Július 21,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Likvidálni az ellenfelet

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,728,616 forint, még hiányzik 1,271,384 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Valahogy a világhírű V4NA Hírügynökségnek nevezett, Habony Árpád tulajdonában (közelében, bal zsebében) – nagy valószínűséggel közpénzből – vegetáló üzemegység nem az igazi, amióta a gipszfaragót haza rendelte a gazdája. Mármint Londonból, mert az ügynökség ott van, de azért szerencsére a magyar pártsajtónak van lehetősége (és pénze, mivel elég komoly összegeket kóstálnak a nagyon megbízható hírek) hozzájutni a mindenkit izgalomban tartó információkhoz. Most azt olvasom:

Ugyanez – kisebb-nagyobb cifrázásokkal persze – a többi propagandalapban is megtalálható. A 888 még ezzel fejelte meg a sztorit:

Emellett a Facebook is letiltotta az oldalukat, és figyelmeztetés nélkül megszüntették Paypal hozzáférésüket is, így még az adományokat is csak korlátozottan tudják gyűjteni.

Ezt – mármint a Facebook tiltást – volt a legegyszerűbb ellenőrizni.

Hétfőn reggel vidáman működik a szervezet közösségi oldala.

Azért érdemes néhány mondatban bemutatni ezt a bizonyos keresztény jótékonysági szervezetet, melyet oly csúful megtámadott a liberális ármány, hogy lassan Azbej Tristannak kell közbeavatkoznia.

Ezen a ponton bizonyára nagy erőkkel megkezdődik a keresztényüldözéses-jajveszékelés, de az valószínűleg nem fog a pártlapok olvasóinak füléig -agyáig – eljutni, hogy a valóságban miről szól ez a történet. Ha Habony cége ki is hagyta a lényeget, mi nézzünk egy kicsit az aktuális keresztényüldözés mögé.

A Core Issues Trust nem egy keresztény jótékonysági szervezet – tehát nem az elesetteket, rászoruló embertársaikat segítik -, hanem egy olyan vallási szervezet, mely a meleg és transznemű embereket – fiatal embereket, gyerekeket -igyekszik átnevelni, hogy rendes heterók legyenek. Ennek érdekében pszichológiai eszközöket, különféle nyomásgyakorlást, a szégyenérzet felkeltését, sokkterápiát, de akár fizikai eszközöket is alkalmaznak. Egy ideje már felismerte több kormány is, hogy nagyon veszélyes, amit csinálnak. A szexuális másságukat felvállalni nem merő fiatalok körében egyébként is meglehetősen magas az öngyilkosságok száma, a Core Issues Trust ezt sikeresen megduplázta. A szervezet táboraiban különféle módszereket alkalmaznak, hogy a fiatalokat „visszatérítsék a helyes útra”, kegyetlen kínzásokra is fény derült. Németország betiltotta a CIT által alkalmazott „terápiát” évekkel ezelőtt. Az Európai Parlament és az ENSZ is azt kéri a világ országaitól, hogy tiltsák be a „visszafordító kezelést”, mert iszonyatosan káros a fiatalokra, egy életre megnyomorítja vagy éppen öngyilkosságba hajszolja őket, a homoszexualitást ellenben nem gyógyítja, mert az nem is betegség.

Jelenleg tilos ez a „kezelés” Németországban, Máltán, Ecuadorban, Brazíliában és Tajvanon, és az Egyesült Államok 20 tagállamában. Boris Johnson még London polgármestereként betiltotta a szervezet plakátjainak kihelyezését. A brit törvényhozás az idén szándékozik betiltani a szervezet működését.

Mindezt azért volt fontos megismerni, mert a pártmédia nagyon is hajlamos keresztényüldözést kreálni mindenből. Olyasmikből is, amiknek távolról sincs közük ahhoz. A Barclays bank valóban felmondta a Core Issues Trust számlaszerződését, de ehhez joga van – bárki számláját felmondhatják megfelelő határidőkerettel -, másrészt pedig indokolt, hiszen Nagy-Britanniában már nem divat üldözni a másságot, az azonos nemű párok éppen olyan megbecsült tagjai a közösségeknek, mint az eltérő neműek. Miután a Barcklays a brit Pride egyik fő támogatója és az egyenjogúság élharcosa, teljesen érthető a szerződés felmondása. Ameddig be nem tiltják törvényileg a Core Issues Trust áldásos ténykedését, addig van módjuk másik banknál számlát nyitni.

Nem a keresztényeket támadja tehát a vadliberális csürhe, hanem egy borzasztóan kártékony módszerekkel – igaz, a vallás nevében – kuruzsló szekta kezéből igyekeznek kivenni az eszközöket, hogy lehetőleg kevesebb fiatal életét tegyék tönkre vagy kergessék az öngyilkosságba azokat, akik egyáltalán nem tehetnek arról, hogy milyennek születtek. Sőt, pontosan olyannak születtek, mint bárki más. Nem betegek, nem fertőznek, pontosan annyira jó gyerekek, testvérek, barátok és társak, mint bárki más. Hagyni kellene már őket békében élni. Erre még a nem túlságosan toleráns magyar társadalom is hajlandó lenne, ha a kormánypárt közpénzből élő propagandaegységei nem uszítanának és gyűlölködnének folyamatosan. Főleg nem ilyen sunyi hazudozásokkal. A legszörnyűbb ebben az egészben, hogy a propaganda célja valójában nem a melegek, transzneműek üldözése (egyáltalán nem érdeklik őket), nem is a keresztesháború (a vallás is csak üzleti okokból került be a hatalomtechnika eszköztárába), egyszerűen Orbán Viktor politikai ellenfeleinek és potenciális ellenfeleinek likvidálása a cél. Semmi más. Ha hazugsággal, akkor azzal. Eddig sem volt szempont az erkölcs, nem fogják most bevezetni.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.