Május 6,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ameddig a népek jól felnyomják egymást „a magyar életmód” miatti rettegésükben

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 228,540 forint, még hiányzik 2,771,460 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Végre valamiben lelkiismeretfurdalás és szégyen nélkül egyetértek a legkorruptabb doktorok miniszterelnökével, szerintem is napjaink legjobb híre az, hogy a Földön kívül is van élet. Több mint érdemes lesz a földönkívüli lényeknek is tárt karokkal bemutatni a világnak ezt a kézzel vezérelt, két lábbal rugdosott autokratikus bugyrát, hogy ők is értékelni tudják, milyen jó az, hogy a Földön kívül is van élet, és nekik pont az jutott osztályrészül. Jutott eszembe mindez arról az újabb pihent agyú kormányzati aberrációról, amely szerint ezután bárkit fel lehet nyomni, úgy értem, be lehet panaszolni, ha valaki úgy ítéli meg, hogy az illető csúnyán nézett „a magyar életmód” megvédéséhez fűződő közérdekre.

Nem mintha eddig nem tehetett volna bárki a hatályos fideszes törvények szerint bejelentéseket, ha netán egyéni jog- vagy érdeksérelmet tapasztalt, vagy ha olyasmit észlelt, aminek az orvoslása vagy megszüntetése a közösség vagy az egész társadalom érdekét szolgálja, mert de. A probléma mindössze az volt, hogy az EU más tagállamok mellett a Fidesz Magyarországát is beperelte, amiért a határidő lejárta után évekkel sem építette még be megfelelően a jogrendjébe az uniós jog megsértését bejelentő személyek védelméről szóló irányelvet. Ám ahelyett, hogy egyszerűen ezt a hiányosságot korrigálta volna, Varga Judit, aki még mindig a helyén van dacára annak, hogy éveken át egy bűnszervezet működött az általa vezetett intézményben, megint túltolta a kormányzást helyettesítő haszontalanság és pótcselekvés rozsdás biciklijét a rendszerszintű korrupció falán. Azt találták ki az elvtársaival, hogy akkor ők most bővítik a jelenthető ügyek csoportját több témakörben. Mégpedig úgy, hogy a jövőben a Szájer József, valamint a brüsszeli ereszcsatornák szellemiségét hordozó, alaptörvénynek nevezett fércelvényükben foglalt

alapvető értékek és jogok magasabb védelmi szintjének elérése érdekében, valamint a magyar életmód megvédéséhez fűződő közérdekre tekintettel is benyújthatók lesznek bejelentések.

Eddig is világos volt, hogy a drága jó miniszter asszony arcának bőre gyakorlatilag bármit elbír, mint ahogy az orvos- és pedagógustársadalom ellen kivont szablyával önkényeskedő Pintér Sándor rendőrminiszter arcbőre is bármit elbír, nem beszélve a Magyar Orvosi Kamarát 24 óra leforgása alatt kivégző rendőrminisztérium egészségügyi államtitkáráról, akinek kiváló ritmusérzékkel mostanság, e felnyomósdit támogató, jövő héten már a bátrak elé kerülő törvényjavaslat benyújtása környékén fért rá a mindent elbíró ábrázatára azon állítás, hogy a magyar baloldal a vérében hordozza a feljelentéskultúrát. Ez akkor is ütős, ha az ember nem a földönkívüliek ájult naivitásával, hanem a sok mindent látott, meglepődni már szinte semmin nem tudó szemlélődő rezignáltságával veszi tudomásul, hogy tényleg nincs már semmi, amire azt mondanák, hogy ez még nekik is sok, ez már nem fér bele. De mindig belefér az eggyel abszurdabb és értelmetlenebb is.

Az, hogy aktuálisan a Schadl-Völner-ügy minden irányba szanaszét fröcskölő mocskával (és akkor a Pegasus-mizériáról nem szóltam) a tarsolyában életvitelszerűen sunyuló, az erkölcsi és politikai felelősséget tárcavezetőként vállalni nem hajlandó Varga Judit aggódik a frontvonalban a magyar életmódért, és ezzel az átlátszó identitáspolitikai habveréssel sarkallja az akciós csirkefarháton élőket, hogy nyomják fel a szomszédot. Akit mondjuk egyáltalán nem zavar, hogy a család az család és hogy léteznek szivárványcsaládok, aki nem gondolja, hogy a gyermekek megfelelő testi, szellemi és erkölcsi fejlődéséhez arra van szükség, hogy korrupt politikusok mondják meg, hogy mire van szüksége annak a gyermeknek, vagy aki nem köpi le azokat, akik a születési nemük szerinti bőrükben nem érzik jól magukat, és aki undorítónak tartja, hogy korrupt, romlott politikusok abból kovácsolnak maguknak politikai tőkét, hogy másokat megfosztanak a jogaiktól és az emberi méltóságuktól.

Nem hiszem, hogy van még egy ilyen kézzel vezérelt, két lábbal rugdosott autokratikus bugyra ennek a féltekének, ahol Európa-bajnok infláció idején, a technikai recesszióban szügyig állva, a veszélyben lévő uniós források további veszélyeztetése árán egy kormány képes lenne erre az arcpirító pótcselekvésre, hogy az ún. konzervatív családmodell, a homo- és transzfóbia, illetve a genderellenesség legnagyobb dicsőségére panaszkodásra, feljelentésre sarkallják azokat, akiknek az emberhez méltó életét biztosítani nem képesek és nem hajlandóak. Miközben a sleppjük, az udvartartásuk, a pereputtyuk még a moslékoló asztalt is közpénzből vásárolja a természetesen közpénzből felhúzott éttermébe, vagy éppen prémium borászatot szerez be, mert nagyon nehéz idők járnak, és mindenkinek össze kell húzni a nadrágszíjat, járulékos pofátlanságként erre is futja romlottságukból. Van rá idejük, energiájuk. Persze azt nem lehet tudni, hogy pontosan mit kell elkövetnie annak, aki kétségbe vonja

  • a házasság és család alkotmányjogilag elismert szerepét,
  • és a gyermekek megfelelő testi, szellemi és erkölcsi fejlődéséhez szükséges védelem és gondoskodás, valamint születési nemének megfelelő önazonossághoz való jogát,

hogy mekkora nyilvánosság előtt pontosan mit kell állítania, elkövetnie valakinek ahhoz, hogy fel lehessen nyomni az MNB-től az Atomenergia Hivatalon át az Integritás Hatóságig (szűzanyám!) bárhol, de az én olvasatomban ez teljesen irreleváns is. Hiszen az, hogy egy európai uniós ország kormánya a moszkvai háború, az infláció és recesszió árnyékában a homofóbiából csinál politikát ahelyett, hogy kormányozná ezt a nyomorult országot, az, hogy az Európai Uniónak tett vállalásait lehányva, ezt a gyalázatos törvényjavaslatot is előzetes konzultáció nélkül terjesztette a parlament elé, mintha a MOK lenullázása önmagában nem lenne így is brutálisan rossz hatással az uniós forrásokkal kapcsolatos tárgyalásokra, hogy az úgynevezett magyar életmód védelme iránti mondvacsinált aggodalmat ráadásul az a miniszter veszi a nevére, akinek a tehetségéből arra nem futotta, hogy az általa irányított tárca ne keveredjen bele a rendszerváltás utáni igazságügyi korrupciós botrányok legsúlyosabb igazságügyi korrupciós botrányába, akinek az életmódjába semmilyen módon nem illeszkedik az erkölcs és a gerincoszlop, a tisztesség és a becsület, egyáltalán nem a véletlen műve.

Ehhez értenek, semmi máshoz. Kormányozni nem tudnak, nem is éri meg nekik az se, hogy megpróbálják, ezért marad a figyelemelterelő hergelés, a magyarok legocsmányabb, legsötétebb reflexeiben rejlő lehetőségek permanens meglovagolása. Mert ameddig a magyarok egymást feljelentgetik a magyar életmód miatti, fentről irányított rettegésükben, Varga Judit és a korrupt kormány összes bársonyszéke tökéletes biztonságban van. Van ennél fontosabb? Na ugye.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.