Április 30,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Nem volt elég, hogy győztek, hogy vittek mindent. Ez kevés

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,582,500 forint, még hiányzik 417,500 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Áldassék a narancs, a NER érlelje! Azt hiszem, a Szolgálólány meséje egy ártatlan brazil szappanopera ahhoz képest, ami kicsiny, ámde 12 éve nagyon keresztény és magasztos, mondhatni vallási fundamentalistává átvedlett országunkban nap mint nap történik. Ha jobban tetszik – és ezt sem én találtam ki – éljünk és cselekedjünk a Szentírás szerint, valamint tartsuk meg a Tízparancsolatot, akkor még egy halálos világjárványt is túlélhetünk. Már aki. Meg ugye az abban foglaltak is csak bizonyos emberekre és hívekre vonatkoznak, a kiváltságosokra természetesen nem. Ennél szebb és istenibb állapotot csak az Iszlám Állam képvisel tőlünk keletebbre, ahol sajátos módon értelmezik a Korán tanítását, és ennek égisze alatt terrorizálják azokat, akik nem Allah-ot imádják.

Gyönyörű jövőkép, és persze boldogok a lelki szegények, hiszen övék a mennyek országa. Lefordítom magyarra: aki úgy él és tevékenykedik, ahogy az Istennek tetszik, annak a mennyországban tuti helye lesz, és legalább ott, ha már a földi életében nem is, beteljesülnek majd az álmai. Szép perspektíva. Meg működőképes is, hiszen 2000 éve még lehetett hülyíteni az amúgy sem az eszéről híres populációt. De! Most 2022-t írunk, a tudomány, a technika, és fejlődés utat tört magának, az, hogy ennek sokan nem örülnek, és nem tudják vagy nem értik, hogy ez mit jelent, attól még nem kell azon dolgozni, hogy itt mindenáron sötét középkori állapotok legyenek. Pláne nem kellene ezt a szándékot hangosbeszélővel azok tudtára adni, akik fogékonyak a hülyeségre.

Viszont ha onnan nézem, akkor bizonyos értelemben muszáj ezt a szellemi színvonalat hoznia a mi egy istenünknek, hiszen ezzel tudja manipulálni és kordában tartani az erre vágyókat. Mert igazából aki a Fideszt imádja, az átvitt értelemben, rajtuk keresztül az Istent is imádja. Na jó, konkrétan Orbán Viktoron keresztül, aki úgy látszik, tényleg elhitte magáról, hogy ő a földre szállt Messiás. Eleinte döcögött a küldetés, de aztán az egyház nem kevés pénzzel való megtámogatása – amolyan mindenki jól jár alapon – lendített egyet a megítélésén, és bár hangosan kimondva nem is, de a gyakorlatban mégis csak eljutottunk oda, hogy Magyarországon Isten után Orbán a második legmagasztosabb és legszentebb figura. Látható ez a békemenetes felvonulásokon résztvevő hívőkön is, amely szeánsz pont annyira szól a békéről, mint a putyini háború a békefenntartásról. Szerintem nyugodtan kereszteljék át a legközelebbit mondjuk orbáni zarándoklatra, és nyugodtan vigyenek a sor elején egy feszületet, ami mellől folyamatosan megáldják a jónépet a sápadt arcú, hamis papok. Ha már a Karmelitában összefirkálták az ajtófélfákat, akkor miért ne?

Mondjuk sokaknak tényleg eljött a földi paradicsom, még hitvány életük során bebocsátást nyernek a mennyek országába (igaz, ha én lennék Szent Péter, tuti, hogy az összeset egy emelettel lejjebb küldeném). Valószínűleg ezért is van az, hogy ők inkább itt rendezkednek be abba a paradicsomi állapotba, amire oly sokan vágynak, és hisznek benne, hogy egyszer majd, ha itt nem is, de odaát megadatik. És igen, el lehet engem elküldeni megint jó keresztény szokás szerint a kurva anyámba, le lehet zsidózni és sorsbérencezni, ez attól még így van, ahogy fentebb leírtam. Ez az igazság. Az nem odaát van, az itt is itt van, csak sokan nem akarják, vagy nem érdekük észrevenni azt. Mert ha az igazság kiderülne, akkor itt sokan szégyenükben elbujdosnának, és bevallanák azt is, amit még el sem követtek. Az igazság fájdalmas és rideg, ezért nem szeretik sokan, ezért jobb a hazugság, mert az olyan megnyugtató és kényelmes, mint otthonról névtelenül, agyatlanul másokat szidva, mocskolva pofázni, és elküldeni a picsába. Igazi keresztényi, igazi magyar. 

Ez a választás legalább megmutatta a valóságot, hogy kik és milyen érdekek mellett tartották hatalomban ezt a történelmünk során még sosem látott erkölcsileg toprongyos bandát. Hiába mondják, hogy az értelem viadala volt az áprilisi, azt kell hogy mondanom: a józan ész kiütéssel lett kiütve. Ha úgy jobban tetszik: egy parasztlengővel. Ami hagyján, de a győzelem után sem tud leállni a kombájnként arató szolgák hada. Nem volt elég, hogy győztek, hogy vittek mindent. Ez kevés. Megérezték a vér szagát, többet akarnak, ne álljunk meg itt. Vadásszuk le a maradék sorosista, libsi, hazaáruló geciket, tapossuk ki a belüket, aztán kihirdethetjük a munkásosztály mennybemenetelét. Mert egy vérből valók vagyunk, csak ha az a vér másképp látja a dolgokat, akkor le kell csapolni. Csak a szittya és árja magyar maradhat, a többit szemétdombra.

Az egyik szerint a Szalonna avas, büdös és még tarhál is, a másik szerint a Soros fizeti. Ember legyen a talpán, aki érti ezeket. Az ész, mint olyan, valahogy hiányzik az itt acsargók agyából, akárcsak a kép a profilokról, meg a helyesírás, fogalmazás ismerete. Végül is a hunok sem a görög abc-t használták, nem ügy. Legyen már rovásírásos klaviatúra is, és kezdjünk el újra szürke marhával szántani, és kézzel szerszámot faragni. Emeletes jurtákat építeni és keresztes háborút vívni a romlott Brüsszellel. Nekünk küldetésünk van, mondta a félisten. Az identitásunk, a kultúránk, és az anyanyelvünk védelme, hiszen ezeket akarják elvenni, ezeket kell őrizni. Meg az ellopott javakat. Kár, hogy azokról kevesebb szót ejtenek. A fürkészek és portyázók is inkább a mi zsebeinket ürítették ki, de mellékes, az nemzeti érdek volt, a többire meg ott van Szijjártó.

Siralmas és elkeserítő a mai Magyarország szellemi állapota, és bár vannak bőven, akik ezt felfogják ésszel, értik, amit olvasnak, akik nem, azok soha nem is fogják megérteni a lényeget. Egyedül maradtunk tájékozatlanság sötét erdejében, és most azoktól kell elviselni a lesajnáló megjegyzéseket, akik egy összetett mondatot nem tudnak leírni, akiknek a kommentjei hemzsegnek a helyesírási hibáktól, mégis magyarabbnak tartják magukat mindenki másnál. Őket szabadította rá az Orbán-fanatizmus az ország másik felére. Különösebben nem érdekelnének, de ha már így összegyűltek itt az oldalunkon, akkor gondoltam, leírom ezt is a miheztartás végett. Meg azt is, hogy miképpen ezeket nem lehet kibillenteni abból az áhítatból, amit a bálványuk iránt éreznek, úgy minket sem lehet elkussoltatni csak azért, mert nem tetszik nekik a véleményünk. Bármennyire is hihetetlen, nem függünk senkitől, a vélemény pedig még valamelyest szabad. Arról nem fogunk lemondani, kár ebben reménykedni. 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.