Július 14,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Egy ütéssel vitték padlóra a nagy rezsiharcost

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,477,250 forint, még hiányzik 1,522,750 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

„Mi itt nem fogunk megfagyni télen. Ők ott meg szülhetnek férfiként. Kinek mit intézett a kormánya”.

Ez megvan? Meg? Akkor jó! Csak mert ezt az akkor még nagyon magabiztos utcai harcos brekegte, aki most olyan kicsire ment össze, mint a lónak a nemi szerve a hideg vízben. Az amúgy sem magas növésű félisten már alig látszik a Karmelita perzsaszőnyegén, de ha mégis, akkor nyugodtan mehet harcolni újra, mert úgy látszik az eddigi összecsapásai, amelyeket a rezsi védelmében vívott orrvérzésig, sajnos kudarcba fulladtak. Pedig ő küzdött, mint disznó a jégen, vagy mint Kokó Chakon ellen, de sajnos kevés volt a szándék, és ugye a végén a végeredmény a lényeg.

Egy délutáni kormányinfó elég volt ahhoz, hogy kiderüljön: az egész rezsiszemfényvesztésük csak egy jól becsomagolt választási hazugság volt, semmi más. De fordítsuk meg a kérdést. Azt harsogják több, mint tíz éve, hogy ők védik a rezsit. Mondjuk akkor jól ment a védekezés, amikor az energia világpiaci ára messze alacsonyabb volt, mint amennyiért ezek továbbszámlázták. Hurrá! Akkor lehetett lopni, de szép is volt. Aztán most, hogy bebaszott a világpiac, most egy ütéssel vitték padlóra a nagy rezsiharcost. Hát micsoda dolog lépten nyomon azt harsogni, hogy megvédik a rezsit, aztán kiderül, hogy mégsem. Sőt, olyannyira nem tudják megvédeni, hogy vagy így, vagy úgy, de MINDENKIRE hatással lesz ennek a harcnak a csúfos kudarca.

Viktorka! Nem tudsz te megvédeni senkit semmitől, mert ha valós problémával találod szembe magad, akkor neked véged. Ugyanez volt a mindenkit megvédünk a vírustól, mindenkit meggyógyítunk dumád is, aztán végül vagy 45 ezren haltak meg, ők már legfeljebb odaát tudják majd rajtad számon kérni a be nem tartott ígéreteidet, de az már nem az evilági tevékenységedhez fog tartozni. Számolj el nyugodtan a lelkiismereteddel, ha egyáltalán van neked olyan. Nem hiszem. És akkor nyugodtan rákanyarodhatunk arra a propaganda ajvékolásra, amit a háború kitörése előtt vetített a nagyérdeműinek, miszerint mi meg vagyunk védve, mert a meleg szarig nyaljuk Vlagyimir retkes valagát, és lesz gáz, meg van is, úgyhogy no para. Mondjuk abban igaza volt, hogy gáz lesz. De hogy ekkora… Senkit nem akarok összezavarni, nyilván nem a földgázra gondoltam, amiből állítólag 40%-nyi van a tározóban, hanem arra, ami éppen elszabadult a főméltosságú úr körül.  

De nem is ez a lényeg. A lényeg az, hogy védi a védhetetlent, és ez nemcsak az energiaátverésére igaz, hanem az egész degenerált, Európa-ellenes politikájára is. Ha ezt a kettőt összeadjuk, akkor az még az álmoskönyvben sem jelent jót, nemhogy a minden sebből vérző, nettó hazugságokból összerakott választási kampányuk fényében. Összegezve: a kisadózókat szétszopatták, a benzint még tartják, de az lesz a kegyelemdöfés, amikor leveszik róla a sapkát, a rezsiharc most omlik össze a szemünk láttára, pedig Németh Szilárd is tartotta a hátországot, és becsülettel zabálta a pacalt reggeltől estig, hadd higgye a polgár, hogy habzsidőzsi van.

Aztán a Vlagyimirról semmi hír, pontosabban csak annyi, hogy ő még így is jól jött ki a háborúból. Velünk ellentétben, pedig a mi háztáji diktátorunk a mai napig nyíltan oroszpárti smúzolást folytat, és nem enged a gaz brüsszeli elvárásoknak. Ez egy hős, bazdmeg! A mi hősünk, aki ásott egy baszott nagy gödröt, aztán most úgy tűnik, hogy belezuhant őfelsége. És ránt magával minket is. Erről a gödörről mi is nagyon sokat írtunk, és mindig azt hittük, hogy talán most végre leértünk az aljára, de ez eddig nem következett be. Mostanra viszont mintha megérkeztünk volna, jelentem tisztelettel. Ki lehet számolni: ha ilyen sokáig tartott a zuhanás, akkor mennyi idő lesz a visszamászás? Halkan megsúgom, hátha még van, aki nem érti: az esés mindig gyorsabb, mint a visszakapaszkodás. Sőt, először idő kell az esési sérülések begyógyulására, ez is egyenes arányban van a zuhanás időtartamával. Magyarul: kurva nagy zakó után, baromi sokáig tart a rehabilitáció. De erre mondják, ami nem öl meg, az megerősít.

Úgyhogy ez is elérkezett. Annyiszor írtuk, hogy a sajátjai fogják majd elkergetni, hát alakul ez. Még kell egy pár hónap, hogy megjöjjön majd az első vastagabb számla, hogy az infláció tovább emelkedjen, az euró már rég elszállt, mint egy lufi a majálison, a benzinár meg még csak most fog odabaszni. Valahol olvastam, hogy egyesek azt javasolják, gyújtsák rájuk a parlamentet. Hát én mindenek dacára nem vagyok ennyire vérszomjas, de ha minden kötél szakad, szerintem várjanak legalább az első téli napokig, hogy aki arra jár, legalább majd tudjon egy kicsit melegedni.

Ja igen. Miközben a geci Nyugaton arra készítették fel már bő fél évvel ezelőtt a lakosságot, hogy hogyan takarékoskodjanak, hogyan ne pazaroljanak a saját érdekükben, itt ment a derékig érő duma, hogy a romlott európai országok már a saját vizeletüket isszák, és gyertyával melegítik az ebédet. Bezzeg mi, Árpád büszke népe, hejj! Akik annyira visszavágytak a középkori Magyarország ölelésébe, azoknak nemsokára bekövetkezik majd a földi Kánaán. Lehet majd fát gyűjtögetni (nem lopni, mint Tiborcz), fényt enni, és persze imádkozni, hogy valahogy legyen. Mert egyelőre úgy tűnik, itt a vége, fuss el véle, az orbáni illiberális feudalizmus elért a falig. Szégyen és gyalázat. De a legdühítőbb az, hogy akinek egy hangyafasznyi agya volt, és következetesen szajkózta, ugatta, hogy ez az egész egy nagy átbaszás, az most maximum annyit moroghat maga elé: a picsába, hát nem megmondtam, hogy ez lesz?

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.