Június 25,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

DÜHÖNGŐ


Csakis addig taposhatnak a nyakunkon ezek a majmok, ameddig azt eltűrjük

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,032,007 forint, még hiányzik 967,993 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Épül és szépül a nemzeti szemétdomb. Ott tartunk – így, a huszonegyedik században, Európa közepén -, hogy egyetlen ember akarata, vágyai, ambíciói, személyiségzavara, elmebetegsége, komplexusai, hangulatai (amelyik éppen van neki) vezérlik. Pont. Ha Orbán Viktor bejelenti, hogy márpedig itt kötelező templomba járni, aki nem jár, azt el kell égetni a főtéren, mégpedig szombat délben, az úgy rendben is van. Ha pattintott kővel kell mostantól operálni a betegeket és lóhúgy lesz a fertőtlenítőszer, mert őseink is így csinálták, akkor az is jól van úgy.

Mert ha őfényessége úgy ébred, hogy márpedig ezentúl lóval kell járni busz helyett és államtitkártól felfelé mindenkit megillet az első éjszaka joga, akkor az is fasza, tapsikolunk és örvendezünk, mennyire remek dolog a konzervatív, meg keresztényi, meg a tököm tudja milyen kormány, a mi kormányunk, a mi Orbán Viktorunk.

Én meg úgy vagyok ezzel, hogy bátran bekaphatja a miniszterek elnöke is, az összes seggnyalója is. Nehogy már az én szolgálatomra felesküdött féleszű alkalmazottam döntse el, hogy én hogyan éljek. A büdös franc fog konzervatív, keresztény rablóbandával a nyakában lelkesen visongani. Nyugodtan szántson faekével az Orbán pereputty és az összes társa az élősködésben, én úgy fogok élni, ahogy én akarok. Mégpedig én egy haladó, modern életre vágyom és ezentúl is azt fogom tisztelni, aki erre rászolgál. Például. És ebbe a körbe garantáltan nem tartozik bele és soha a büdös életben nem is fog beletartozni például a Mészáros-banda. Mert nincs mit tisztelni rajtuk. Igaz, a többieken sem. Senkin, aki nem saját jogán, saját tudása, szorgalma, tehetsége arányában gazdagodik, hanem mások rovására.

Márpedig a milliárdos, földbuta gázszerelő, a felcsúti és rokonsága, a miniszterek, államtitkárok és egyéb válogatott gazfickók kurvaélet, hogy nem a megérdemelt helyen vannak. Régi vágású hülyékkel nincs mit kezdeni kétezertizennyolcban. Ez már súlyosan a demencia jele, az ilyen kórban szenvedők szoktak egyre inkább visszamenni a múltba. Csak ők betegek, nem tehetnek róla, kezelésre van szükségük. Ezzel szemben a mi saját tenyésztésű demenseink egytől egyig jó fizetést kapnak azért, hogy még lopjanak is, amennyi a seggükön kifér és bónuszként beleugathassanak abba, hogy mindenki más hogyan élje az életét.

Itt szokott jönni az, hogy fúdecsúnyán beszélek, amúgy pedig a szocik is loptak. Leszarom. Mindkettőt. Akinek nem tetszik, az olvasson mást, amelyik szoci lopott, azt is börtönbe kellett volna csukni már réges-régen. Magam sem gondoltam, sőt, most sem gondolom, hogy a lopást lehet és főleg szabad relativizálni. Ettől függetlenül a fideszes bagázst meg sem tudta semelyik előző kormány közelíteni, ami az idiotizmust, a diktatúrát, a feneketlen, agypusztító demagógiát és a pofátlan mohóságot illeti. Esküszöm, néha felmerül bennem a gondolat, mennyire jó volt, amikor azok csak annyit loptak, ezekhez képest.

Ez pedig nem jó, mert csak annyit jelent, hogy az egyik kupac szarhoz képest a másik kupac szart tartom vonzónak. Pedig nem. Egyik kupac szar sem jó, egymáshoz viszonyítva sem és sehogyan sem.

Én mindenesetre eldöntöttem – igaz, nem most, mert már régen – hogy nem vagyok hajlandó megnyomorítani a saját életemet néhány tolvaj geci kedvéért. Továbbra is teszek az egyházra, ha valakivel valamivel bajom van, azt megmondom, nem teszek úgy, mintha lenne mit tisztelni egy félhülye strómanon csak azért, mert a segge alá tolják a fél országot, nem érdekel, hogy egy súlyosan erkölcstelen és embertelen figurának mi a jó.

Az lenne az egészséges, ha mindenki más is így gondolná és nem érezné kötelességének az igazodást a kretének sorába. Ha valaki egy normális, egészséges erkölcsiségű és lelkű országban akar élni, az tegye azt, éljen úgy, ahogy ezek elvárják  és ne hajtson fejet az önjelölt vezetőknek. Aki pedig cselédként akar élni a középkorban és boldogan tartja a seggét, hogy rúgjon még bele egyet a gazda, az tegye azt. Kötve hiszem, hogy túlságosan sok olyan féleszű van, aki szereti, ha kifosztják, leköpik, megtapossák. Aki mégis, annak kedves egészségére. Aki mégsem, az ne tűrje el senkitől, mert nem kötelező. Azt csak hiszik sokan, hogy nincs más választás. De, van. Rajtunk múlik, senki máson. Jó lenne ezt végre megérteni. Csakis addig taposhatnak a nyakunkon ezek a majmok, ameddig azt eltűrjük. Ennyire egyszerű.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.