Május 5,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A világ összes hegymászója itt szelfizgethetne a levágott kezek hegyének égig érő, hófedte csúcsán

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 137,129 forint, még hiányzik 2,862,871 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A mi kedves vezetőnk megint összekötötte a kellemeset a hasznossal, ahogy szokta, és természetesen mi álltuk a cechet, ahogy szoktuk. Mert ez az alapvetés: minden titkos, bizalmas, semmi nem ránk tartozik. Az egész biztosan nem, hogy miből finanszírozza a világ körül útjait a mi puritán szolgánk, aki uraságnak képzeli magát. (Sajnos az elmúlt 13 év alapján nem alaptalanul.) Aki lépten és nyomon vészhelyzeteket menedzsel, világjárványt, vírust basz a földhöz, háborút igyekszik békévé változtatni, és szorgalmasan adja a vakcinát a csak és kizárólag mifelénk brutálisan magas inflációnak, amitől azt reméli, hogy attól majd jól lemegy a kétszámjegyű láza. Lassan minden beteg itt körülöttünk, de legfőképpen ő maga, aki a valóságot valami szürkehályogon keresztül látja, és propagandával takarja ki azok elől, akik árgus szemekkel, leesett állal figyelik. Azt a gazdasági szupernovát, azt a Holdról is látszódó inflációt, amit kicsiny hazánkban a szekta szorosabbra húzott gatyaszíjjal próbál átvészelni, mert most éppen a hét szűk esztendő előtt állunk. Mármint mi. Ő és a sleppje és a gazdasági maffiaállama, amellyel körbebástyázta magát, és vasbetonba öntötte az érdekeltségeit, ők nem. Azokról a stratégiai ágazatokról van szó, amelyeket a mi adóforintjainkon vett meg másoktól, a sajátjai között osztotta szét, mondván, hogy ezek a nagybevásárlások majd a mi érdekeinket fogják szolgálni, hogy ezek a derék talpasok a legjobb tudásuk és jószándékuk birtokában fogják működtetni őket. A mimagyarok istene őket úgy segélje.

Nos, a feltűrt ingujjban borozgatás Berlusconi nagymester temetése előtt megint csak annyira keresztényi, mint amilyenek ők maguk. És ahogy a képeket elnéztem, nemcsak borozni ült be az étterembe, hanem megint evett is egy jót, mert az neki nemzeti kötelessége. Hogy Benedek pápa temetése után azonnal egy római luxusétterembe vezetett az útja a first lady-vel, ahol homárt tömtek magukba, a hitványság és tahóság non plus ultrája volt akkor is, ha a horogkeresztény híveknél nem verte ki a biztosítékot. Azoknál, akik vélhetően egy héten egyszer esznek húst, és az elinflált fizetésükből kell kuporgatniuk, hogy a rekordmagas élelmiszerárakat ki tudják gazdálkodni valahogy. Ez a réteg tapsikol és nézi könnybe lábadt szemmel azt az ámokfutást, amit Orbán az ő nem luxus kormányázásával a pofájukba dörgöl. És inkább lemond (mert kénytelen is lemondani) az 1800 forintos eperről, a 2000 forintos borsóról és az 1000 forintos kenyérről, hogy ennek tovább nőjön a nagy hasa. Ameddig itthon összeül a kötelező propagandafotó kedvéért a védelmi tanács, miközben összerántják az kommunikációs fennforgás kedvéért a frakcióülést vagy a kormányülést, ahol az évilágon semmi érdemi dolog nem történik, vagy ha történik, azt véletlenül sem kötik a pórnép orrára, ameddig a háborúra és a brüsszeli szankciókra hivatkozva csúszunk lefelé az egyre jobban behintőporozott műanyag csúzdán, addig Jézus Viktor Milánóban tivornyázik, és beleröhög a nép és tulajdonképpen az egész világ pofájába. 

Megtippelni sem tudom, hogy ha ez fordítva történt volna évekkel ezelőtt, amikor a mostani kétharmados önkény pártja volt ellenzékben, milyen hisztérikus műsort nyomott volna le a Fidesz-frakció. Úgy látszik, ha ők csinálják, az teljesen rendben van a tábornak. Mert legalább nem a Gyurcsány zabál, és nem a multikhoz kerül az adónk, amit a gazok zsíros profit formájában kivisznek az országból. Az, bazdmg. Lassan ott tartunk, hogy nemhogy az adónkat és a profitot viszik, hanem komplett vállalatokat, annyira szar és kiszámíthatatlan a gazdasági légkör ebben a maffiamódszerekkel irányított országban. Az, hogy előbb-utóbb már csak Kína és Oroszország, vagy egyéb hasonló diktatórikus országok seftelnek ezzel a minden hájjal megkent bandával és a bandafőnökkel, igazi nemzeti vírus. Nem kell a haldokló Nyugat és a gaz USA ide, azok szemetek, csak le akarnak minket radírozni a térképről. Ide olyanok jöjjenek, akik minimum annyira kétes figurák, mint Jézus Viktor.

Sosem felejtem el, amikor az volt a nemzeti oldalon a mantra, hogy a zsidók azért vesznek Magyarországon ingatlanokat, mert itt lesz majd az új Izrael, és különösen az ivóvízre fáj a foguk, mert az is csak itt van egész Európában, mert ugye mi víznagyhatalom IS lennénk, voltunk mindig is, ha valaki esetleg nem tudná. Ehhez képest a kínai akkumulátorgyárak simán sivatagot csinálhatnak a szennyező szarjaikkal az országból, az a kutyát, de legfőképpen a bölcs, megfontolt fideszes szavazót nem érdekli. Őt az érdekli, hogy csak ne a Gyurcsány és ne a baloldal, mert azok háborúba vinnék a fiainkat és heringzabáló, buzi fókává operálnák át az óvodás gyerekeket. Mert valamiért ez lett a szellemi nívó, ez ma az értelem felsőfoka.

És működik. Ha meghal egy hegymászó, mindenki két perc alatt szakavatott serpává változik át. Kitör egy világjárvány, és tömegek tagadják az oltást, vagdalkoznak ellene, és az sem zavarja össze az IQ bajnokait, hogy több tízezren már belehaltak akkor a fertőzésbe. Karikó Katalinnak olyan ordenáré üzeneteket írtak a pusztulat idején, hogy az ember esze megállt, miközben egy biokémikusról, kutatóbiológusról, a koronavírus elleni mRNS alapú oltóanyag egyik kifejlesztőjéről beszélünk, aki rengeteg más elismerés mellett nemrég díszdoktori címet kapott a Harvard Egyetemen. Lehet, hogy egy szerencsétlen állatkerti csimpánz előbb megold egy logikai feladatot mint ők, de nekik ne mondja meg senki, ők tudják, kizárólag ők tudják jól. Ők, akik most is átlátnak a szitán, és tudják, hogy a háború és Brüsszel miatt drága és szar minden. Ők, azok, akiket nem is érdekel, hogy merre van Harvard, viszont a sarki kocsmába becsukott szemmel is odatalálnak, és messziről felismerik az ellenséget. Ők azok, akik tapsikolnak és hozsannáznak ahhoz is, hogy a doktorminiszterelnök úr lábtörlőnek használja a kultúrát, hogy a rezsimje éppen most vásárolta fel a Libri kiadót, de becsületszavukra nem akarnak ők semmi rosszat, minden marad a régiben, csak sokkal jobb lesz.

Ilyenkor mindig a Pokorni nevű jut eszembe, amint rezzenéstelen arccal belemondja a kamerába: „a mieink előtt is világosnak kell lenni”, hogy ha ők lesznek hatalomban, az nem jelentheti azt: „eddig ők loptak, most meg ti fogtok lopni”. Egy teljesen új világot kell kezdeni, s az elsőnek, aki belenyúl a pénztárba, annak „le fogjuk vágni a kezét”. „Ezt kell nagyon világossá tenni”. Hát igen, már csak egy kérdés maradt: de sikerült? Mert szerintem ha ez az ígéret valóban megvalósult volna, akkor a világ összes hegymászója itt szelfizgethetne a levágott kezek hegyének égig érő, hófedte csúcsán.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.