Május 8,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Agyhalál élőben

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 388,704 forint, még hiányzik 2,611,296 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Napsugaras szép reggelt kívánok mindenkinek! Talán nem különösebben fontos hír, nekem mégis a lórúgás erejével ért fel, hogy egy magyar városban – és az mindegy is, hogy egyből a fővárosban – külön női parkolót alakítottak ki egy irodaházban. A legmegdöbbentőbb az volt ebben, hogy az első gondolatom a helyeslés volt. Hiszen férfiak és nők egyenrangúak és egyenjogúak, de nem egyformák. A nők kiszolgáltatottabbak, fizikai adottságaik is mások. Ritkán, nagyon ritkán előfordul, hogy férfiakkal szemben követnek el szexuális erőszakot, de nem ez a jellemző. A parkolók meglehetősen ijesztő helyek tudnak lenni – én legalábbis nem kedvelem a zárt megoldásokat -, ott aztán kiabálhat segítségért az áldozat, kevés esély van arra, hogy valaki meghallja. Szóval az első gondolatom az volt, hogy ez talán némi biztonságot ad. A második gondolatom pedig a mélységes szégyen. Hogy most, a huszonegyedik században derékig még mindig itt tartunk. Európa közepén is, ahol nem kell a nőknek harcolni azért, hogy tanulhassanak, hogy szavazhassanak, hogy úgy öltözhessenek, ahogy akarnak. Még most is sokan úgy viselkednek velük, mintha szabad préda lenne mindegyik. Az utcán lehet füttyögni, ordenáré dolgokat kiabálni, lehet pajzánnak vélt surmóságokkal zaklatni a nőket. Még ma sem ritka az a vélekedés, ha egy nő egyedül ül be egy moziba, étterembe, szórakozóhelyre, vagy akár csak a parkban egy padra, az pasit akar fogni. Tehát mehet a lánctalpas nyomulás. Még ma sem kel ki magából a társadalom, ha lekurváznak egy nőt azért, mert valami olyat tett, ami a környezete szerint elítélendő. Például túl rövid a szoknya, mély a dekoltázs, merész a smink, netán visszautasított egy kéretlen lovagot, pláne esetleg nem akar gyereket, nem szeret/tud főzni, mosni, takarítani, beteget ápolni. Szóval szégyenkezem, amiért szégyenkeznem kell, hogy még most is ilyenek vagyunk, ilyen a társadalmunk. Szégyenkezem, amiért az első gondolatom a helyeslés volt, nem pedig az, hogy de a büdös francba, rohadtul nincsen ez jól!

Franciaországban már nem csak a keresztényeket üldözik, hanem Marine Le Pent is, bár valószínűleg ő is erősen keresztény. A szélsőjobbosok mostanában azok szoktak lenni.

Parlamenti vizsgálat indult Franciaországban Marine Le Pen és szélsőjobboldali pártja a Nemzeti Tömörülés ellen. A független testület azt próbálja kideríteni, hogy Le Penék kapcsolatban állnak-e Moszkvával, illetve kaptak-e pénzeket Vlagyimir Putyinhoz vagy Orbán Viktorhoz köthető szervezetektől.  (Eueonews)

Ez milyen remek már, hogy a világ legtermészetesebb módján söprik egy kalap alá Putyint és Orbánt! Már alig várom, hogy fideszék hangosan és jól érthetően felháborodjanak, és ők is boszorkányüldözést emlegessenek, mint a francia politikusnő. Indokolt lenne a cirkusz, mert bár azt tényszerűen tudjuk, hogy az MKB Bank 4 milliárd forintos hitelt biztosított neki, de mégis. És én már ezt sem értem igazán, hiszen feltehetőleg nem magánemberként vette fel a hitelt, de ha igen, akkor is igazolnia kellett a hitelképességét. Ha random francia (német, spanyol, román, lengyel) állampolgár besétál az MKB-ba, hogy ő hitelt venne fel, kapna? Nem 4 milliárd forintot, hanem 4 ezret akár. Magyar lakcím, fedezet, jövedelemigazolás és ezer egyéb papír nélkül egy magyar állampolgár sem kapna, nemhogy más ország polgára, aki nem itt él. Le Penre más törvények vonatkoznak, mint mindenki másra? Ha igen, miért? Ha igen, ki döntött, ki dönthetett így? Csak azt ne mondja valaki, hogy Mészáros Lölö, mert egyből elfakadok sírva. Utolsó kérdésként azt lenne jó megfejteni, hogyan viszonyulnak a karámlakók a francia politikus támogatásához, miközben nem győzik dollárbaloldalazni a magyar ellenzéket. Marine Le Pen forintszélsőjobboldal lett? Mert akkor nem szóltam.

Origón a helyzet tegnap:

RENDKÍVÜLI

ELKÉPESZTŐ FORDULAT: AZ AMERIKAIAK LELEPLEZTÉK AZ UKRÁNOKAT

valamint:

Az ukrajnai fegyverszállítások miatt egyre közelebb a világháború

ésmég:

Brüsszel ismét azért támadja Magyarországot, mert hazánk nem háborúpárti

Ezeket nem szadizmusból idéztem – na jó, egy kicsit talán mégis -, hanem azért, hátha így érthetőbbé válik, miért van annyi agyhalott ebben a nyomorult országban. És hozzáfűzném, hogy az Origo sokkal visszafogottabb (volt tegnap legalábbis), mint a két másik kirakat, a Magyar Nemzet és a PestiSrácok. Valamiért azok önmagukhoz képest is megvadultak, mintha a vesztüket éreznék. Én csak remélni tudom, hogy helyes a megérzésük.

De ha már megmártóztam a trutyiban, ide is hozok egy kicsit. Konkrétan a Magyaridők Nemzetről Huth Gergely nyivákolását. Fehéreknek belépni tilos, ez a mű visszafogott címe.  LONDON MÁR ELESETT, NE HAGYJUK, HOGY A SZÉLSŐSÉGEK HAZÁNKBA IS BEGYŰRŰZZENEK! Ez meg az alcím. Akár ne is olvastam volna tovább, de űzött a kíváncsiság, már megint ki vette el szegény fideszesek identitását. Majdnem, mert most még csak a britekét vették el, hála Orbán Viktornak, aki megóvta nemzetünket!

Jurák Kata kolléganőm szúrta ki a Sadiq Khan polgármester által elnökölt Transport for London gyakornoki programjának felhívását, mely kizárja, hogy fehér emberek jelentkezzenek a brit főváros vállalatának képzésére. 

(…)

Muszáj meglátni a veszélyt és a párhuzamot! Londonban már tombol a hetero- és fehérgyűlölet. Magyarországon még „csak” szakmai ellehetetlenítéssel, elhallgattatással és a vita totális elutasításával élnek. Ám ezt már egy köztestületben is meg merik tenni!

(…)

Miközben a háborús felfordulás és a békétlenséggel együtt járó recesszió leköti erőinket, nem hagyhatjuk, hogy a minden értelmet és normalitást elpusztító eszmék megvessék a lábukat a magyar állam szatelitszervezetei­ben! Nem fogadhatjuk el, hogy a normalitás képviselőit hátrányok érjék Magyarországon, hogy a cancel culture itthon is eluralkodjon!

A veszély valós, ezért véssük kőbe az Orbán Viktor CPAC-es beszédében formába öntött jelszavakat: No migration, no gender, no war! Csak így marad esélyünk a túlélésre, önrendelkezésünk megőrzésére. (Magyar Nemzet)

Talán nem teljesen véletlenül maradt ki a link a cikkből. Én voltam olyan geci, hogy megkerestem a forrást. Ha ezt Huth Gergely is megtette volna, máris nem hord össze ennyi uszító baromságot, mert akkor látta volna, hogy az említett programban kilenc darab gyakornoki program van meghirdetve, ebből nyolcra az jelentkezik, aki akar, és megvan a szükséges képzettsége. Egy program a kilencből valóban kifejezetten a hátrányosabb helyzetű jelentkezőknek szól, olyasmi, mint nálunk a roma felzárkóztatási program lenne, ha lenne. Oda meg konkrétan romák jelentkezhettek volna, ha megvalósul, mégsem tépte senki cakkosra magát miatta. Itt a Huth cikkéből kispórolt link, itt pedig az óbégatás tárgyát képező program. Jártam néhányszor Angliában, valahogy ott nem szempont az ember bőrének a színe. Igaz, a szexuális identitása és a vallása sem. Valahogy elvannak magukkal is, egymással is. Nyugis, kiegyensúlyozott, derűs népek laknak arrafelé, nem ilyen ideggyenge rasszisták, mint mifelénk. Vajon ez mitől lehet?

További jó ébredezést, szép napot kívánok mindenkinek! Hamarosan jövünk vissza az első beszólással, mint mindig.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.