Április 28,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Ünnepi beszéd a közeljövőből

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,566,300 forint, még hiányzik 433,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Kedves NERtársak és NERtársnők, tizedelt hölgyeim és uraim!

A Magyar Pépköztársaság fennállásának 10. évfordulóján köszöntök mindenkit! Aki kivándorolt, az migráns, úgyhogy az senki.

Nagy ünnep a mai. A képi demó-krácia nevében minden évben megrendezésre kerülő álasztások idei eredményeként mindenhol győzött a Hazafidesz Népfront jelöltje 134%-kal, megelőzve a másikat, aki azért szintén 110%-ot ért el.

Nyugodtan tessék tapsolni.

TAPSOLNI!!!

Na azért!

Rendületlenül építjük a focializmust és itt az ideje, hogy értékeljük a második ötéves tervet. Örömmel jelenthetjük, hogy sikerült megállítanunk Sorost, akinek csapataival bátran nem állunk ki, így olyan eredményeket érünk el, amilyeneket csak akarunk.

Legutóbbi nagy sikerünk, hogy megvertük a hanyatló nyugat egyik utolsó futball-fellegvárát, Tuvalu válogatottját 3-2 arányban, igaz, ők csak 3-an voltak a pályán. A góljainkat Abdul-Rabol, N’Gane és Amish szerezték. Na ugye, hogy jó a letelepedési kötvény?!

A Magyar Nemzethy Bajnokságot végre teljesen megérdemelten a Puskás Akadémia nyerte. A minőség javításának érdekében véghezvitt folyamatos létszámcsökkentésnek hála idén már csak kétcsapatos volt a bajnokság, majd az első mérkőzés előtt a Videotont kizárták. Azonban így is nagyon izgalmas volt a bajnokság, hiszen csak az utolsó, 40. fordulóban dőlt el a bajnoki cím sorsa.

A hanyatló nyugat holmi FIFÁjának nem hódolunk be, megvédjük eredményeinket. Éppen ezért megrendezzük a saját labdarúgó világbajnokságunkat, ahol mi döntjük el kit hívunk meg, és hogy biztosak legyünk a győzelmünkben, minden mérkőzésen Polt Péter lesz a bíró. Ezt a világraszóló eseményt mind a 20 milliárd ember nézni fogja a tényszerű és szakszerű közmédia tolmácsolásában. Ehhez építünk még 1 millió férőhelyes stadionokat, az elsőt természetesen Felcsútra.

Ehhez a projekthez kapcsolódóan tovább korszerűsítettük a felcsúti vasutat. Vásároltunk 250 milliárd forintért a MÁV(Mészáros Államvasutak)-tól 3 korszerű és gyors mozdonyt, így nem csak az aktuális, már fél éves mozdonyt sikerült lecserélni, hanem lesz 2 tartalék is, valamint a menetidő is csökkent egy teljes percet. További fejlődés ezzel a vasútvonallal kapcsolatban, hogy teljes hosszában sikerült kivitelezni a világítást korszerű LED-es lámpákkal.

Az oktatás virágzik. Ma már le sem pisálunk holmi teszteket, úgyhogy a fejlődés töretlen. Már 8. osztályra megtanulnak a gyerekek olvasni. Írni csak az X betűt tanítjuk általános iskolában, a többi betűt a közmunkás-képzőben.
A KLIK-nek és a rengeteg oktatásra költött pénzünknek hála minden iskolában lesz az új tanévre 2 új kréta, valamint most már az élelmezés is négy éhszakos.

A mindennapos testnevelésben is jelentős előrelépések történtek. A napi 9 tanórából már 6 tornaóra, ebből 4 nemzethy.

Képzőművészeti sikereink is elvitathatatlanok. A második alkalommal megrendezésre került választókerület-rajzoló versenyt idén is Lázár Zsigmond Bertalan nyerte. Jutalma egy újabb kastély.

Az irodalmat is sikeresen reformáltuk. Visszamenőlegesen átírtuk a liberális tartalmakat, hogy megfeleljenek a mai kor követelményeinek. Például a Bánk bánban most már Tiborcz a főszereplő, Az ember tragédiájában van felcsúti szín, Rómeó és Júlia pedig Lőrinc barátnak fizetve egy szabad szemmel is jól látható összeget mégis túlélik az eseményeket és elmenekülhetnek egy offshore-paradicsomba, Micimackó a százholdas Habonyban él, valamint kötelező olvasmány lett a Ráhel a rengetegben, A tizennégykarátos helikopter és A kétszínű ember fiai.

A filmiparban is hatalmas, világsikerű produkciókat hoztunk létre. Újraforgattuk magyar sztárokkal a Szarvasvadász című filmet, valamint Vajna András megalkotta a Nerminátort, és leforgatta A Noszty fiú esete Schmidt Marival című romantikus áltörténelmi rablófilmet.

A nem fizető migránsoktól továbbra is megvédjük az országot. A határokat nermetikusan lezártuk. Ezáltal a nemzetközi tenorizmust is megállítottuk. Ma Magyarországon már csak basszus meg szoprán van.
Erről jut eszembe: a pornólapokat ezennel betiltjuk! Mégis hogy néznénk ki Anikó asszonnyal vagy Semjén nertárssal a címlapon? Ráadásul Magyarország hivatalos egyházának, a Felháznak a pápája, Őszentsége I. Orbán Gáspár is ellenzi.

A teljes foglalkoztatottság már a múlt. Mára ebben is elértük a 140%-ot. Minden közmunkásnak 4 műszakja van, és természetesen minden műszak külön állást jelent. Hiába érzik magukat a közmunkások bérig sértve, a bér nem válik vízzé. Ebből ma meg lehet élni Magyarországon.  Ennek a temérdek NERérdek adminisztrációnak és pénzkezelésnek az elvégzésére nyílt beszerzési pályázatot írtunk ki, melynek győztese a Magyar Hazaffyas ELIOSztó Vállalat. Ennek felügyeletével Kósa Lajos hanyagbeszerző lett megbízva.

Az egészségügy soha nem látott színvonalon szárnyal. A kormány is tele van doktorokkal, úgyhogy a helyzet több, mint megnyugtató ebben a kérdésben. A kórházakat rendesen ellátjuk. Betegekkel. Minden pozitív hírért kapnak egy guriga WC-papírt. Balog miniszter úr pedig nyalogathatja a zsebeit.

Természetesen a határon túliakról sem feledkeztünk meg. Miután Magyarország folyamatosan jobban teljesít, úgy szórhatjuk a közpénzt, mintha dézsmából öntenénk. Például Nándorfehérváron is épül az új felházi székesegyház, mely 10.000 négyzetméteres alapterületével a város fő dísze lesz. Valamint megvettük a Steaua Bukarest, a Crvena Zvezda, a Dinamo Zágráb és a Slovan Pozsony futballcsapatait, hogy a határon túli tehetségeknek legyen hol pallérozódnia, mielőtt a Puskás Akadémiánál megkapnák a mesterképzést.

A legutóbbi évértékelő óta átírtuk az Alaptörvényt, mely most már Németh szilárdságú. Ezek alapján minden állampolgárnak joga van hallgatni. Leginkább a közmédiát. Ugyanis a Hír-TV-t és az RTL-Klubot sikeresen megszüntettük, mert csak alávaló álhíreket közöltek, amitől folyton fájt a vejem. Ahogy a régi-régi dakota mondás tartja: a féknyúz. Pedig arra nincs szükség, elég ha csak mi.

Amit pedig az ellenzéki portálok műveltek, azt szintén megszüntettük, mert textuális zaklatásnak minősítettük.

Úgyhogy a hazaáruló ellenzéket teljes egészében felszámoltuk. Már momentumuk sincs. Már csak valami Kolozsvári Szalonna van, de azt úgy sem szereti senki, mert nem Mészáros Lőrinc mangalicáiból van.

A végén már csak annyi kötelességem van, hogy mind a 15 millió embernek megköszönjem, aki ezen az ünnepségen önként részt vett itt a Kossuth téren! A kiló krumplikat a metró bejáratánál lehet átvenni. Tessék beosztani, hogy kitartson harácsonyig!

Hajrá, Agyarország! Hajrá, agyarok!

bircanyeerow

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.