Május 21,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Amikor Semjén Zsolt vért izzad

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,623,150 forint, még hiányzik 1,376,850 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó éjszakát kívánok! Mindenkinek.

Viháncolnak a törpék. Olyan nagy mellényben, hogy az a szemüket meg az eszüket is eltakarja. Elemében van Semjén Zsolt rénszarvasvadász is, Harrach Péter nyugalmazott országgyűlési képviselő is. Ha már nem csinálnak semmit, legalább tegyenek úgy, mintha a föld meg a menny nélkülük nem is létezne. De hát a pénzünkért meg kell dolgozniuk. Mindenáron. Igyekeznek, lelkes banda ez. Főleg akkor, amikor a Nagy Testvér karmelita kolostorbeli trónját kell fényesre nyalni. Kiváló tisztító munkások.

Az ATV szerint a miniszterelnök-helyettes szűk körben azt mondta a csütörtöki EP-szavazás után, „a KDNP mindent lát, minden tud és mindent ért”, de marad az Európai Néppártban. Ide ugyanis Antall József és Helmut Kohl személyesen hívta be a KDNP-t, de

vatikáni körök és néppárti vezetők is „magas szinten” kérik őket arra, ha a Fidesz ki is lépne a Európai Néppártból, ők akkor is maradjanak.

Vatikánban magas szinten körülbelül úgy kezelik Semjén elvtársat, mint a meglőtt szarvas a Bibliát. És Vatikánban úgy politizálnak egyes körök a magyar köz- és pártéletről, hogy kiönt a Duna és a Tisza is. Ámbár, nyugi!

Hollywoodi körök például engem arra kértek, hogy vállaljam el Steven Spielberg új filmjében, Tom Hanks oldalán, a női főszerepet. Nagyon számítanak rám ott a hollywoodi körökben és Ámerikában is. Ne hagyjam cserben őket. Megnézem a naptáramat, ha már ekkora megtiszteltetés ért. Ha rossz az időpont, nagyon sajnálom, de át kell adnom a szerepet Básti Julinak vagy Hegyi Barbarának – ha van szabadidejük, vállalják már el. Ilyen egyszerű ez az egész. Csak én ezzel nem tudtam a kamerába belemondva dicsekedni.

Semjén Zsolt a többi között azzal indokolta a pártcsaládban való maradást, hogy ő személyesen vért izzadt, hogy visszavegyék őket, miután a KDNP előző vezetése kizáratta a pártot onnan. Ahhoz, hogy a KDNP maradjon a Néppártban, „nagy hit kell”, de ez megvan, a KDNP-nek nagy a hite.

Milyen igaz, Semjén mindig vért izzad, ha valami munkával jár, ’oszt akkor sem sikerül mindig teljesítenie. A doktor úr nem bírt megírni egyedül egy disszertációt sem, nem bír egyedül indulni a választásokon. Csak az orvvadászatban, az Erdélybe belovagolásban jó. Igaz, menti a keresztényeket Ázsiától Afrikáig, mint a rosseb, mert valakik, valahol üldözik őket. És ezt az ő lelke nem bírja elviselni. Csak k*rva sok közpénzzel lehet megvigasztalni a nagy mellényű törpét. Nehogy sírjon, megtesszük helyette mi. Szegény.

Egy képviselőjük van – Hölvényi György – az Európai Néppártban, a Fidesznek tizenkettő. Hogyan bírnák képviselni a nemzeti, keresztény Magyarországot. Az aztán nem fordulhat elő, hogy Viktorovicsot magára hagyják a nagy kínlódásában. Mert még megbosszulja. A pápára pedig soha semmilyen körülmények között nem számíthatnak. Nem is hisznek neki, hiszen megmondta már évekkel ezelőtt Bayer Zsolt szélsőjobboldali publicista, hogy Ferenc pápa „demens vénember” és „gazember”. Nem hallottam, hogy a kádéenpések rárontottak volna Orbán kedvenc barátjára. Látja, Semjén, ehhez valóban ócska, hazug és nagy hit kell.

Semjén, Harrach nagy mellénye. Hajrá, mutassák meg végre, hogy nem csak a szájuk jár

Van remény. Megmondta a dohos mellényű Harrach Péter az RTL Klub Híradójában, hogy a KDNP akkor is átugraná az ötszázalékos bejutási küszöböt, ha a Fidesztől függetlenül, önállóan indulna a 2022-es parlamenti választáson.

  • 1994-ben sikerült öt százalék (5,3) felett teljesíteniük,
  • 1998-ban a párt 2,3 százalékon állt meg,
  • 2002-ben listát sem tudott állítani,
  • 2006 óta pedig a Fidesszel közös listán indul.

Szegény Harrach, berúgták az öngólt, amikor ők is megszavazták azt a házszabály-módosítást, amely szerint a jövőben csak azok a képviselők alakíthassanak frakciót, akik a saját pártjuk színeiben indulnak a választáson. Semmi baj, az önbizalom meg a nagyképűség megmaradt a jó keresztényekben.

Nem lenne értelme külön indulni, bár hozzáteszem azt, hogy van a KDNP-nek akkora támogatottsága, hogy ha ez valamilyen ok miatt  megtörténne, akkor megugornánk az ötszázalékos küszöböt, tehát továbbra is parlamenti párt lennénk.

Valami nagyon nem stimmel: eddig azt mutatták be, hogyan lehet tehetségtelenül, hazugan, a diktátor ölébe bújva élősködni a magyar embereken – itthon és a határon túl. Nem nagy dicsőség ez, talán még Jézus is fordult már egyet-kettőt a kereszten.

De tudják mit? Én konkrétan nagyon drukkolnék a KDNP-nek, Semjénnek, Harrachnak egy választáson, hogy nyerjenek annyit, hogy önálló pártként bekerüljenek a parlamentbe. Mert akkor végre egyszer ezek a porzsákok igazat (is) mondanának.

(Még annyit szeretnék megkérdezni, csak így műsoron kívül: hány templom, parókia van nyitva; melyikben kaphatnak egy kis meleg ételt, italt a rászorulók ebben az átkozott hidegben?)

Az önök véleménye

Kezd szétesni a kommunikáció, szétcsúszni a Törpe Napóleon. Ha valaki képes és tud tájékozódni: régi dolgokat kapkodnak elő, tálalják mainak, a kifingatott grill-szövegek helyett próbálják az újabbat és megvan az új ellenség: a bíróságok… Hát, szép katyvasz lesz ebből, hacsak nem adagolják egyszer véletlenül túl a bogyót Graz városában! (K. Zsolt)

Szerintem Soros már 8-szor megbánta, mint a kutya, amelyik kilencet köjkezik, hogy ezt a kígyót melengette! Vajon mit tenne a mi géniuszunk, ha egyszer Soros megunná és jól bíróság elé vinné az ügyeket? (Éva)

Az uszítás sosincs rendjén, de ez itt mindennek az alja… Leugatja a jogerős bírósági ítéletet, és -állítólag – ez a senkiházi csúti tolvaj jogász… Hát ja, ahogy itt sokszor olvasom, sufnijogász… (Attila)

Félelmetes, hogy ebbe az irányba haladunk! Szeretjük emlegetni, hogy a 21. században élünk, ilyesmi nem történhet meg! Pedig de… csak vissza kell kormányozni egy országot vagy 100 évvel korábbra! (Mariann)

Hm. Nagyon alapvető különbség. Ez a hatalom nem ismer el mást csak azt ha a nép pofán-veri. Körülbelül legalább annyira mint ahogy tették ezt Ukrajnában vagy még előbb Romániában. (M. János)

Ez brutális, de így van.Sokan a waffen ss-t hiányolják. Meg az einsatzgruppékat. (v. janos)

Így írtunk mi

Ilyen alávaló hangulatkeltéssel még a viszkető tenyerek időszakában sem találkoztunk

A különbség köztünk és Gulyás Márton között annyi, hogy ő ki is meri mondani, amit gondol

Hegyes fogú plüssmackó

A félelem megeszi a lelket

A cigányságon van a sor?

Ugyan már

Már minden eshetőségre felkészültek

Téli napsütés

Állami kereszt 1. Szigorúan ellenőrzött petesejtek

És akkor Orbán Viktor megkegyelmezett az Európai Néppártnak

A nap kommentje:

Most meg azt trombitálja a nagyonrádió, hogy telefonos szavazást tart a hírtv, eddig 99% úgy szavazott, hogy Orbán Viktornak van igaza Soros Györggyel szemben. Ez megint hivatkozási alap lesz a szemétséghez. (Melinda)

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.