Július 14,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Mindenesetre nagyon gratulálok Orbán Viktornak ehhez a fantasztikus teljesítményhez

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,477,250 forint, még hiányzik 1,522,750 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Halihó, szép reggelt, vidám napot mindenkinek! Különösen Fekete Pákónak, akire rendőrt hívtak az éber helyiek valamelyik Makó környéki faluban, mert migránsnak nézték. Értem én, hogy mi vagyunk a világon a legszebb, plánehogy a legokosabb nép, de azért én mostantól óvakodni fogok a napozástól, mert amilyen szerencsém van, agyon találnak verni a honfiak, ha sötétebbre sikerül barnulni, mint a puruttyafalvi sztenderd.

Novák Katalin bejelentette, hogy nem lesz miniszter. Mondjuk ez egyrészt nem annyira nagy baj, másrészt megragadom az alkalmat és ezennel bejelentem: én sem leszek miniszter. Mindenki nagy szerencséjére.

Szerintem a tegnapi nap híre jelent meg este az MTI-n. Mutatom:

Balog Zoltán az emberi erőforrások minisztere kapta a nagykátai Római Katolikus Egyházközség által alapított Szent György-díjat 2018-ban, az elismerést csütörtökön a nagykátai Szent György templomban adták át.

A 2003-ban az egyházközség képviselő-testülete által alapított díjat először Orbán Viktor, a Fidesz elnöke kapta meg. Az alapító okirat szerint a díj anyagi juttatással, vagy más anyagi előnnyel nem jár és a Törley Mária művész által készített bronz plakett jelképezi.
    Balog Zoltán miniszternek azért ítélte oda az egyházközség a díjat, mert munkájával elősegítette, hogy a nagykátai Szent György templom külsőleg megújuljon – áll a díj odaítéléséről szóló oklevélen.
    A miniszter köszönő beszédében arról beszélt, hogy Szent György cselekedetei arra emlékeztetnek, hogy a harc és a siker elsősorban nem rólunk, hanem azokról szól, akikért küzdünk. Hozzátette, hogy a sárkányt, amelyet legyőzött Szent György, először magunkban kell keresnünk és keresztényként az a dolgunk, hogy ellenálljunk a bennünk rejlő rossznak, nehogy győzzön.
    Balog Zoltán kitért arra, hogy a kormány és az egyház együttműködését három kifejezéssel lehet összefoglalni: többen legyünk, jobban éljünk és szebb legyen az életünk.
    A miniszter hangsúlyozta: büszke arra, hogy Magyarországnak 2012 óta olyan alaptörvénye van, amelyben benne van, hogy Magyarországnak és a világnak lelki és szellemi megújulásra van szüksége. A tárcavezető azt mondta, arra kell szövetséget kötnünk, hogy a magyarok egyre többen legyenek, egyre erősebbek legyenek és egyre jobban éljenek, mert akkor ez egy jó szövetség lesz. (MTI)

Ünnepélyesen kiragadnék egy részletet Balog Zoltán hálás szavalatából:

többen legyünk, jobban éljünk és szebb legyen az életünk

Hát ez már teljesült, Balog megpihenhet. Többen vannak, mint kellene. Jobban élnek, mint amit megérdemelnek és az ő életük bizonyára szép, a mi lábunkon ácsorogva. Mi pedig – kéményen dolgozó kisemberek – szívunk, mint a torkosborz. Amúgy teljes erőből örülök annak, hogy az elvtársak és az egyházfiak nagy boldogan támogatják egymást (a mi pénzünkből) és fenenagy örömükben ki is tüntetik egymást.

Az év címe az Origóról:

Orbán Viktor testesítheti meg az európai konzervatív forradalmat

Hát én tényleg megpróbálom elképzelni, hogy milyen lehet egy konzervatív forradalmár, de nem akar sikerülni sehogy. Csak feltételezésem van. Olyasmi lehet, mint a szűzkurva. Mindenesetre nagyon gratulálok Orbán Viktornak ehhez a fantasztikus teljesítményhez.

 A Soros-hálózat továbbra is totálisan szembe megy a magyar emberek akaratával. Brüsszelben akciózik, hogy folytathassa a migráció szervezését és ezért meg akarja akadályozni a Stop Soros törvénycsomag elfogadását. A magyar emberek a választáson minden eddiginél erősebb felhatalmazást adtak a nemzeti kormánynak ahhoz, hogy megvédje az országot a migrációtól.  Ezért a Stop Soros törvénycsomag elfogadására szükség van, mert annak az a célja, hogy mindenféle migrációt szervező, támogató és finanszírozó tevékenység ellen szigorúan fellépjünk. Fenntartjuk, hogy a migrációt elősegítő szervezetek tevékenységét szigorúan kell szabályozni. 
     Kiadó: Fidesz-frakció (MTI-OS)

Jó. Akkor meg kellene magyarázni, miért is vétózta meg szeretett kormányunk az afrikai menekültek helyben tartását célzó tervet. Ja, mert csak. Akkor fussunk neki a mai napnak, nehogy lemaradjunk valamiről.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.