Május 8,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Állítsunk keresztet, köpködjük a bevándorlókat, gyalázzuk Brüsszelt, és béke lesz

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 412,710 forint, még hiányzik 2,587,290 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó reggelt, vidám vasárnapot, szellemi világosságot, lelki egészséget! Vagyis semmi extrát, mindig csak azt, amiből hiány van. Mindenek előtt megkülönböztetett megvetésemet szeretném tolmácsolni azoknak az interneten garázdálkodó bűnözőknek, akik – minden látszat alapján – nem bírják elviselni az egyre nagyobb hatalmi tébolyban szenvedő orbáni zsebdiktatúrával szembeni kritikus véleményeket, akik lassan napi rendszerességgel bénítanak meg olyan portálokat, amelyeknek a közös jellemzője, hogy nem úgy működnek, hogy közpénzből hazudnak a közönségüknek. Bárki is áll pontosan ezek mögött a kibertámadások mögött, lenne miért szégyenkeznie. Bűnözőnek lenni nem menő, hanem szégyen.

Akkor is, ha az egész magyar ugart gúzsba kötő és maga alá gyűrő NER-korrupció hátán egyre mélyebbre süllyedő, mindent megfojtó intellektuális sötétségben és fertőben, ahol beszélő öltönyök és öltöny nélküli erkölcsi hullák öklendezik vissza a Párt és a Vezér legnagyobb hazugságait, és fröcsögve rongyolnak neki mindenkinek, akiről úgy gondolják, hogy az örök önkényuralmi pusztítás útjában állnak, a deviancia lett az új normalitás. Ahol a Vezérnek egyre lejjebb kell süllyednie, egyre bizarrabb, egyre büdösebb, egyre távolabbi, a sztálini személyi kultusz legszebb hagyományait is megszégyenítő (jellemzően muszlim) diktatúrákba kell kirándulnia ma már azért (egészségére a BL-döntőt), hogy futballpálya méretű asztalok mellett, aranyfotelekben pöffeszkedve, szűnni nem akaró tapsvihar közepette megkapja azt a tiszteletet, amit elkártyázott a civilizált nyugati világban. Pedig oly kevés kell neki a boldogságához, és már azt sem hajlandóak megadni neki. Hogy legyen igaza, hogy mindig neki legyen igaza, hogy ismerjék el, hogy neki mindig igaza van, hogy tiszteljék, felnézzenek rá, és hagyják, hogy azt csináljon, amit akar. Ezek az idők elmúltak, ő pedig valószínűleg tudja a sötét lelke legmélyén, de elismerni soha nem fogja, hogy nem ő az erősebb kutya, mostanra már ő az, aki a pénisz rossz oldalán áll. Mi tagadás, megdolgozott érte.

Nem tudom, hogy a legutóbbi, az 50-es évek paródiájába illő türkmenisztáni látogatását mikor tervezi alulmúlni, de némi vigaszt próbálok találni abban, hogy bár tönkretette az országot, degeszre lopta magát (törvényesen, természetesen), és totális elbutulási pályára állította a magyarokat, mégsem lehet maradéktalanul boldog. Így is kínosabbnál kínosabb, szekunder szégyent kiváltó, nézni is rossz ripacskodásokra kényszerül az udvartartásával együtt azért, hogy úgy tűnjön, ő márpedig világpolitikai tényező. Türkmenisztánban feltétlenül, ahol kivezényelt gyerekek, kiürített utcák, plafonig érő aranyszobrok, katonai hajlongás és szűnni nem akaró vastaps várja. Nem, nem 1953-ban vagyunk, 2023-at írunk. Akárhány hatvanpusztai dácsa árát húzta le erről az országról, ez jutott neki: ez a parodisztikus bohóckodás. A 21. század hatsávos autópályán száguld el mellette, ő meg feketeöves diktátorok lovainak szobrait koszorúzza, aranykannából öntözi a két enyves dolgos kezével elültetett facsemetét és óbégatja kappanhangon, hogy háborús pszichózisban fetrengő, hanyatló Nyugattal szemben ő az összes Isztánnal közösen akarja a békét.

Hogy közben lerohad az ország, az teljesen mellékes. Hogy öt órával később ér ki a mentő a beteghez ahhoz képest, hogy 40 perc késlekedés is elfogadhatatlan lenne?

Hogy 20 éve nem változott az állami gyermek- és ifjúsági balesetbiztosítás 3000 forintos térítési összege?

Hogy egy gyermeksebészet és gyermektraumatológiai ügyeletes orvos 163 gyereket lát el 24 óra alatt?

Hogy a családbarátságtól kicsattanó országban vannak helyek, ahol csak megadott időintervallumon belül lehet szülni?

Hogy ahol akkora a létszámhiány, hogy egyes vidéki településeken, vagy éppen fővárosi kórházakban szünetel a kardiológiai ellátás?

Hogy akkora a tanárhiány (például nyolc alsós osztályra jut négy tanító), hogy az iskolák vészforgatókönyvvel készülnek a tanévre, és majd képesítés nélküli tanár oktatja a fizikát, megszűnik a napközi, a fővárosi tanár meg vidékre megy, mert ott legalább kap ebédet?

Hogy mindeközben mimózalelkű, sehonnai agymosóknak több tízmilliárd profitot hoz, hogy a kormány közpénzek százmilliárdjait éget el hazug, aljas, agymosó propagandára?

Hogy kínai gigahitelből vásárolnak fel telekommunikációs cégeket, miközben az állam képtelen, de nem is hajlandó emberhez méltó szintre emelni a tanárok bérét?

Hogy a magát adócsökkentőnek becéző kormánya futólépésben bevezetett adókkal próbálja betömködni a saját korruptsága által generált költségvetési krátereket és fekete lyukakat?

Hogy a rezsicsökkentés propagandájával öblögetve úgy nem csökkentik az átlag felett fogyasztók számára a rezsidíjakat, hogy hónapok óta zuhan a gáz ára?

Hogy a tanáraikért és a saját jövőjükért kiálló diákokat könnygázzal arcon fújó kordonkormány elsőszámú fröcsögője a gazdája védhetetlen, nemzetrontó politikája védelmében a státusztörvény ellen tiltakozó Tanítanék Mozgalomnak azt üzeni, hogy kapnád be az összes faszomat? Már tényleg semmi nem számít? Teljesen elgurult a gyógyszer? Mindent elvettek, amit nem szégyelltek, a személyi szabadságot fenyegetik, vezénylik a tanárokat, kvázi deklaráltan akkugyári munkásnak szánják a jövő generációt, és aki ez ellen tiltakozik, annak Bayer a nemiszervére hivatkozva esik neki? Ez így rendben van?

És az rendben van, hogy két napja az Európai Unióból szép lassan kitántorgó féldiktátor hazugságára felkapaszkodva kontraszelektált Nacsa Lőrincek (KDNP) öklendezik vissza, hogy az Európai Unió erővel akarja áttelepíteni a migránsokat Magyarországra az Európai Unió, de Magyarország a magyaroké, nem hagyjuk, hogy Brüsszel bevándorlóországot csináljon Magyarországból? Azt mondja ez az erkölcsi toprongy:

A héten Brüsszel megszavazta (?????), hogy bevezeti a migránsok kötelező szétosztását a tagállamok között, ez azt jelenti, hogy a tagállamoknak nem lesz beleszólásuk abba, kik fognak élni a területeiken. Az Európai Unió erővel akarja áttelepíteni a migránsokat Magyarországra, ez egy újabb lépés, ami azt bizonyítja, hogy Brüsszel teljes mértékben visszaél a hatalmával. Mi azonban nem engedjük, hogy Brüsszel erőszakkal bevándorlóországot csináljon Magyarországból! A magyarok egyszer már világosan kinyilvánították a véleményüket, a magyarok döntő többsége, 98 százaléka, nemet mondott a kötelező kvótákra. (via MTI)

A többit nem vagyok hajlandó idézni a migrációpárti, háborúpárti, guruló dolláros, migránskvótás primitív őrjöngésből, és amúgy is volt már erről szó, de azért álljon már meg a menet. Egy érvénytelen és eredménytelen népszavazás eredményére hivatkozni, amelyben a 41% százalék 98%-a mondott valamiről valamit, nem túl ütős hivatkozási alap. Igaz, hogy ahol a kevesebb, mint 20 százalék 97%-át a magyarok 97%-ának hazudják, ott ez nem annyira meglepő. Szóval elvtársak! Brüsszel semmit nem szavazott meg, mert Brüsszel egy város. Akik szavaztak, azok a tagállamok voltak, illetve a tagállamokban demokratikusan megválasztott európai képviselők. A demokratikus többség szavazott mindenről, a kisebbségnek meg ezt tudomásul kell venni. Nulla, azaz nulla migránst kell befogadni, a befogadást ki lehet váltani pénzzel és valószínűleg egyebekkel is. Illegális migránsokról nincs szó, legálisan itt tartózkodó menekültekről van szó. Pont. Aki mást állít, annak talán kezd leesni, hogy talán kevesebbet kellett volna lopni, és akkor most nem kellene ekkorákat hazudni. A Fidesz-KDNP-nek sajnos nemigen maradt választása. Lényegében végighazudtak tizenhárom évet, nem most fognak ezen változtatni, amikor beleáll az ország a földbe.

Az internetes bűnözőknek, meg a fent említetteknek kijáró megvetés tárgykörében nem szeretnék megfeledkezni bizonyos Latorcai Csabáról (szintén KDNP) sem, aki a miniszterelnökség parlamenti államtitkára és tegnap Máriabesenyőn tett azért, hogy az embernek ne múljon a kínzó érzése: ez tényleg egy dohos paródia. Tehát miközben minden irányból súlyos megélhetési és egyéb problémák sújtják a magyar társadalmat, ezek a ripacspojácák semmirekellőséggel vegyes kártékony életük csúcsán Trianon keresztet áldanak meg és egészen elképesztő dolgokról delirálnak:

Biztatok arra mindenkit, hogy követve őseink évszázados hagyományát, állítsunk új, modern kereszteket az utak mentén, a falvakban, a városokban, állítsunk minél több keresztet a békéért. Az Európai Unió bürokratái olyan gazdasági bevándorlókat akarnak erőszakkal betelepíteni, akiknek semmit nem jelent a keresztény kultúránk, sőt sokuk nem olyan rég még fizikailag is üldözte a keresztényeket a Közel-Keleten. Ígérem, nem fogjuk hagyni, hogy migránsokkal árassza el Magyarországot az európai baloldal, és velük összefogva a dollárbaloldal

– így fröcsögött Latorcai nertárs, aki tehát arra biztatott, hogy országszerte folytassuk közösen a keresztek örökbefogadását, felújítását. Érdekes módon nem rohadt le a magasságos ég a szottyos gyűlöletétől. Szóval állítsunk keresztet, köpködjük a migránsokat és Brüsszelt, és attól béke lesz. Most nem jövök azzal, hogy szólni kéne ennek az egyetlen saját gondolatot magából kipréselni képtelen egyenállamtitkárnak, hogy a kormánya éppen most importál egy rakás nem annyira keresztény munkásembert Magyarországra, mert Szijjártó akkumulátorgyáraiban nincs igavonó, és mennyire ízléstelen ezek ellen az emberek ellen hergelni. De az, hogy miután Latorcai nertárs kormánya nem a Közel-Keleten, hanem Magyarországon üldözi a keresztényeket (lásd: a NAV által engedélyezett halasztás ellenére pénteken újabb 130 millió forintot tartott vissza a fideszes állam az Iványi Gábor-féle MET intézményeink működtetése után járó normatívákból, ezért nem tudnak teljes fizetést biztosítani több mint ezer munkatársuknak), ezzel az álszent, aljadék, keresztényüldöző dumával előállni és a béke nevében hergelni, uszítani, mindennek a legalja. Nem, még mindig nem a legalja.

A címlapképen Latorcai prédikál a nemzeti összetartozás emlékművének ünnepélyes felavatásán a Békés vármegyei Újkígyóson 2023. június 4-én. (Fotó: MTI/Rosta Tibor)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.