Július 23,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Uniós támogatással újraburkolják a kormány által kitűzött jövőbe vezető nemzeti utat

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,307,932 forint, még hiányzik 692,068 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

[email protected]

Tárgy: Kezelve

Mikes Mirtill: E-mail Rodostóba

Vigyázzon kend! Úgy biz’a! Már ott is lábújhegyen fitogtassa a szabadságszeretetét, ha kérhetem! Ha nem tudná kend, szólok: hol kénköves lehelettel vitorlázik, hol meg mennydörögve röpköd a fürkészős Nemzeti Tüskés Mimóza és mószerol. Majd nagyot néz kend, amikor berendeli a Porta és nem nyuszt mentét kap a szultántól, mint a múltkor, hanem dorgálást. Úgy lekezeli kendet a diktátor cimbi, mintha itthon lenne kend normális.

Mert minálunk ez már csak így megy, és divatból határok nélkül terjed. Bármi/bárki, ami nem Ő/ŐK azt lekezelik: Trumpolják. 

Na, jó. Van kivétel. Mi, a többség ugye nem tudunk labdába rúgni. A csicskáknak a focilabda lekezelése sem megy lábbal és fejjel minálunk, mert annyira kapaszkodnak a számolatlanul ölükbe hulló euróba kézzel-lábbal ezek a janicsárok, hogy nem tudnak a lasztira is figyelni. Kivéve a gazdát, mert ő lazán lestoppolja a nekünk szánt suskát, és traktorral hordja ki a stadionjának vélt országból. Mondják.

Tényleg. Tudta kend, hogy vasárnap maszk nélkül kiengedték a rendőreiket a tüntetők közé? És mi van, ha megfertőződtek a rendőrök és elkezdenek ők is demokráciát követelni? Akkor hiába költötte a pandémia válságot csuklóból lekezelő kormány Párduc tankokra a közpénz milliárdokat? Vagy a Kegyúr kinevez egy pártszolgálatost rendőrkezelő kormánybiztosnak? Aki majd a Szoptatást Támogató Nemzeti Bizottság alárendeltségében szopatja a rendőröket. Innovációsan, mintha akadémikusok lennének. Meg mesterségesen intelligensek a földkerekség csodálatával övezett debreceni sötétszellemi centrumból kiszökkenve életvidáman, mint az óvó néni sertéstelepének fiaztatójában a kismalacok, mikor megtudták, hogy az offshore cégek kezelésére importált migránsoknak a vallásuk miatt coki a sertéshús, a bennszülötteknek meg nincs rá pénzük.  

De most tényleg. Bár nem ide tartozik. De mégis. Ebbe a kis országba ezt a töménytelen sok komisszárt beleszuszakolni. Nem is csuda, hogy dörzsöltek, kopik a keresztény mázuk, mert egymásba érnek az uniós projektjeik. A Zsiga bácsi szerint, ha a Sztálinnak annyi politikai megbízottja lett volna, és annyi közpénzt költött volna a komisszárjaira, mint a mi Kárpát-medence szenteltvizét uniós pénzekkel dúsító illiberális Generalisszimuszunk, akkor az Eiffel-toronynál ma oroszul árulnák a de Gaulle-t mintázó Matrjoska babát, mint a Szovjetunió legnyugatibb tagköztársaságának szuvenírjét. 

A Zsiga bácsi példázatából is láthatja, hogy a pénz nem minden. Vagy az ellenkezőjét. Ne is próbáljon gondolkodásra csábítani. Én gyerek vagyok, meg felmentett. NAT Joker. Ha tudni akarja. Nem dicsekvésből mondom. Panasz. 

Az úgy van, hogy aki teheti, az elviszi a kölykét innen, az imádságos iskolából. És a pártszolgálatosok tehetősek. Elviszik. Közpénzből rittyentett magániskolába. Vagy a librálbolsevikkommunistaateista nyugati (pláne svájci) fertőbe, hogy a keresztény tejen cseperedett kisded, keresztény bölcsiben/oviban engedelmesre gyúrt szervezete annyi immunanyagot termeljen, hogy ne legyen allergiás, ha a családi hagyománytól eltérően a természet ajándékaként nem közpénzzel van tele időnként a pelusa.   

Itt meg Bütyökfalván, ha kicsi a maradványgyerek létszám az iskolában, akkor a csóri rajkókkal, az autista Danival, a BMT-s Zsoltival, meg velem kezelik a tanulólétszámot. Ha például kevesen maradnak a hatodikban, akkor mi is maradunk: bukta. Ha kevés a létszám hetedikre, akkor felokosodunk, mint az idén. Bizony ám: HETEDIKES (állítólag, de ne vegye fixre!).

Azt is jó ha tudja kend, hogy nem csak szavazni hozatta közpénzen az állam a román/ukrán stb. diktatúrával feltétlen engedelmességre kiképzett famulusait, hanem alattvaló kezelésre is. Az import egyházi tanítók/papok adják tovább nekünk az ott szerzett készségszintű tudásukat. Engedelmesek. Nem is pályáznak a ránk ígért 500 ezres kezelési költségre. Minek? Mindenük van, ami nekünk volt. Nem jól mondom. Helyesen: ami a miénk volt.  

Azt meg a dédi mama látja a rossz szemével, hogy a népet – a szülőszobától a temetőig – belepaszírozzák az államegyházak feneketlen iszákjába. És az egyházi humánerőforrás kezelés és forgalmazás garantáltan nem libernyák, viszont költséges, mert a püspöki rezidencia fenntartás is beletartozik, fix und fertig. Stadionostul, üdülőstül az ostyasütőig. De a nagyi szerint a folyamatot a dédi nem is a szemével látja. De ha nem a szemével látja, akkor mivel? 

A nagyi szerint ne ezen rugózzak. Hanem örüljek, hogy uniós támogatással újraburkolják a kormány által kitűzött jövőbe vezető nemzeti utat. Mert a magyar ellenzék kikönyörögte Brüsszelben, hogy ezentúl a civil szervezeteknek is nyomják a lóvét. (Ne kapkodjon kend hebehurgyán! Nem! Az Iványi-féle MET csak eddig volt nem egyház, hanem civil. Ezen túl nem is egyház, nem is civil, csak van! Éppen hogy csak van, de van. Kezelik is rendesen. Lábbal.)  

Viszont jövőre már nem csak a Békemenet, hanem a Mária Út Közhasznú Egyesület zarándoklata is vadiúj, uniós finanszírozású térköveken flangálhat. És a mesterséges intelligencia hordozói a műcivilkurázsi műkereszténység oltárára cipelésétől megfáradva a mű kovácsoltvas padokon terpeszkedve gyönyörködhetnek a mű kovácsoltvas virágtartókba művirágot dugdosó, vélelmezhetően még vegetáló közmunkások sokszínű valódi duris gönceibe, amelyek az Európai Néppárt bársonyfüggönyének takarásában, a multinacionális tőke rongyrázásának köszönhetően – de mosás és vasalás kezelési utasítás nélkül – kerültek a nemzeti divatdiktátor portfóliójába.

Bütyökfalva, 2020. szeptember 10.                                        

Mirtill

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.