Május 3,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Elég lesz megrugdosni őket, hogy a magyar életmód meg legyen védve? Vagy tovább is lehet menni?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 41,556 forint, még hiányzik 2,958,444 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó reggelt, vidám vasárnapot, borúra derűt, és a rajongótáborunk legintellektuálisabb részét idézve: a mi jó kurva anyánkat! Gondoltam, hogy mindenféle (ál)moralizálási szándék nélkül elöljáróban, nem először, viszont legalább sokadszor felvetem a kérdést –  hátha tudja valaki rá a precíz tudományos vagy féltudományos magyarázatot -, hogy mi vezérel embereket, jellemzően nem egyet, nem kettőt, nagyon sokat, hogy ahol senki nem látja, például privát üzenetekben, odahányja félreérthetetlen, megdönthetetlen véleményét a mások küszöbére. Olyanoknak a küszöbére, akik soha nem bántották, de még csak nem is emlegették az ő édesanyját, és akikkel természetesen állampolgári, emberi joga nem egyetérteni. Bizonyára rohadtul nem is ért velük egyet, de annyira nem futja a vehemenciájából és a tévedhetetlenségéből, hogy kibújjon a sötét lyukból, ahol bujkál, és legalább nyilvánosan anyázzon. Ezt akkor se értem, ha közben azt eddig is elég jól értettem, hogy az uralkodó politikai formáció létérdeke, hatalmának, végtelenített túlélésének záloga, hogy lehetőleg törzsekbe verődött, artikulálatlanul hőzöngő, mechanikusan öklöt rázó, egyetlen szóból álló csatakiáltásokkal irányba állítható, bárkit parancsszóra gyűlölni képes masszává züllessze azt a konstrukciót, amit valaha társadalomnak neveztünk, mert rászolgált erre az elnevezésre.

Vasárnap van, és úgy döntöttem, hogy ma megengedőbb, megértőbb és nagyvonalúbb leszek, mint általában (nem!), ezért szeretném átfogni a tudatommal, hogy ha engem zavar, hogy konkrétan hülyének néznek, és mondjuk random, álnéven futó internetes trollt (és pajtásait) nem zavarja, hogy hülyének nézik, akkor neki az érvekkel alátámasztott mondanivalómról miért az én kurva anyám (esetleg bárki másnak a kurva anyja) jut eszébe? Vagy ha már eszébe jutott, akkor miért érzi úgy, hogy ezt halasztást nem tűrően meg kell üzennie nekem? Bátran, ahogy azt önjelölt utcai harcosoktól tanulta: bujkálva, sündörögve, bűnözőkhöz hasonlóan sunnyogva. Még oda is írja, hogy csak röviden áll neki módjában véleményt formálni.

Ennél hosszabban, esetleg elegánsabban persze nehéz is lenne Hollik Dollárbaloldaldollárhálózat István vagy Deutsch Tamás történész országában, ahol torát üli a félműveltség, a neoprimitivizmus és az erkölcsi agyhalál. Ahol a fokozottan védett farkast – nem ide tartozik, csak úgy eszembe jutott – az antropológiai értelemben is amatőr vadász, úgy értem, feketeöves gazember azért lövi ki, mert kutyának nézi (ha ebben nincs benne az általam szintén sokszor, de nagyon is szándékosan emlegetett történelmi lealjasodás, akkor semmiben), vagy ahol az ún. magyar életmód KÖZÉRDEKŰ megvédésének egyik törvényben rögzített módja az, hogy névtelenül bejelentést lehet tenni a korrupt orbánista rendőrállam pórázon rángatott hatóságainál, ha valakinek tudomására jut, hogy azonos nemű párok gyereket nevelnek, nem is elvárható, hogy a törzsi szekértáborok barokk körmondatokba szedjék a törzsi gyűlöletüket.

Tényleg nem az a probléma – ha már idehoztam a nemzet egyik okleveles megmondóemberének becstelen nevét és személyét, miután megint nem bírt magával -, hogy valaki évtizedek óta a politika élvonalában pöffeszkedhet és értékelhető teljesítmény hiányában jó pénzért ronthatja a levegőt úgy, hogy középiskolás fokon sincs tisztában a saját történelmével. Amelyre egyébként mint ezeréves csodára oly szívesen hivatkozik, amikor szorul a hurok a rendszerszintű korrupció és Moszkva-csatlós elborulás kormányának nyaka körül. Nem az a baj, hogy Deutsch kolléga úgy tudja, hogy mimagyarok küldtük haza a tatárokat, mimagyarok vetettünk véget a török hódoltságnak, mimagyarok miatt esett szét a Habsburg-ház, mimagyarok picsáztuk el a németeket, valamint hogy természetesen mimagyarokorbánviktor küldtük haza a ruszkikat. Nem az a baj, hogy Deutsch kolléga mindezt rosszul tudja, hanem az a baj, hogy kiteszi a kirakatba és kérkedik vele, büszke rá. Az a baj, hogy ma menő bunkónak, tájékozatlannak, ostobának lenni. Ami hagyján, de ugyanilyen menő homofóbnak lenni, és menő bárkit lekurvaanyázni anélkül, hogy megpróbálnánk ellenérveket felsorakoztatni az állításaival szemben, amelyekből kiderül, hogy miért téved, miért látja rosszul, miért nincs igaza. Sőt! Ma már nemcsak alkotmányos jog hülyének lenni, de törvénybe kalapált lehetőség feljelentgetni másokat egyszerűen azért, mert ők mások. Ugyan nem lopnak, nem csalnak, nem hazudnak életvitelszerűen, ugyan becsületben, tisztességben és szeretetben élnek, ugyan a légynek nem ártanak és a számláikat és az adóikat is időben befizetik, de a Fidesz által üdvösnek tartott úgynevezett magyar életmóddal mindez összeegyeztethetetlen, ha valaki meleg. Úgyhogy azt ugyan harminc év után még mindig nem tudjuk a hőspatriótakeresztény állampárt miatt, hogy pontosan, név szerint kik azok, akik egykor, az eggyel korábbi diktatúrában boldogan jelentgettek, besúgtak és felnyomtak másokat, a jellemzően becsületes, tisztességes polgártársaikat, de megint eljött az ideje a sötét, házmesterlelkületű sötét házmesterek országának.

Az egy dolog, hogy fontos lenne érteni, hogy ha mondjuk valaki felteszi a költői kérdést, hogy vajon Magyarország visszakapja a pénzét (= 74 milliárd forint KÖZPÉNZ), ha kilép az orosz kémbankból, miután már tavaly is késő lett volna, és miután eleve az intézmény Budapestre költöztetése és mindenféle speciális jogosultságokkal, diplomáciai mentességgel való felruházása, az épület ingyenes rendelkezésre bocsátása is problémás volt, akkor annak mi köze van bárkinek a kurva anyjához? Bár nem értem, de az is egy dolog, hogy valaki azért küld el a kurva anyámba, mert gyalázatosnak tartom, hogy az elmúlt ezer év legsikeresebb kormányának hűvös halomba púpozott sikerei arra voltak elegendőek például, hogy az egy főre jutó jövedelem tekintetében csak Bulgáriát legyünk képesek megelőzni az EU-ban. Miközben a kormány habzó szájjal brüsszeli szankciós inflációzik, Brüsszelre, a járványra, Washingtonra, Gyurcsányra, a dollárbaloldra mutogat. Az is egy dolog, hogy ha valaki szóvá teszi (lásd Surányi László korábbi jegybankelnököt), hogy hosszú évek rombolása – hiányzó jogbiztonság, hiányzó kiszámíthatóság, hiányzó adóstabilitás, hiányzó verseny, brutális állami beavatkozás, stb. – kellett ahhoz, hogy Magyarországon ennyire elborzasztóan, kiugróan magas legyen az infláció, és ennek kizárólag az Orbán-kormány az okozója, akkor a kurvaanyja. És annak is a kurvaanyja, akinek egyáltalán eljut az agyáig, hogy a propagandakormányzás sikerei okán az egész EU-ban Magyarországon zuhant be legjobban a kiskereskedelmi forgalom. Például.

Súlyos probléma, hogy a másik ember kurva anyjával öblögető, gyáva, gondolkodásra képtelen masszává tették Magyarországot azok, akik a nyakán taposnak. Az igazán döbbenetes az, hogy soha nincs vége. Mivel a tisztességes és eredményes kormányzás összeegyeztethetetlen a hatalomtechnikai céljaikkal, soha nem állhatnak meg, folyton emelniük kell a tétet. Ezért aztán ma már a magyar életmód védelméhez fűződő KÖZÉRDEK FELJELENTENI az önvédelemre legfeljebb korlátozottan képes, de a korrupt, gátlástalan despotákkal ellentétben ártatlan polgárokat. A magyar életmódot még véletlenül se a gátlástalan, korrupt, gonosz parazitáktól kell megvédeni, hanem a melegektől. Nem az egybites, gyűlölködő emberszabásúaktól, hanem azoktól, akik jó eséllyel szeretetben felnevelnek egy gyereket, de a saját nemükhöz vonzódnak.

És ugye ez még mindig nem a fasizmus előszobája, ugye még mindig várni kell, ameddig ezt teljes bizonyossággal ki lehet jelenteni, mert ha már most fasisztázunk, mi lesz később? És mi van most, amikor a korrupt nemzetrontás kormánya odáig süllyed az aljasságban, hogy törvényben biztosítja a szélsőséges hívei számára a lehetőséget, hogy feljelentgessék a melegeket? És miután feljelentették őket, miután már mindenki mindenkit feljelentett, mi lesz? Majd karóba húzzák őket, vagy csak elveszik tőlük a szeretetben, becsületben nevelt gyerekeiket? Majd névtelen néptömegek kurvaanyázzák őket, vagy rájuk uszítják a Budaházy bácsikat és az ő baráti körüket? Elég lesz megrugdosni őket, vagy vérnek is kell folynia ahhoz, hogy a magyar életmód meg legyen védve? Miféle fertővé züllött ez az ország? Már nem elég egyszerűen csak céltáblát tenni az ellenséggé kijelölt csoportra, nem elég csak egyszerűen rámutatni az ellenségre és propagandával meghurcolni, most már a potenciális fizikai bántalmazásuk is belefér, hogy az elvadult szélsőségesek elégedettek legyenek, és hatalomban tartsák a rezsimet? Aminek ennek ellenére egyszer vége lesz. A kérdés, hogy ha valami csoda folytán addig nem nyírja ki saját magát a megvédett magyar életmódjára büszke posványlakó, akkor mi lesz? Azon kívül, hogy az én kurva anyámat? És addig mi lesz?

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.