Július 21,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Minálunk a józan ész az nem magától roncsolódik, azt minálunk államilag roncsolja egy seggfej és utánzói

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,725,271 forint, még hiányzik 1,274,729 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó éjszakát kívánok! Mindenkinek. Kell is egy kis nyugodt alvás.

Lehetek vállalkozó, lehetek keresztény meg keresztény vállalkozó is. Lehetek háziasszony, lehetek keresztény meg keresztény háziasszony is. Lehetek olimpiai bajnok tornász, keresztény is meg keresztény olimpiai bajnok tornász is. Nem tudom, hogy külön-külön működik-e, vagy úgy összefüggnek, mint dió meg a héja. Megint szerveznek Országos Keresztény Vállalkozói Konferenciát. Ottan azt mondják, hogy alig vannak olyan rendezvények, amelyek kifejezetten azoknak szólnak, akik egyszerre keresztények és vállalkozók is. Meg hogy nem is tudom, milyen sok keresztény vállalkozó vesz engem körül. És? A vállalkozó legyen megbízható, pontos, és hót nem érdekel, hogy a sámlit a munkatársaival vagy Isten segedelmével csinálják meg nekem. Megrendelem, kifizetem, viszontlátásra.

Igazán nem értem ezt az egészet, de olyan nagyon nem morgok miatta, ki kell nyitni a bukszájukat a résztvevőknek. Még szép.

„Egyszerre vagyunk vállalkozó keresztények. Ez nem két identitás: hisszük és valljuk, hogy Isten jelen van vállalkozásainkban, és a gazdasági tevékenység nemcsak összeegyeztethető a Szentírással, de természetesen következik is belőle. …Reméljük, hogy hatásunkra egyre több cég fogja a keresztény üzleti lelkület elterjedését és ünneplését támogatni.”

Nekem igazán van lelkületem arra, hogy ne fitogtassa már senki, milyen vallástól röpül naponta a teste-lelke, legyen sámli, aztán ott forgatja a Bibliát, ahol akarja.

Van itten cifrább ügy is, azt a háromlábú menyecskéjét, ezt nem hiszem el. Muszáj leírnom, még mielőtt megvádolnának. Jól érzem magam, az eszem is a helyén tartózkodik, és egyetlen korty bódítót sem ittam.

A Katolikus Szeretetszolgálat tréningjére több mint húszmillió forint értékben pályázhatnak orvosok és egészségügyi szakdolgozók. A résztvevőknek a 700 ezer forintos részvételi díj 5 százalékát, azaz 35 ezer forintot kell csak befizetniük, a többit a szeretetszolgálat fizeti. Cserébe vállalniuk kell, hogy legalább év végéig nem vesznek részt művi terhesség-megszakításban. Ajjajjaj, jön már a sumák családpolitika, csak ez ilyen kurva ravaszul van megfogalmazva.

Olyan oktatókat (hát nem orvosokat?) képeznek ki, akik a menstruációs rendellenességgel, meddőséggel küzdő, illetve a saját nőiségüket, egészségüket értelmezni, követni vágyó nőket tudják megtanítani testük működésére. Mi van? Sínen jött a középkor Magyarországra vagy becipelték a múmiák? Nem akarnak véletlenül eladni bennünket jó pízért, aztán teli lesz magyar nőkkel a világ. Csessze meg, lételemük ezeknek a nők alázása, a dobpergést az Orbán-Semjén tandem biztosítja. Hogy nem tudja már valaki ledobni a taknyos zsebkendőt egy frankó párbajra!

A pályázónak ki kell töltenie egy szándéknyilatkozatot, amelyben vállalja, hogy legalább 2019. december 31-ig nem végez abortuszt, abban nem működik közre. Nem ír fel fogamzásgátló tablettát, eszközt fogamzásgátlási céllal nem állít be, ill. alkalmaz, mesterséges megtermékenyítés semmilyen formáját nem végzi, abban nem működik közre. Szóval, jelentkezel kisapám, de isten bizony be kell vallanod, hogy amikor ráfekszel szeretkezés céljából az asszonyra, nem használsz óvszert. Sem. Ha félre kúrsz, így jártál, nem szabad védekezni a nemi úton terjedő kórság ellen. Sem. Még nincs vége a szélütésnek: ezért a sarlatán módszerért cserébe lemondó arról, hogy a gyermektelen párokon tudományosan megalapozott módszerekkel segíts. Hú! Figyeljenek, hogy ebben benne van az állam, az tuti. Meg a családpolitikája. Nem alkalmazhatnak fogamzásgátló tablettát és eszközt sem, sőt nem is írhatnak fel. Bassza meg, esküt tett dokiktól akarják elvárni mindezt vagy mágusokat akarnak a családokra rászabadítani?

Elérkeztünk a csúcspontra! Tessék!

A 444.hu azt írja, hogy a pályázat adatvédelmi szabályzatból kiderül, hogy nem is a Katolikus Szeretetszolgálat, hanem a mögötte álló Emberi Erőforrások Minisztériuma adja a támogatást a 30 fős tanfolyamhoz. A képzést szabadon választható tanfolyamként a Semmelweis Egyetem akkreditálta, csakhogy az akkreditációs portálon a tanfolyam díja 499 500 forint, míg az EMMI szerint ez 700 ezer forint. Ez azt jelenti, hogy a 30 fő támogatott után fejenként 200 ezer forint, összesen hatmillió forint sorsa még nem ismert.

Vagyis mi perkálunk. Közpénzből forgatják ki az embereket józanságukból. Minálunk a józan ész az nem magától roncsolódik, azt minálunk államilag roncsolja a diktátor és bérencei. A fő manipulátorok, a Kásler-Novák vegyes páros a családtámogatási, álságos, a legrosszabb időket idéző cirkuszukkal. …és még minden hülye szabadlábon van.

Jaj, olvassunk már valami emberit is ma. A második világháborúban a csendes-óceáni fronton több kutya is szolgált az amerikai hadseregben. Smoky, akit egy rókalyukban találtak Új-Guineában, kabalaállatból lett háborús hős, amikor az utászoknak 21 méteres távíróvezetéket kellett lefektetniük egy repülőtér alatt. A kistestű kutya a háborúban nyolc harci csillagot kapott kitüntetésül, a források szerint 150 légitámadást túlélt, s egy alkalommal a gazdája életét is megmentette, amikor figyelmeztette a hulló gránátrepeszekre. Szeretünk, Smoky!

Az önök véleménye.

A Himnusz kezdő sorával az „exbalettművész” úr überelte Skiccplagi Bá’ volt álamfőt, és sikerült a szoci banyák hagyományait is fojtatnia, bár ez az ő esetében sokkal súlyosabb: neki ugyanis lehetősége lett volna másolni, több változatot is. „Isten áld meg a´ Magyart” (Kölcsey eredeti szövege, korabeli helyesírással) „Isten, áldd meg a magyart” (a mai változat) Apáti saját változatot alkotott, és már ezt is idézőjellel tüntette fel… (Gábor)

Megemlíteném itt még a lakástakarékok állami támogatásának a megszüntetését. Hétfőről keddre. Hány olyan brüsszeli fiókból előkapott titkos terv van, amiből egyszer csak törvény, intézkedés lett úgy, hogy két nappal korábban még nem is lehetett róla tudni? Gondolom, a riporter nem kérte meg, hogy említsen ilyenre példát. (zsoltix)

Esküszöm nem vagyok verekedős, de ennek a rogán gyereknek szívesen belevernék abba a sunyi és hazug pofájába. (János)

Ez a kormány nem kérdez. Senkit. Nem kérdezi a fiatalokat, az oregebbeket, a koztisztviselőket, a tanárokat, az orvosokat, a nővéreket, az egyszerű dolgozokat, stb. hogy mi lenne jo nekik. Nem kérdezi a nőket, miért nem szulnek tobbet, nem kérdezi az alkalmazottakat, hogy akarnak-e túlorázni. Csak az inzultácios levelekben vannak általuk előre megválaszolt kérdések, vélemény nyilvánításnak helye nincs, csak diktátumok vannak. Miért pont a fiatalokkal tenne kivételt? Mert ovék a jovő? Az neki nem számít, csak a jelen legyen olyan, amilyet ő akar. (Transzporter)

Jóval korábban azt hittem, az államtitkár, már ha nem azért tették oda, mert nem ért semmihez, legalább tapasztalatai, korábbi munkája alapján képben van a saját területén. Az ilyen Boglárka félék viszont az úgy, ahogy elvégzett iskola padjából és egy fidióta gyorstalpalóból esnek be az állam és helyettes államtitkári posztba. Na, ezeknek az eddigi munkásság, élettapasztalat aztán nagy segítség. Olyan önállóan gondolkodnak, dolgoznak, mint a janicsárok. (agador)

Vannak emberek akikben van bàtorsàg elismerni hogy hibàztak, ès azt nyilvànosan is megteszik, mègha valòszinu, hogy ez a mondat nem az O fejukbol pattant ki.Otthon ez a legritkàbb esetben hangzik el…tagadni, tagadni, bàrmi àron…ez màr inkàbb… (Krisztina)

Jó lenne, ha Európa népe megelégelné végre az új nácik előre nyomúlását. Azt hiszem, hogy a M.-on kialakult helyzeten, sajnos ez sem változtatna. (N. Csabáné)

Nem tudok ÉRVÉNYES népszavazásról migráns kvóta ügyben…. (Mano)

Így írtunk mi.

Az igaz magyar hazafi Istent is megállítja

Minket mikor tetszettek megkérdezni bármiről is?

Nem vagyunk mi hülyék

Nagyon nem egyszerű beismerni a hibáinkat

Réges-régen összenőtt, ami összetartozik

Tényleg csak ennyire futja?

Zárt ajtó mögött. A fiúk

Isten őrizze Európát attól a reneszánsztól, amit ezek az alakok szánnak neki

Nemzeti szemétcsere

Kacagás és sírás

A nap kommentje:

Valószínűleg azért nem a szerbekről, románokról, lengyelekről, szlovákokról, albánokról, írt Kertész Ákos pár erős mondatot, mert ezt csak a magyar tűri el. Ám, nem örökre! (rita)

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.