Május 6,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Mi nem vagyunk kivétel

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 196,183 forint, még hiányzik 2,803,817 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Mondanám, hogy Orbán elrúgta a pöttyös lasztit, de mivel már rég elrúgta, maradjunk annyiban, hogy nekem gurult el a gyógyszerem. Az, ami ma történt Iványi Gáborral, olyan szinten húzott fel, hogy úgy döntöttem, szabadon engedem a bennem élő „kicsi ént”, aki nem más, mint egy kis Bayer Zsoca. Az Iványi Gáborral történtekbe nem megyek bele. Aki követte az eseményeket, az tudja miről van szó. Hadd szorítkozzak a véleményemre.

Kezdtem azzal, hogy megnéztem a NAV adósok listáját, vagyis annak hűlt helyét, mert csak valami lekérdezést találtam a NAV oldalán. Ellenben elolvastam minden cikket, ami még tavaly született, és tartalmazott neveket, összegeket. Elárulom: Iványi Gábor „tartozása” ehhez képest kutyafasza. Gattyánhoz köthető cégek, Rahimkulovhoz tartozó szervezetek, de még Sarka Kata és Hajdú Péter is „játszik”, de mit számít az? Ezek mind, mind NER közeli emberkék, urambátyám havercsávók. Róluk nem lehet beszélni. Pl. Hajdú Péterről sem. Emlékeztek, mikor a fél életét kipakolta a Facebookra, majd a kritikus hangokat perrel fenyegette? Ismerős. A bennem élő kis Bayer éppen most szólt, hogy a „nagy énje”, ugyanezt csinálta, mikor kiderült, hogy a felesége suskusolt a vérplazmákkal? Esetleg Pintér fenyegetése? Megvan? Na, ez a kibaszott, kurva NER. A lánctalpas bunkók előre mennek, nem hátra. Eltaposnak mindenkit.

Orbán csicskái betörtek Iványi Gáborhoz. A NAV képviselője üvöltve kérte ki magának, hogy a lökdösődést senkitől sem tűri el. Hát hogy szakadjon rá a lipicai szürke mén kólikás valaga. Nem tűri? Tűrje. Aki kurvának áll, az ne csodálkozzon, hogy megbasszák. Nekem senki ne jöjjön azzal a demagóg baromsággal, hogy a „munkáját végzi”. Ott lehet hagyni ezt a munkát. Életemben KÉT olyan esemény volt, amit a másik oldal egy nekem kedvező lehetőségként írt le, nekem csak alá kellett volna írnom egy papírt. Ha megtettem volna, most már a NER része lennék. Nem írtam alá, mert nekem csontból van a gerincem. Meg is lett az eredménye, bár nem gondoltam volna, hogy ennyire besértődnek. Hamar munkanélküli lettem úgy, hogy egyik héten még dicséretben részesültem a kiváló munkám miatt, majd hirtelen „szarul” dolgoztam. Egy hét alatt. Okulva az elsőből, a másodiknál léptem is. Ezt már mondtam: aki hallgatólagosan is, de kiszolgálja ezt a rendszert, részt vesz abban, hogy ez a penészes, rohadó métely tovább terjedjen, az egy önző, gyáva ember.

Anno, mikor sokat írtam a „mikrokörnyezetről”, erre utaltam. Senki nem menekülhet. Nem írok mikrokörnyezetet. Azt írom: mind megszívjátok. Itt áll előttetek az intő példa, de akár nevezhetném égi jelnek is. Iványi Gábor. Esetleg emlegessem a családi, vagy kisvállalkozásban működő benzinkutakat? Az is hogy kezdődött? Korlátozták a „benya” árát, de azzal volt tele a sajtó, hogy ki, milyen fenyítést kap, ha nem annyiért adja a benzint, mint amennyit ez az Isten átka, mezítlábas lángost zabáló, sutyerák kiköhögött a száján.

Dühös vagyok? Naná, hogy az vagyok. Mindenre. Az Iványi Gáborral történt események felszínre hozták bennem az elmúlt hónapokban elnyomott véleményt. Itt állunk a lassan felépített autoriter rezsimben, de sokan még mindig a csodában hisznek. Hogy a francba lenne itt csoda, mikor az állítólagos ellenzéki összefogás jelenleg annyit ér, mint bikán a csöcs. Negyven nappal a választások előtt csak hajkurásszák a pozíciót, próbálják tépni a nem létező koncot, és baromságokat beszélnek, vagy nem tudnak kussolni, amikor azt kéne.

Itt van pl. Jakab Péter. Marha jól megkeverte a szart, mert megsértődött Iványira, de azért ma már az ő nevével takarózott, miközben a nyilvánvalót nem látja. Anno Vona Gábor a Jobbik színeiben nagyon szépen hozta a nacionalista, fasiszta eszméket. Ezért lettek „lefasisztázva”, nem csak Iványi Gábor által. Vona távozásával a Jobbikhoz csatolt részek mind elhúzták a szvasztikás csíkot a Mi Hazánk mellé. Jakab úr: Magácska „örökölt” egy pártot, a múltjával együtt. Ezzel kell együtt élnie, mert ez az ÖN múltja is. Ha nem megy az együttélés, én nem tartom vissza a távozástól.

Esetleg hadd emlegessem fel MZP-t. Basszus. Fasisztázunk, kommunistázunk, aztán megmagyarázzuk mire gondoltunk? Igen. „Jaj de jó bula, de megdugnám”. Aztán amikor a testvérei le akarják szakítani az ember arcát, akkor arra gondolt, hogy: „Milyen csinos leány, szívesen megismerkednék vele”. Kicsit gondolkodhatna, gyakorolhatna a tükör előtt. Másképp hangzott volna, pl.: 

„A közös ellenzék minden politikai nézetet képvisel. Úgy is mondhatom: A közös ellenzék képviseli  az egyik legfőbb értéket, amit Orbán Viktor elvett a politikából. A fékek és ellensúlyok rendszerét. Nyertesként elsődleges feladatunk az lesz, hogy a választók lássák, érezzék, hogy a választás igazi nyertesei nem mi, hanem ők maguk. Legyen bármilyen is a politikai nézetük.”

Lózung? Az. Mint a többi. Ellenben ha valóban nekiállnak takarítani, rendbe szedni dolgokat, netán még csattog a bilincs is, akkor már nem lózung. Ehhez viszont valóban össze kéne már fogni, és nem marakodni, mert ha lesz is váltás, akkor is nehéz évek várnak ránk. Aki pedig ezek után csak addig jut el, hogy én „összefogás ellenes” vagyok, az kérem, képzeljen el egy gúnyos kacajt. Köszönöm.

Jól nézzétek meg Iványi Gábort! Nézzétek, mi történik körülötte! Ez BÁRKIVEL megtörténhet. Ha a NER-nek kell valami, nincs fideszes, nincs ellenzéki. ŐK vannak, és MI. ŐK megkívánják a benzinkutad, a telked, a házad, a trafikod, nem adod önként, elveszik. Nincs jó véleményed róluk, kimondod, hogy a király meztelen? Eltörölnek. MI nem vagyunk kivétel. MI nem vagyunk a NER barátai, még félig sem, tehát MI nem vagyunk megemlítve a 10 parancsolat egyikében sem. És Orbánék betartják a tízparancsolatot. 

Ropolyi Péter

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.