Július 27,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Ennyike, ahogy Deutsch Tamás mondaná

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,384,312 forint, még hiányzik 615,688 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szép jó estét mindenkinek! Sikeresek vagyunk. Ön is, én is, mindenki, aki magyar. Ezt onnan lehet tudni, hogy Orbán Viktor megmondta. Ugye, az köztudott hogy Brüsszel, az ENSZ meg úgy kb. minden nagy- és háttérhatalom és formáció és szervezet támadja Magyarországot. A valóságban ez persze a kormányt jelenti, de Viktorunkat ez nem érdekli, ő már régen meghajlította a fránya rögvalóságot. A mai napon kiderült, hogy mi áll e gaz támadássorozat hátterében. Ez pedig nem más, mint hogy féltékeny ránk a Nyugat.

A kritikák egy részét nem Magyarország, hanem a V4-ek miatt kapom. Azért támadnak, mert sikeresek vagyunk… Vannak, akiket sért Közép-Európa gyors fejlődése.

Ennyike, ahogy Deutsch Tamás mondaná. Érdekes módon a skandináv országok egyikét sem támadják a gaz nyugatiak (=brüsszeliták), annak ellenére sem, hogy gazdasági mutatóik évek óta az élmezőnyben vannak. Vagy ez is csak egy trükk? A valóságban Magyarország lekörözte Dániát és Svédországot? Esetleg Hollandia is csak a futottak még kategóriában van? Annak mindenestre örülünk, hogy a mi drága miniszterelnökünk ezt így gondolja, ugyanis mi valahogy nem szembesültünk még ezzel a hihetetlen sikerrel.

Szájer József ismét a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorának vendége volt és ha már ott volt, kifejtette véleményét az épp most tárgyalt Sargentini-jelentésről. Szájer szerint az EU nyolc éve támadja rágalmakkal Magyarországot – továbbra is annak kormányát – és a mostani ülésnek is az a célja, hogy megfélemlitse a kormányt és eltántoritsa azt, migrációt ellenző álláspontjától. Szájer szerint a brüsszeli baloldali politikusok diktátorokként viselkednek. Van tehát itt gond gazdagon. Brüsszel ismét támad, mégpedig a drága magyar nemzetet, amely csak határozottan, hangosan és érthetően fejezte ki a véleményét a migráns kérdésben.

Napközben az is kiderült, hogy az ország egyik medvéje ismét visszatért. A szőrös jószág ezúttal a szolnoki Holt-Tiszában mártózott meg, amit egy szemtanú fel is vett videóra. Megközelíteni a vadállatot továbbra sem ajánlott, azonban félni sem kell tőle. A szakértők változatlanul figyelemmel kísérik az állat mozgását, így pánikra semmi ok.

Egy, a Metróért Egyesület honlapjára kikerült fotó szerint könnyen lehet, hogy a hármas metró, elvileg felújított szerelvényei vadiújak. A történet szerint ugyanis a régi szerelvényeket Oroszországba vitték, hogy felújításukat követően újra Magyarországon kerüljenek forgalomba. Igen ám, csak hogy ezeknek a szerelvényeknek márciusig vissza kellett volna érkezniük. A Metróért Egyesület fotója alapján azonban 2 nappal ezelőtt még ott parkolt legalább egy szerelvény Moszkvában. Két opció lehetséges: vagy nem a magyar szerelvényeket újították fel, vagy pedig nem újítottak fel semmit és valójában új szerelvényeket kapott Budapest. Ezzel viszont egyetlen apró gond van: az új szerelvényekkel kapcsolatos tenderen az orosz gyártó el sem indulhatott volna. A DK bűncselekmény gyanúja miatt feljelentést tett, a Párbeszéd pedig fővárosi közgyűlési vizsgálóbizottság felállítását követeli annak kiderítésére, hogy a 3-as metró vonalára érkező szerelvényeket valóban felújították-e, vagy azok teljesen új szerelvények.

Hogy kinek van igaza, az remélhetőleg hamarosan kiderül. Egy biztos, a budapesti lakosokat sikerült átverni, ugyanis azért a pénzösszegért, amiért ezeket a kocsikat felújították, vagy megvásárolták, olcsóbban lehetett volna beszerezni nyugati járműveket. De mikor volt szempont, hogy mit is akarnak az utasok? Na ugye.

Lássuk mai cikkeinket:

Gyógyszer nincs, csak keserű íz

Sokan leszünk

Az apátia nemzete

Tarlós István hitélete

Emberek, gyün az ellenség!

Szüljön a miniszterelnök!

Tarlós István, a hajléktalanok védőszentje

Álarcosok közt

A nap kommentje pedig Istváné:

A nagy emberekről törvényt szoktak elnevezni. Arkhimédész, Ohm, Bernoulli, Soros.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.