Június 20,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Együtt cseszik el az emberek jövőjét, együtt vágják zsebre a pénzünket

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,908,701 forint, még hiányzik 1,091,299 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ön talált a cihájában ötmillió forintot? Mielőtt itt olvasgatni tetszenek, gyorsan nézzék meg a bankszámlájukat, váratlanul lehet azon ötmillió forint. Nincs? Akkor kapják elő a kisszekrényből vagy az ágy aljából a cihát, hátha feledékenységből mégis oda pakolták azt az ötmilliót. Ott sincs? Úgy jártak, mint én. Mielőtt leültem bekopogni e sorokat, felforgattam mindent, mégsem leltem a magyar emberekhez tartozó piszkosul sok pénzre. Így aztán együtt vagyunk élhetetlen mamlaszok.

Megmondta a Matolcsy-bank, hivatalos nevén Magyar Nemzeti Bank, hogy az idén már mintegy 1300 milliárd forintot takarítottak meg a háztartások, összesen 49 934,8 milliárd forintra emelkedett a háztartások vagyona. Ha ezt az összeget elosztjuk Magyarország lakosságával, akkor jön ki a fentebb említett ötmillió forintos megtakarítás. Elosztották, csak nem mindenkinek jutott – sem papíron, sem a valóságban. Aki szegény, maradt az idén is szegény. Hülyén csináljuk. Lettünk volna gázszerelők, akkor most lenne aprópénzünk, olyan 280 milliárd forint. Abból azért lehetne már venni néhány rétest. Is.

Azon gondolkodom, ha a Mészáros annak idején mozdonyt vezet, ma akkor is pénzmágnás? Persze, nem a munka teszi ezt az embert burzsujjá – pillanatok és Orbán alatt. Amíg önök itt olvasgatnak, Mészáros seggén ülve is keres 10-15 másodpercenként nagyjából 80 ezer forintot. Egy év alatt 160 milliárddal gazdagodott. Zseninek tartják, fideszes körökben tehetséges embernek. Kicsit most pattog a plafonom, mert ez az ember egyszerűen annak köszönheti, hogy lassan már a háromnegyed Magyarországot bekebelezte, hogy ő Orbán Viktor strómanja. Különben meg ajánlanám a hajbókolóknak és tettestársaknak, keressenek igazi magyar zsenit. Én például Polgár Juditot ajánlanám, ő az. Úgy kurva egyszerű vagyonosodni, hogy megfejik az államot, most már naponta, mint Juliska néni a Riskát. Ömlik a lé a Riskából is meg tőlünk Orbánon keresztül a Mészárosnak is. Eggyé váltak, tulajdonképpen Lőrinc barát Viktorka jelmezét viseli. Korrupt duó. Páratlan páros: együtt cseszik el az emberek jövőjét, együtt vágják zsebre a pénzünket. Remélem, együtt csücsükélnek majd ott, ahol a madár is ritka vendég.

Egy valódi vállalkozó, ha korrupt is, egy idő után befektet, kockázatot vállal a saját pénzéből is, nemcsak abból, amit az államtól rabol. Lopott pénzből, azaz például milliárdos kormányzati megrendelésekből lehet szárnyalni. Ez nem nagy was ist das. Ez Orbániáda. A közvagyonból jól élni. Mert például mi a fészkes fenéből lett Rogánnak, Szijjártónak, Lázárnak, Semjénnek, Kósának és a hatalmi elitnek egy-két év alatt palotája? Megmondom: azóta, amióta senkikből Fideszt húzók, az embereket lehúzók lettek. Csak bele kell nézni a vagyonnyilatkozataikba, nagy hirtelen fél településeket síboltak be maguknak az idegeinkkel játszó cimborák.

Így bizony simán kijön a minden háztartásnak van ötmilliója duma. Nem kellene kábítani hivatalosan sem, úgyis beleszédültünk már a sok hazugságba, lopásba, szemfényvesztésbe. …és még hol a vége? Egyszer vége lesz, egyetlen diktátor sem került még be a halhatatlanok fényes könyvébe. Mészáros és egyéb Orbán-hívő arc kitömött cihájával körbe lehetne keríteni egész Magyarországot. Ez a suskakerítés legalább annyira dicstelen lenne, mint a szögesdrót. Mi meg alszunk tovább.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.