Július 18,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

Ordítok Blog


Fideszes faék

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,622,220 forint, még hiányzik 1,377,780 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Faék. Ez jutott eszembe Bayer Zsolt legfrissebb írását olvasva. Nem Bayer Zsolt a faék, hanem az a propaganda, amit ő és éppen műszakban lévő társai terjesztenek a Fidesz elszánt és jól megfizetett harcosaiként. Primitív, átlátszó gyűlöletkeltés, mint kormányprogram.

Egy kormány feladata mi is lenne? Az ország polgárainak szolgálata. Mindenkié. A szegénység felszámolása, a társadalmi béke megteremtése, a gazdaság fejlesztése, az oktatás és egészségügy javítása, megfelelő együttműködés az Unióval, jó kapcsolatok kiépítése és ápolása más országokkal.

A Fidesz minden erőt, pénzt és propagandistát felhasznál az egyetlen dologra, ami számára fontos: a gyűlöletkeltésre. Nekik nincs vitájuk senkivel. Alföldi Róbert egyetlen gondolatával se szállnak vitába. Nem. Alföldit azért kell gyűlölni, mert tehetségtelen, liberális és buzi. A Schilling házaspárt azért kell gyűlölni, mert tehetségtelenek, liberálisok és legalább fele részben kurvák. A migránsokat azért, mert terroristák és gyilkosok. A romákat azért, mert lopnak. A szegényeket azért, mert lusták. A gyermekteleneket azért, mert önzők. Az időseket azért, mert felélik a jövőt. Mindenkit, aki nem fideszes azért, mert egytől egyig buzik, liberálisok, tehetségtelenek, nem keresztények. Az Uniót azért, mert teli van buzikkal, liberálisokkal, tehetségtelenekkel és nem keresztényekkel. A Facebookot meg azért, mert cenzúrázza a fehér, keresztény, fideszes firkászok buzgólkodását. Tegnap éppen Jurák Kata magyaridőkös iparos zokogott bele az értő fülekbe, hogy őt örökre letiltotta a Facebook, mert megosztotta Budaházy Edda hülyécske videóját. Aha, látom is magam előtt, ahogy a szorgos facebookos alkalmazottak egyenként nyitogatják a fiókokat – különös tekintettel a szélsőjobbos-keresztényes-ősmagyaros vonulatra – és ha hazaszeretetről és/vagy gyermekvállalásról szólót lelnek, azonnal letiltják.

És most rátérek Bayer Zsolt frissensült cikkére. Nem azért, mert különösen zseniális, viszont fontos, mert olyan, mint egy jó kis sűrítmény. A komplett kormánypropaganda benne van, egyetlen jól sikerült cikkecskében. Természetesen a napokban történt esetről van szó, amikor egy ember felmászott az erkélyen, hogy az ott lógó kisgyereket megmentse. Miután az ember nem fehérbőrű, vélhetőleg nem is keresztény és szinte teljesen biztosan nem fideszes, így semmi nem menti meg attól, hogy Bayer szétkapja. Mert káros, rombolja a fideszepropagandisták izzadmányos munkájának fossá rothadt gyümölcsét.

Értem én, úgy kell a pozitívum a migránspárti propagandának, mint egy falat kenyér.

Mondja ezt az a propagandista, aki kollégáival vállvetve gyűjti, szükség esetén egyes szakik akár hamisítanak is olyan híreket, amelyekben a migránsok gyilkos vadállatokként szerepelnek.

Különösen igaz ez éppen Franciaországra, ahol köztéri szobrokat is eltüntetnek pusztán azért, mert van rajtuk egy kereszt.

Azt szerényen elhallgatja Bayer, hogy Franciaországban van egy olyan törvény, ami szerint az egyház és az állam szétválasztása kötelező, ezért vallási jelképek – és mindegy, hogy az kereszt, vagy más – közterületen nem, csak magánterületen jelenhetnek meg. A kérdéses szoborral az történt, hogy a közterületről odébb tették néhány méterrel, ahol már magánterületen van és így megfelel a törvényi előírásoknak. Vagy úgy gondolják a fideszesek, hogy csak azokat a törvényeket kell betartani, amelyek nekik tetszenek, a többit vígan figyelmen kívül lehet hagyni?

Szóval, ha azt az erkélyről lógó kisfiút történetesen egy keresztény mentette volna meg, egészen biztosan nem az lenne a hőstettről szóló filmecske címe, hogy „Superchristian”.

Ezek szerint kétféle ember létezik. Elnyomott fehér keresztény és hazug, terrorista, erőszakoló gyilkos migráns. Olyan nincs, hogy egy olyan valaki mentsen meg valaki mást, aki tesz az összes vallásra, csupán ő van ott és ő képes megtenni valamit, amit más nem. Ugyanis a gyerekért felmászó férfi nyilvánvalóan aktívan sportol, valószínűleg sziklamászó lehet. Bayer Zsolt az összes fehér és keresztény felsőbbrendűségével felvértezve sem tudta volna feltuszkolni a szervezetét egy méter magasba sem és én sem tudtam volna megtenni, pedig nem vagyok vallásos. Ez a pasi meg fel tudott mászni, fel is mászott. A média éppen így felkapta volna a történetet, ha egy talpig reverendába öltözött hófehér, katolikus pap mászik fel, de most pont egy másik ember mászott.

 Megtudhatjuk-e a gyereket egyedül hagyó szülők származását és vallását? Ha netán kiderül, hogy az apa muszlim, akkor ő a „trashmuslim”?

Nem tök mindegy a gyerek szüleinek vallása? Amúgy az emberiség jókora fele egyáltalán nem vallásos. Bayer mégis igyekszik két részre osztani a világot. Fehér-nem fehér. Keresztény-muszlim. Ez, erről szól minden. Erre épül a Fidesz. A megosztásra, a hazugságokra, a csúsztatásokra. Holott nem fehér-nem fehér, keresztény-muszlim az emberiség, hanem jó és rossz ember van. Becsületes és becstelen. Őszinte és hazug. Színtől, vallástól függetlenül. És persze ez sem ennyire egyszerű, hiszen a két véglet között van még ezeregy árnyalat. Ettől vagyunk emberek.

Slusszpoén:

Vagy ahhoz kell végképp hozzászoknunk, hogy ha a muszlimok megerőszakolják a fehér és keresztény lányokat, nőket, asszonyokat és öregasszonyokat, ha rabolnak, erőszakoskodnak, ha a puszta létezésük elviselhetetlen, mert képtelenek úgy viselkedni, ahogy egy keresztény, európai kultúrában és társadalomban minimálisan elvárható, ha megkéselnek az utcán vagy bombát tesznek alánk, akkor nem számít, hogy muszlimok és migránsok, akkor olyanok, mint bármelyikünk, hiszen tudjuk, mindnyájunkban ott rejtőzik a gonosz.

Tehát propagandista uram sokkal inkább elfogadhatónak tartotta volna, ha a négyéves agyveleje szétkenődik a járdán, de nehogy már egy rohadék muszlim migráns mentse meg az életét. Mert most a rohadék muszlim migránsról beszélnek, írnak, mégpedig nem negatív hírekben szerepel. Ez elfogadhatatlan, mert rombolja azt az eredményt, amit fideszék az elmúlt években véres verítékkel elértek. Pont most, az EP és az önkormányzati választások előtt, amikor a kéményen dolgozó kisembereknek megint nem arra kellene voksolniuk, hogy ki az, akiben megbíznak, mert jó szakember, becsületes ember, hanem arra kell szavazniuk, hogy ki védi meg őket a gyilkos muszlimoktól.

Nem irigyem fideszéket. Szar lehet így élni.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.