominidae) családjától. 

Gerjeszti a rémhíreket, melyektől rettegnünk kellene. Holott csak az ő gatyája van tele attól való félelmében, hogy egyszert véget érhet a majomkodása. King-kongatja a vészharangot: „Olyan idők jönnek, mikor a gyenge népek elvesznek, az erősek megmaradnak.” Alapjaiban reng a Föld a talpunk alatt, minden eresztékében recseg-ropog, de Ő majd megállítja. Talán a Föld forgását is, mert nem ismer lehetetlent, ha a hazájáról van szó. Csak meg kell erősítenünk ehhez a Rengvédelmi Szerveinket és a védvonalainkat. Csak ki kell képeznünk és fel kell vérteznünk magunkat kellő őserővel minden és mindenki ellen. Megállítjuk Brüsszelt, megállítjuk Kijevet, ahol a rengés epicentruma van – csak Őt ne állítsa meg senki.

Részünkről persze a Novák Kataklizmával is kiegyeztünk volna, de a hazugság olyan, mint a kábítószer. Mind több kell belőle hogy hasson.

Pandula Dezső

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.