Június 19,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Nem egyszerűen a képmutatás csúcsa. Sima provokáció

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,873,430 forint, még hiányzik 1,126,570 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Békés jó estét kívánok! A jelzőkkel igyekszem óvatosan bánni (milyen béke?), mert én se fogom megérteni soha a büdös életben, hogy azokat az embereket, akiket nem érdekel, hogy meglopják őket, hogy a gyereküket meglopják, hogy az unokájuk jövőjét is ellopják, hogy a kereszténységgel öblögetnek, miközben ők, a törvényesen tolvajkodók a Tízparancsolatot és a krisztusi, bibliai tanításokat naponta körbeállják és lehugyozzák, hogyan tudja a lincselés határáig lázba hozni egy 15X20 centis rongydarab, vagy egy nem tudom hányszor hányas szivárványszínű zászló.

Nem tudom, honnan van állandó késztetése az ország nyakán taposó bandának, illetve mindenféle csatolmányainak és leágazásainak arra, hogy 2020-ban emberek kölcsönös beleegyezésén, szabad akaratán alapuló döntéseivel foglalkozzon és lényegében kormányprogrammá emelje, hogy ezeknek az embereknek megkeserítse az életét. Ki a túrónak a kereszténységét, a magyarságát, a családi életét, a boldogságát gyalázza meg, sodorja veszélybe, teszi tönkre az, hogyha a tőle különböző szexuális irányultságú/nemi identitású kisebbséghez tartozó emberek is boldogok, és nem kell a kövek alá bújva szégyenkezniük azért, mert a közpénzből élő, véresszájú propagandisták hada elmebetegnek, aberrált szardarabnak, ferde hajlamú provokátornak, már-már bűnözőnek bélyegzi őket, és ellenük uszítja a normálisnak nevezett többséget?

Ennél csak az az émelyítőbb, amikor magukat normálisnak, toleránsnak, már-már liberálisnak tartó emberek rendre kinyilvánítják, hogy őket senkinek a nemi identitása nem érdekli, mert az mindenkinek a magánügye, DE csinálják otthon a négy fal között, és akkor oké. Szégyenkezz, bujkálj, titkolózz, hazudozz egy életen át, vagy ha emberhez méltó életet akarsz élni, akkor takarodj el egy olyan országba, ahol senkit nem érdekel, hogy kit szeretsz és kivel vagy boldog. Hogy házasságban éltek-e, és hány gyereket neveltek tisztességes embernek. Mert itt, ha egy évben egyszer egy kibaszott hétig megpróbálod felhívni a NORMÁLIS többség figyemét arra, hogy te is létezel, és nem te tehetsz arról, aminek születtél, de te is ember vagy és téged is megilletnek ugyanazok a jogok, mint őket, akkor az van, hogy kussolj, mert a tolószékesek és a balkezesek se tüntetnek a zászlóikkal. Azért, hogy a NORMÁLIS többség szarul érezze magát, és a civilizációs halálfélelem árnyékában rettegjen.

Mivel  nem fogom megérteni, hogy mi az, ami olyan elviselhetetlenül provokatív egy szivárványszínű zászlóban, amely zászló ráadásul nem marad ott az idők végezetéig azokon a homlokzatokon (mint például a székely zászló a parlamenten, egészségére), inkább elmesélem, hogy szerintem mi a nettó provokáció.

Szerintem a nettó provokáció az, hogy miközben az erre fogékony néptömegeket a szivárványszínű zászló ellen hergelik (amely nép büszkén zabálja a 2000 forintos lángost a Balatonon, ahova azért ment, mert a főkipcsak azt mondta, hogy több Balaton, kevesebb Brüsszel és Adria), ők, az ország nyakán taposó banda azt állítja, hogy most is megszakadnak az irodájukban a felelősségteljes munka terhe alatt. Pedig valójában az Adrián a NER-oligarchia luxusjachtján sínylődnek, mint Szijjártó Péter.

Az a provokáció, hogy miközben az ökölbe szorult aggyal rettegő rajongókat azzal hülyíti a miniszter úr, hogy ő az irodájában dolgozik, és szó szerint ég a keze alatt a munka, a fülén meg a hivatali telefonvonalak, valójában a sikeres Mészáros Lőrinc üzlettársának luxusjachtján pihen a családjával.

A provokáció az, hogy miután a miniszter urat – aki tehát nem az irodájában dolgozik, hanem a NER közpénzzel kitömött strómanjának tulajdonában lévő jachton piheni ki az évi toporzékolásait – lefotózzák, a fotós után küldik a legénység egy részét, érdeklődjék már meg, ki és miért készített képet a hajóról és az utasokról.

A provokáció az, hogy miután kiderül, hogy a miniszter úr nem ott van, ahol közösségi oldala szerint van, a miniszter úr beosztottja még ki is kéri ki magának a miniszter úr nevében:

A képmutatás csúcsa, hogy azok, akik folyamatosan a magánélet szentségéről és sérthetetlenségéről beszélnek, leselkednek, és fényképeket készítenek egy, a családja körében lévő emberről. 

Nem egyszerűen a képmutatás csúcsa, hanem öblös provokáció az, hogy Menczer Tamás műsorvezetőből lett államtitkár úgy tesz, mintha bárkit érdekelne Szijjártó magánélete és családja. Öblös provokáció, hogy Menczer Tamás úgy tesz, mintha Szijjártó Péter nem közszereplő lenne, akit nem lehet fotózni, vagy mintha bárki felment volna a luxusjacht fedélzetére odahányni. Miközben a képmutatás csúcsán Menczer hepciáskodva dicséri a főnöke munkabírását, csak két dolog nem derült ki az önérzettől duzzadó posztjából:

1) ha Szijjártó szabadságon van, miért nyomatja a félrevezető tartalmakat arról, hogy a munkahelyén töri össze kezét-lábát az országért?

2) mennyire normális dolog egy jogállamban, hogy random kormánytag egy közpénzzel rendszeresen kitömött, rendre combos közbeszerzéseket nyerő, nagyvállalkozónak nevezett NER-stróman jachtján töltse a szabadságát? (Azt már nem kérdezem, hogy jön ide és mi köze van a témához a külügyminiszter általános munkatempójának, amit még az ellenfelei is elismernek.)

Összefoglalom: nem csak az a  képmutatás csúcsa, hogy a mimagyarjaiknak kiadták az ukázt, hogy menjenek a Balatonra, ameddig ők az Adrián lógatják, hanem az, hogy maszatolnak és titkolóznak. Ott vannak az Adrián, de azt sugallják, mintha nem ott lennének, vagy ha igen, akkor is dolgoznak. Amikor kiderül, akkor meg ők vannak felháborodva, ők vonják kérdőre a fotóst, és ők jönnek a család semmivel össze nem függő szentségével és a páratlan munkabírásukkal. Miközben megint csak az derült ki, hogy a rendszerük korruptsága határtalan, a NER-eliten belüli, mindenféle luxusgépek formáját öltő urambátyám összefonódások bűze pedig az Adriától idáig érzik. Ha valakit vigasztal: a világ végére is elmehetnek, akkor sem lesz egy perc nyugtuk.

A mai műsor:

A hülyék kedvéért

Minden fontos, csak az ország jövője nem

Alamizsna, megalázás, provokáció

Ha tíz polgár veri az asztalt

A Magyar Munkáspárt kiáll Lukasenko elnök mellett

A többit elhordták a nemzeti elvtársak zsebben

Gagyi, nemzeti színű szalaggal

Előhang egy „monodrámához”

Érted, mit tesznek veled? 

Az ország már nem is elég nekik

A kommentszekcióból idézek:

• Alig ötven éve vette le a WHO a betegségek listájáról a homoszexualitást. A perifériára ez még mindig nem ért el, sőt sokan szándékolt perverz hedonista beálítottságnak tekintik amolyan liberális következménynek. Egyébként a szivárványos zászló szimbolikája az egyetemesség az emberek alapvető egyenlősége. Akár a buddhizmus zászlaja is ami az elfogadást az együtérzést és egyébb olyan értékeket jelenít meg a sok színnel, ami alá beállhat minden jó akaratú ember. (uszo)

• a kutyapártnak nagyon össze kell kapni magát, ha meg akarja őrizni a „viccpárt” besorolást. (Lustamacs)

• Hogy Thürmer mit trollkodik össze, az a lőtéri kutyát nem érdekli. Az a szégyen Magyarország számára, amit Orbán és a sleppje leművelnek Putyin- és mindenféle diktátorszopkodásban. (Ettore)

A nap kommentje Jánostól:

100 transznemű szavazó a kdnp-nek is jól jönne, akkor már lenne nekik 172.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.