Május 5,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Tehát nem születik annyi jobbágy, amennyi kitermelné a költségeiteket?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 196,183 forint, még hiányzik 2,803,817 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

„Én híve vagyok az őszinte beszédnek, de most durván fogok fogalmazni” – ezt mondta Orbán Viktor a Parlamentben, majd a Jobbiknak adott viszontválaszában kifejtette: „ön itt feláll, bevándorlóország ellen beszél, miközben a maga elnöke az Európai Parlamentben megszavazza azt a migránscsomagot, amelynek értelmében Magyarországra kötelező erővel migránsokat akarnak telepíteni”. A miniszterelnök úgy fogalmazott Lukács László György kérdésére:

„Ezt a maga elnöke szavazza meg, megszavazza a maga elnöke, megszavazza a maga elnöke, hogy migránsgettókat kelljen építeni. Maguk ellen kell harcolni, maguk elárulták Magyarországot”. 

Hö-hö-hö, doktorminiszterelnök úr! Kicsit hátrább az agyarakkal! Bocsánat, agarakkal, ha kérhetnénk. Már csak azért is, mert azokat a képviselők, akikkel így szíveskedik beszélni – mit beszélni? degradálni és seggtörlő papírnak használni, amikor kérdéseket tesznek fel a mi nevünkben -, minket képviselnek, magyar embereket képviselnek, tehát az a minimum, hogy válaszol a kérdéseikre, méghozzá normálisan. Havi több mint öt millió forint fizetésért meg a juttatásokért azért férjen már bele, ha kérhetnénk! Köszönjük.

Tudjuk, látjuk, hogy nem fér bele. Úgyhogy a faszt köszönjük, kikérjük magunknak ezt a flegma, lekezelő, kioktató stílust, aminek köze nincsen ahhoz, amit kérdeznek tőled! Én nem foglak magázni nem fogok hajbókolni előtted, én nem vagyok  a jobbágyod, én még mindig Baranya megyében élek, és nekem polgármesterem van, nem pedig ispánom, ahogy azt kitaláltátok magatoknak. Ez a beteg alá- és fölérendeltségi elmebaj, ez a  hűbéri titulus rendszer körülbelül annyira beteg, mint amennyire gátlástalan és elvetemült az elméd, amihez egyre nehezebb igazodni, a stílusod, amit  megengedsz magadnak velünk szemben, amit lehetetlen vérnyomás emelkedés nélkül, higgadtan nézni és tűrni.

Akkor nézzük a fenti fröcsögést elejét. Az mondod: híve vagyok az őszinte beszédnek. Tényleg? Mióta? Ha azt mondod, jó estét, én többnyire kinézek az ablakon, hogy megnézzem valóban besötétedett odakint. Emlékszel még erre a szövegre?

„Ha Magyarországra jössz, nem veheted el a magyarok munkáját”.

Ezt 2015-ben harsogtátok a bátraiddal együtt, majd csilliárdokért kitapétáztátok vele az országot. Most ott tartunk, hogy ti toboroztok filippínó munkaerőt az ide épülő akkumulátorgyárakba. Miért is? Csak nem azért, mert annyiért, amennyit ezeknek a szerencsétleneknek adnátok bérként már egy közmunkás sem menne el dolgozni és megmérgeződni ezekben a halál monstrumokban? Azt mondod, 80-90 ezer ember hiányzik a munkaerőpiacról? Hát hol van ez a sok ember? Csak nem elhúztak, mert itthon nem tudnak megélni, inkább kalandvágyból elmentek innen a vérbe, és inkább új életet kezdtek külföldön? Vagy nem születik annyi jobbágy, amennyi kitermelné a költségeiteket? Ha meg nincs elegendő munkaerő, akkor minek hozod ide ezeket a gyárakat?

Kurvára nem értem. Meg ezt se értem: az a dumád most, hogy a jövőbe fektetünk, mert az elektromos autóké a világ. Mi van, te nemzeti, keresztény, konzervatív középkori kedves vezető? A Jobbik árulja el Magyarországot? Ha valaki elárulta és kiárusította a hazánkat, az csak és kizárólag egyetlen ember. Az te magad vagy. Soroljam? Kínának, Oroszországnak az összes keleti diktatúrának eladtad az országunk természeti kincseit. A vizeinket, a termőföldjeinket. Az Európai Uniót elárultad az agresszor haverodnak, megtagadod, megakadályozod, meghekkeled azokat a támogatásokat, amiket te is megszavaztál amikor a szankciós csomagokról döntött az ún. Brüsszel. Keresed a pénzt, amit te loptál el, és migránshordákról, migránsgettókról beszélsz, miközben néhány száz menedékkérő befogadásáról lenne szó. Amit megtagadhatsz, kiválthatsz, legrosszabb esetben a MI PÉNZÜNKÖN kivásárolhatsz. Hazug, gusztustalan ember vagy, és valóban nem könnyű a helyzeted, amin nem mellesleg kurva jót röhögtetek a Semjén nevű rénszarvas vadásszal. Meg a többiekkel.

Nehéz, valóban. Túl nehéz vagy. Már nem csak fizikai értelemben, hanem agyilag is. Bomlott, mint a napon hagyott tej, megbuggyant és romlott. Nem vicces, hanem szánalmas. Nem a 3XL-es öltöny, amit már begombolni sem tudsz, nem az a zavarba ejtően kínos és szánalmas. Hanem az a szellemi, morális, anyagi pusztítás, amit 13 év alatt a hatalmába belehízott jogásztanonc karikatúrájaként elkövettél. 

„Beérhetnénk azzal a válasszal is, hogy az infláció az ellenzéket nem érinti, mert ők dollárban számolnak” – mondta Kálmán Olga kérdésére Orbán, aki komolyra fordította a szót, miután gusztustalan, gyalázatos vicceskedését taps követte: azt mondta, az év végére az infláció Magyarországon egy számjegyű lesz, „egymás után hozzuk azokat az intézkedéseket, amelyekkel letörjük az inflációt”, fogalmazott a miniszterelnök.

Bocsánat, ez az az infláció, amire egy tölténnyel vadászik a mi Pamapalinink? Mert ugye ezt is ő mondta:

Az infláció olyan, mint egy tigris, és neked csak egy töltényed van. De mi eltaláljuk!

Nem tudom, hogy ilyen szarul céloznak – mert többen lőnek egyszerre -, vagy jobb híján kivárják a megfelelő pillanatot, amikor a tigris nevű infláció besétál a célkeresztbe, és akkor majd meghúzzák a ravaszt, mindenesetre ez az infláció-tigris egyelőre vidáman ugrándozik a vadonban. Amerre jár, mindent felzabál, és magasról szarik a vadászra, aki kergeti. Miközben a propaganda humbug szerint az van, hogy ez nem is az az infláció, hanem erről kizárólag Brüsszel tehet, aminek amúgy őfényessége „beadta a vakcinát”, amely már dolgozik is mint az állat, és év végére egy számjegyű lesz. Lemegy a láza neki. Nem most, nem tegnapelőtt, hanem év végére. Aha. Hogy is lehetne ez másképp, ha a fővirológus nem ismeri a piacot. Mert ezt is ő mondta: „Nem tudom, ki az a Mr. Piac, aki bekopogtat az ajtón”. 

Hát csoda, hogy szopóágon vagyunk? Hát hiszen az önjelölt megváltó, nem közgazdász, hanem sufnijogász, a jogi egyetemen pedig nem tanítják ezt a fogalmat. Ő a piacon szalonnát meg sonkát vesz, nem foglalkozik üzleti ügyekkel, mert sosem volt vagyonos ember, és nem is lesz, miközben soha nem vetemedne arra, hogy elhallgattasson bárkit. De azért a biztonság kedvéért 10 ezer példányban veszünk közpénzből veszteséges Nemzeti Sportot, mert a Népszabadság is azért zárt, be mert nem tartotta el a piac. Mármint az a piac. Azt hiszem, most kapok agyfaszt, úgyhogy nincs több mondandóm, le kell hűtenem magam. 

Ceterum censeo: az orbáni rendszert el kell pusztítani.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.