Május 17,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ez ma az egypártrendszer szintje

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,564,948 forint, még hiányzik 1,435,052 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Nem emlékszem, hogy lett volna a focitörténelem során olyan, hogy télen rendezzenek világbajnokságot. Olyanra sem, hogy a döntő Advent utolsó vasárnapjára essen, aminek a keresztény hagyományok szerint szimbolikus jelentése is van. Hirdeti ez a negyedik gyertya, hogy közel a karácsony, közel már a fény születése. Amikor még a legnagyobb sötétben élő lelket is megérinti valamiféle vágyakozás, valamiféle emlék arról, hogy létezik egy olyan hatalmas erő, lehetőség, amely simogat, vigasztal, kiszabadít még a legreménytelenebb helyzetekből is. Ez a hatalmas, végtelen forrás a szeretet. Aminek azért van jelentősége, mert állítólag mi vagyunk a legkeresztényebb ország a földkerekségen, de Európában biztosan mi visszük a pálmát, legalábbis a 13 éve hatalomban tespedő küldetéstudat szerint. Meg a szolgálói szerint is természetesen, akik valamiért úgy érzik, hogy nekik mindig meg kell nyilvánulniuk ebben a témában, mégpedig úgy, hogy az azonnak eljusson a rajongótáborig, és lehetőleg hatalmasat üssön.

Bocsánatot szeretnék kérni. Itt, ezen a felületen. Minden olyan jó érzésű embertől, aki nem osztozik ezeknek az elfajzott, soviniszta, fasiszta, homofób, xenofób, felsőbbrendű, vadnacionalista, beteges, vállalhatatlan kinyilatkozásaival. Szeretnék ellentmondást nem tűrően elhatárolódni ezektől az aljas, magukat kereszténynek és másoknál sokkal különbnek gondoló rasszista szarháziaktól. Nem tudok, nem akarok finomabban fogalmazni, mert erre a tartalomra egyszerűen nem lehet és szerintem nem is szabad maszatolva, körülírva, finomkodva reagálni. Teljesen mindegy, hogy milyen keresztény történetet próbál erre most ráhúzni a pártállam a Katart exkluzív interjúkban istenítő miniszterelnökkel bezárólag.

Hogy a rendezés körüli botrányok, a katari futballkultúra ordító hiánya ellenére minden idők talán legcsodálatosabb, legnagyszerűbb és minden bizonnyal legemlékezetesebb vébédöntőjéről ezeknek a fehér, keresztény, európai értékek jutnak eszükbe, hogy fehér, keresztény, európai értékeket képviselő országról hörögnek és a sunyi rasszizmus húrjait pengetik, bennem két nap után is a feldolgozhatatlan szégyen érzését kelti. Erre szerintem nincs mentség. Pontosabban nem is lesz mentség. Legalábbis nekem nincs mentségem arra, hogy ide jutottunk. Hogy hagytuk ezt. Egyszerűen nem értem, hogyan lehetséges az, hogy ezek a humanoidok ezt büntetlenül megtehetik, ráadásul nem otthon a négy fal között, hanem a nagy nyilvánosság előtt tartanak igényt arra, hogy tömegek tapsikoljanak ahhoz, amit művelnek.

Pedig ez a valóság. Ez ma Magyarországon a Fidesz-KDNP nevű egypártrendszer szintje. Ez ma a rögvalóság, ehhez idomulnak tömött sorokban a népek. Még akkor is megrázó ez, ha nem tegnap kezdődött ez az elmebaj, hogy mindent fociban és kereszténységben mérnek, hogy egy emberként kapaszkodnak a fociba és a kereszténységbe. Már négy éve is bebizonyították, milyen mélyre tudnak süllyedni Franciaország nemzeti válogatottjának alázásában, most végre a kárörvendezés ideje is eljött. Mert ezeknek be van akadva, hogy Franciaország sem létezik már, a kevert fajú, színes bőrű futballisták miatt szégyenkezniük kell. Ezen a szinten niggerezik, gyapotszedőzik, majmozik lényegében Németh, Jeszenszky és a csorda, ahogy négy éve is tette, náluk ez a vegytiszta, a sport szellemiségétől egyébként teljesen idegen gyűlöletet a mérce. A felsőbbrendű, fehér, keresztény európaiság bizonyítéka. A keresztény szeretet ünnepének hatása alá kerülve azt ünneplik, hogy nem a banánzabáló majmok nyertek, hanem az európai értékeket képviselő (?) argentin válogatott. A tényszerűség kedvéért: a Myheritage adatai alapján az argentinok 56%-ában van mezoamerikai és andesi etnikum és ott él Dél-Amerika legnagyobb muszlim közössége is, ha ettől eltekintünk, akkor persze igaza van ennek az erkölcsi romhalmaznak. Mindenben is. Meg az emberi civilizációra szégyent hozó Jeszenszkynek, aki ha a múlt század első felében élt volna, akkor a kinyilatkoztatásai alapján alighanem lelkes tagja lett volna a Nyilaskeresztes Pártnak. 

Szégyen ez rám nézve, szégyen ez ránk nézve. Hogy hagyom, hogy hagyjuk, hogy ezek a szélsőségesen elborult neofasiszták ezt műveljék mindenféle következmény nélkül. Belegondolni is rossz abba, hogy egy ilyen intellektuális és erkölcsi állapotban lévő ember, mint Németh, bent ül a parlamentben és szavazati joga van. Ez az ember dönt az ország lakóinak sorsáról, és ez az ember ma Magyarországon országgyűlési képviselő. Sőt, kormánybiztos. Nem tudom, mennyire akarják még megerőszakolni a közbeszédet, meddig szándékozzák még ideológiai, intellektuális, morális értelemben halomra mérgezni a magyarokat, meddig akarnak minket ronggyá égetni ország-világ előtt, de ez túlmegy mindenen.

Különben ha már a keresztény, európai felsőbbrendűségnél tartunk: vajon mennyire az európai keresztény értékek büszkeségre okot adó része az, ahogyan az argentin kapus, Emiliano Martínez, a neki odaítélt aranykesztyűvel gusztustalankodott kétmilliárd néző előtt?

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.