Június 16,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Mivel úgyis pályázunk majd a 2026-os téli olimpiára, ezért már most megépítjük Felcsúton a Gruev Ski Centert

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,681,290 forint, még hiányzik 1,318,710 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Tisztelt Pártgyűlés, kedves barátaim!

Újabb megoldandó kihívások előtt állunk. Ezekre várom az ötleteimet!

Már annyira kevés migráns érkezik Magyarországra, hogy diplomataautókkal kell belopnunk őket. Rá is kattantak egyből a népek. De semmi baj. Külföldön Peti, mint Gyakori Kukori fog szokás szerint mindent kikérni magunknak, amiből aztán amit tudunk, meg is tartunk magunknak. Itthon nem kell a Hende-bandázás, rászabadítjuk Szilust, mint Audiorális Herkulest a közvéleményre. Ezen kívül még Schmidt Mária, az ország fő amneszteziológusa úgy fogja átírni a történetet, ahogy tetszik. Nekem.

Persze nem kell szégyellősnek lennünk. Ezért erre is ráteszünk még 1-2 lapáttal. Miután úgyis pályázni fogunk a 2026-os téli olimpiára is, ezért már most megépítjük Felcsúton a Gruev Ski Centert, ahová természetesen majd külön kisvasút-megálló is kelleni fog, úgyhogy az ország Leglölöményesebb vállalkozójának továbbra sem kell majd éhezni.

Ehhez azért igénybe kell majd venni némi keleti segítséget is, de majd Vlagyimir kiszámolja, hogy köRUBELül mennyibe fog kerülni.

Szerencsére jól sikerült a falusi emberek orbanizációja. Ennek, illetve az internetnek, valamint a Facebooknak köszönhetően kitört a kommentizmus. Ezeken a fórumokon híveink állandóan üvöltik az éterbe, hogy NERre van az arra. Ahogy a régi dakota mondás tartja: „Kannibáliában sok a nyárspolgár”. Ők majd biztosítják, hogy Poltomiglan miniszterelnök lehessek. Akinek ez nem tetszik, annak Árpi Habonyosra veri a tojásait.

Ehhez kapcsolódik, hogy az új adórendszer tovább csökkenti a terheket, mostantól mindenki megtarthatja magának a 100%-át a véleményének.

További fejlesztés, hogy megépítjük a magyar turistaparadicsomot, aminek a neve Csabaculco lesz. István lesz a vezérigazgató, így biztos, hogy ott nem lesz vejetlenség. Ezt persze NERmetikusan lezárjuk azok elől, akik nem rám szavaztak.

Addigra elkészül majd az életnagyságú 200 méteres szobrom is, amit a megnyitón fognak leleplezni, de Polt gyorsan meg is szünteti az eljárást bűncselekmény hiányában.

Valamint akkorra lesz kész a Felház székesegyháza is, amire mindenki kap meghívőt.

A tiltakozások, petíciók, népszavazás kezdemények miatt nem kell aggódni. A jog jobblétre Henderedett. Nincs ebben semmi NERkívüli.

Azt sem fogják tudni megakadályozni, hogy újra hatalmas hadsereget építsünk, aminek természetesen én leszek a főnarancsnoka.

Mint ahogy ahhoz sem szóltak semmit sem, hogy Matusovits Andrea bayer hercegnő legyen az Országos Vérellátó Szolgálat vezetője.

Végül örömmel jelenthetem, hogy újabb korábbi ellenzéki médiákat is sikeresen a magunk képére formáltunk. Bár Lajos szerint degecre zabáltam magam, végül csak sikerült elsimicskáznunk a nézeteltéréseinket.

Béke poraira.

bircanyeerow

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.