Május 15,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Aki ilyen nagypályán nyomta, annak biztos szar lehet a kispadon ülni

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 734,189 forint, még hiányzik 2,265,811 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

„Kurvák, korrupció és drog, ez lesz a fő attrakció”- ezzel a szöveggel válaszolt állítólag Kubatov Gábor pártigazgató arra kérdésére Borkainak, hogy mit fog kezdeni a titokzatos zsaroló a róla készült adriai orgiás fotókkal. Mármint nem az mit fog kezdeni velük, aki nyilvánosságra hozta, hanem a gaz fake news, guruló dollárokkal zsonglőrködő, sorosista baloldali sajtó. A ló néz, a csikó lát, nekem meg felakadtak a szemeim, miután megnéztem Sváby András exkluzív interjúját ezzel az álszent, korrupt Fidesz-szökevénnyel. Őszintén szólva négy nap után se igazán dolgoztam fel, amit láttam, hallottam. Lehet, hogy köze van ehhez annak is, hogy közben megszüntették a nyomozást a személye körüli hűtlen kezelés, pénzmosás és hivatali visszaélés miatt.

Emiatt is meg egyébként is érdemes (újra) tisztázni néhány dolgot. A lőtéri kutya nem kíváncsi Borkai magánéletére, arra pláne, hogy prostituáltakkal csalja meg a feleségét, a baráti körével egy hajó fedélzetén ringatózva csapja szét magát, és gatyára vedeli magát valami kurva drága itallal. Egészségére! Viszont ennek a penetránsan bűzlő, világ és olimpiai bajnok teljesítménnyel felérő képmutatással, a hamis világkép lelepleződésével van némi probléma. A magát lépten és nyomon becsületes, ezzel szemben a választóit és közvetlen környezetét hülyének néző politikus arcunkba öntött premier plánjával, aki megöntethetetlen bizonyítékot szolgáltatott arra, hogy a Fidesz és azon belül is az egyes felkapaszkodott figurák hogyan tivornyáznak a néptől ellopott pénzen. Ez lennél te, Borkai Zsolt. A hasznos idióta, a kretén, aki véletlenül bekapcsolva hagyta a mikrofont. Ezek közül való vagy te is. És tudom, nem szabad általánosítani, mert a politikusok között is vannak tisztességes, a köz javát előtérbe helyező, azért dolgozó emberek, de te ezüst tálcán prezentáltad a nagyérdeműnek, hogy ez bizony nem így van. Mi több, a kollegád, bizonyos Szájer József is brillírozott, de az egy másik ügy. Bár ha jól értettem, valami olyasmit is mondtál – mert még nem aljasodtál le eléggé -, hogy ha választhatnál, a saját szexbotrányodat, és nem Szájerét választanád.

Szóval most rólad van szó, meg arról a gusztustalan, a nyilvánosságot szembe köpő hazug beszélgetésről, amit Svábyval előadtatok. Bár Svábyt igen nagyra tartom, ezúttal úgy kérdezett alád, mint a Kossuth nevét bitorló rádióban a miniszterelnök úrnak szoktak péntek reggelenként. Szerintem ez egy átlátszó kirakatbeszélgetés volt, aminek a lényegi részéről egy szó nem esett. Ez pedig a következő lett volna: miből, bazdmg? Mi a faszból tudtál urizálni, kurvázni és a rossz nyelvek szerint kokainozni (bár én készséggel elhiszem, hogy te soha nem tennél ilyet) az Adria közepén, miközben Dom Perignont iszogattál és a tengerbe rejszoltál a haverjaiddal? Azokkal a haverjaiddal, akikkel – bár soha nem fognak ezért elítélni – a gyanú szerint kézen fogva fosztottátok ki Győr önkormányzatát, akikkel összejátszva szedettetek védelmi pénzeket, és akik úgy hódoltak be neked, mintha te lennél a keresztapa?

Te voltál a győri polip, aki önjáróvá vált, és ez már a főpolipnak is csípte a szemét. Ami ebben az egészben meglepő – pontosabban aki itt él ebben a feje tetejére állított, sufnijogászok által elfoglalt országban, annak nyilván nem, de egy sima, kívülálló, közönyös halandónak az lehet -, hogy mint fent jeleztem, a rendőrség és az ügyészség az égvilágon semmi korrupciógyanús szálat nem talált. Le is zárta a vizsgálatot, és most az ül a vádlottak padján, aki ezt nyilvánosságra hozta. 

Azért az önmagában is kérdéseket vet fel, hogy valakinek honnan lehet annyi pénze polgármesterként, hogy lovasbirtokot, teniszpályát és luxuséletet tud fenntartani, mindezt úgy, hogy a hivatalos jövedelme ezt nem teszi lehetővé. A hűtlen kezelésről már ne is beszéljünk, hiszen Borkai volt Győr megkerülhetetlen figurája, a seftelés alfája és omegája. Na meg persze a keresztény és konzervatív, a templomban rendszeresen megjelenő családapa mintapéldánya, akinek a család az család, és ő soha nem vetemedne arra, hogy beleszarjon ebbe az ideális képbe. Na ez itt az a bizonyos lóláb, ami kilóg ebből a minden elemében gyomorforgató sztoriból. Meg az, hogy ha ezt egy polgármester ilyen lazán megteheti, akkor mit művelhet egy államtitkár vagy egy miniszter? Persze azok között is van olyan hülye, aki kínos sztorikkal kerültek reflektorfénybe, és akkor mi van? De visszakanyarodhatunk Szájer műsorára is, aki a Covid alatt egy hátizsák bogyóval menekült a brüsszeli rendőrség elől egy meleg buliból, de ő is azt vetítette a közönségnek, hogy egy vérkeresztény az apa férfi, az anya nő, a család előre megy, nem hátra, isten őt úgy segélje típusú, szentéletű, konzervatív fideszes. Aki táblagépen írta át az alaptákolmányt, és osztotta az észt a liberális hiénákról és a terhes nőket erőszakoló migránshordákról. Gondolom, az életvitelszerű képmutatásból fakadó frusztráció miatt ennyire élénk a fantáziája az összes ilyen perverz alaknak, mert egyébként ilyesmi normális, egészséges embernek eszébe nem jutna.

De a valóság is fájdalmas tud ám lenni, amikor ezek ilyen extrém műsorokat nyomnak, és ezekre fény derül. Bár dehogyis. Mindenki csak forgatja a szemét, és a Stockholm-szindrómás hívek hajlamosak ilyenkor is a védelmükbe venni ezeket. Védelmükbe is vették szegény Borkait is, aki a 2019-es önkormányzati választásokat e gyalázatos műsor ellenére is megnyerte, és most úgy gondolja, hogy jövőre újra nekifut, hátha. Fussál, bazdmg, szerintem ez a legkevesebb! Még meg is nyerheted, mert te most már független vagy. Ezért adtad elő a Németh-féle szektatévében a te nagy bocsánatkérésedet, és vázoltad fel a mártíriumodat és a lelkiismeretfurdalásod ötven árnyalatát. Miszerint milyen unalmas az élet lopás és hazudozás nélkül. Azt elhiszem. Aki ilyen nagypályán nyomta, annak biztos szar lehet a kispadon ülni és végignézni, hogy más viszi azt, amit ő is ellophatna. Sok sikert! Hozzáteszem: annál is inkább húzzál bele, mert már kaphatsz akár ingyen kastélyt is a birtokod mellé (szívesen), amit az adófizetők újítottak fel, aztán majd ott is lehet szexpartikat rendezni a közeljövőben. Most úgyis a földesúr, ispán, alispán, jobbágy, szolgálólány fétis a menő a NER-ben. 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.