Május 9,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ahol egy ekkora bűnlajstrommal valakit futni hagynak

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 412,710 forint, még hiányzik 2,587,290 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Bye-bye Judit, vissza se gyere. Bár mondjuk oda se kéne menned szerintem, főleg azok után, hogy onnan már egyszer eljöttél. Mindegy is, pusztítottál itt éppen eleget ahhoz, hogy a nagy tudású főnököd most levegyen egy időre a sakktábláról. Bár megint csak mindenki találgat, meg elemez és próbál Jézus Viktor fejével gondolkozni, szerintem ez felesleges. Mint ahogy felesleges ebbe az országba egy olyan minisztérium is, ahol a két legnagyobb botrány robbant ki az elmúlt években, a dekázó hajdobáló miniszterasszonyság főnöksége alatt. Ez a minisztérium történetesen az igazságügy nevet viseli, és valamiért pont itt történtek a legnagyobb gazságok, i nélkül. Vargának már a Pegasus lehallgatási ügy után repülnie kellett volna jobb országokban, ahol például tudják definiálni a jogállamiság fogalmát, amit Varga saját elmondása szerint a mai napig nem tud értelmezni.

Nos, ez volt ennek az országnak a jó miniszterasszonysága, aki pont úgy menekült az újságírók, riporterek elől, mint ahogyan azt a főnöke teszi évek óta a testőrei kíséretében. Szóval a fél országot illegálisan hallgatták le, vagy hallgatják le még most is, és ennek semmi, de semmi következménye a mai napig nem volt Vargára nézve. Szóval jobb helyeken, ahol van jog és állam, pláne jogállam, ott ez nem igazán történhetett volna meg. Egyébként nem annyira bonyolult ez a fogalom, mint ahogy azt Judit asszony előadta. A jogállamiság lényege, hogy azok, akik a közhatalmat gyakorolják, ne éljenek vissza a közhatalommal. Ennyi. Még egy alsó csoportos óvodás is simán megérti, szerintem nem kell ehhez jogi egyetem se. Csak ugye a gránitszilárdságú alaptákolmányt is sikerült szétvésniük ezeknek a jogi zseniknek, nem is egyszer. Szájer bukása után a miheztartás végett belenyomták az elhíresült, az apa férfi, az anya nő alaptézist, nehogy valaki véletlenül eltévessze az ajtót. És persze, hogy egy olyan agyából pattant ki ez a homofób förtelem, aki saját maga testesítette meg ennek az állításnak az ellenkezőjét. És persze, hogy egy olyan háromgyerekes anyuka vette vállára ezt a nehéz jogi terhet és annak képviseletét, aki pont akkor volt válófélben a szintén zenész férjétől. Mert a család az család, aztán ha már nem az, akkor elválunk, így működnek a dolgok a való életben, és ezek szerint a mélykeresztény Fideszben is, ahol Rogántól Deutschig már mindegyik elvált legalább egyszer, és új feleséggel vagy férjjel éldegélnek együtt.

Szóval Varga lemondása már a lehallgatási botrány kirobbanása után öt perccel is késő lett volna, de ez a fogalom ebben a tejjel, vajjal és tokaji borral folyó Kánaánban totálisan ismeretlen, ezért ment minden tovább a maga útján, ahogy azt 13 éve megszokhattuk. Itt nincs felelős, itt nincs számonkérés, itt nincs következménye semminek, pont egy ilyen horderejű botránynak lett volna? Lófaszt. Aztán jött a Völner-sztori, ami lehet, hogy Vargára nézve még tartogathat meglepetéseket, mert az összes kenőpénzes mocsok az ő minisztériumában, az ő államtitkárának, az ő helyettesének az aktív részvételével zajlott, és jelen tudásunk alapján jó miniszter asszony igencsak sűrűn szóba került a felvételeken. 

Majd kiderül, mint ahogy az is, hogy most csak egy rövid ideig száműzik a jog felkent félistennőjét az EP-be, vagy ezt a harcos amazont szánja Vörös Szonjának Brüsszel ellen a homárfogyasztó miniszterelnökünk. Az ellen a Brüsszel ellen, ahol már lényegében egyetlen igazi szövetségesünk sincs, ahol egyetlen fegyver van a magyar képviselet kezében: a vétó. Arra pont jó lesz Juditka. Keresztbe tenni, játszani a szakmai analfabétát, hisztizni, kikérni magának, hülyének nézni mindenkit, természetesen igen busás havi fizetésért, amit a haldokló Európai Unió adófizetői dobnak majd össze a drága jó miniszter asszonynak.

Ha innen nézzük, még jól is járt, mert ott körülbelül 5 millió forintnyi eurót fog keresni, plusz koszt és kvártély, de legalábbis kvártély, nem kell a havi másfél-két milliós fizetéséből nyomorognia. Meg persze le kellett mondania az alapítványi pénzekről is itthon, miután az EU azt is kifogásolta a jogállamisági eljárás megindításakor. Mert neki onnan is csurrant-cseppent, meg gondolom Palitól is jött hozzá még egy kis apró, de az a forrás is elapadt. A lényeg, hogy a balatoni luxuskecóra felvett 10 milla vissza lett fizetve, és minden a legnagyobb rendben van.

Szóval azt szeretném ezzel az egész hacacáréval kapcsolatban mondani, ami nyilvánvalóan következik belőle: ez is egy bizonyítéka annak, hogy mennyire korrupt, hazug kormány van hatalmon ott, ahol egy ekkora bűnlajstrommal valakit futni hagynak. Bocsánat, nem futni hagyják, hanem áthelyezik egy másik dimenzióba, ahol ugyanúgy pusztíthat, ahol ugyanúgy lejárhatja az országot. Pontosan úgy, ahogy azt elvárják tőle. Mert nem hinném, hogy egy 41 éves, három nyelven beszélő, a jogi egyeteme summa cum laudéval elvégzett nő erre lenne képes négy éves regnálása alatt. Kérdés az, hogy mennyire volt ő fentről irányított, bár szerintem el tudja képzelni a kedves olvasó, hogy mennyire. Ha viszont ebbe önként és dalolva, a legjobb tudása szerint vett részt, Isten őt úgy segélje, akkor meg az vet fel súlyos kérdéseket.

Ilyen egy viszonylag rövid, ámde igen velős, pusztító politikai karrier a NER-ben, ahol Varga Judit koccolása után ismét csak egy kizárólag férfiakból álló bátorak kormánya fogja végrehajtani a vezénylő tábornok fejlövéseit. Mondjuk afelől nekem semmi kétségem nincs, hogy Varga továbbra is lojális lesz a bűnszervezethez, aminek munkáját eddig is és ezután is minden erejével segíteni fogja. Rajta nem fog múlni Orbán bukása, sőt ameddig ott sertepertél a Fidesz háza körül, addig mindent meg fog tenni azért, hogy ezeket mentse, és az ő flegma, arrogáns stílusával védje a végsőkig, ha a helyzet majd úgy kívánja és megtegyen minden tőle telhetőt, hogy a pénzeket, amiket várunk, még véletlenül se kapjuk meg. Varga a megtestesült Fidesz, és fordítva. Olyan ez, mint anno Auschwitz orvosa, Mengele. Aki nem gyógyításra használta azt a tudást, amit az orvosi egyetemen megszerzett, hanem kísérletezett és pusztított. Valószínűleg ő az orvosi eskü szövegét nem tudta az istennek megtanulni, pedig abban is van egy igen fontos rész: orvosi tevékenységem soha nem irányul emberi élet kioltására.

Szégyen és gyalázat, hogy egy ilyen nő ekkora károkat okozott ennek az országnak, és azt a tudást amit a jogi egyetemen megszerzett, nem a jog és magyar emberek védelmében használta fel, hanem azok ellenében, ezáltal pedig tevőlegesen részesévé vált az orbáni maffiaállam virágzó működésének.

Ceterum censeo: az orbáni rendszert el kell pusztítani.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.