Június 21,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

VENDÉG


Keresztény focista, keresztény lábaival a keresztény fűtött gyepen rugdossa a keresztény luftot

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,920,462 forint, még hiányzik 1,079,538 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Az apropó: Keresztény Vállalkozói Konferencia

Azért valljuk be, elvtársak, mennyivel jobban terem az a qrva keresztény búza, ha a csuhás kimegy a határba a gazdával, beülnek a keresztény traktor fülkéjébe és a keresztény GPS-szel vetés közben hányják a keresztet. Már a szárazság is más, ha az keresztény, ugye, mert az a rohadt kommenista eső csak akkor hatásos, ha tudja, melyik kereszt szentelte meg a földet. És ugye mennyire keresztény lesz egy vállalkozó, aki jó keresztény módjára dolgoztatja keresztény melósait a rabszolgatörvény szerint, akiknek fizetés helyett elég lesz a szentelt víz is.

És azért valljuk be, hogy keresztény dédink is a friss kenyeret késsel megjelölte egy kereszttel, a 300 ft-os kenyér is mennyivel ízletesebb lesz, ha keresztény búzából, keresztény adalékkal, keresztény Jilkkel dagasztják. Sőt a keresztény vállalkozó és családbarát kormány levitte a keresztény gyesznyó áfáját 5 %-ra , hogy aztán a keresztény gyesznyó úgy legyen olcsó, hogy keresztényileg mégis 27 %, de elvtársak, itt van a keresztény rezsicsökkentés, ugye mennyivel olcsóbb lett, mint a rohadt kommenista, imperialista, trappista időkben, ugye elvtársak?

És ne feledkezzünk meg a papok által felszentelt rengeteg keresztény stadionról sem elvtársak, mert ugyebár keresztény vállalkozó, keresztény pénzét, keresztényileg mossa szarrá a keresztény TAO-val, hogy a keresztény focista, keresztény lábaival a keresztény fűtött gyepen rugdossa a keresztény luftot. És sorolhatnám, keresztény elvtársak, milyen gazdasági fellendülés lesz, ha majd nem csak a papok, de a vállalkozók is térdre, imához a bankjegyszámláló előtt, mint zsámoly.

Elvtársak!! Merjünk nagyokat álmodni! Merjünk nagyokat imádkozni, ezzel is növeljük GDP-t , hogy az a bolsevista, kommenista, libsi, sorosista bérenc, jobboldali, baloldali, észak-déli passzát, migráns-simogató, álkeresztény, ellenünk, igazi keresztények ellen (de mi majd megmutassssuk nekijük, keresztényileg) összeesküdött, birodalmi járógép minél több ellopható keresztény euróval gazdagítsa keresztény országunkat, mert ugye elvtársak, csak az ima szart sem ér, még ha keresztény is, hát még ha magyar.

CSUHÁSOK! TÉRDRE, IMÁHOZ !!

Csoma Gábor

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.