Április 30,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Kövér húsvéti hörgése

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,578,300 forint, még hiányzik 421,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Nem akartam én ma már semmiről sem írni, mert a szabadnap minden perce értékes. De a szabadság még ennél is értékesebb. Balga módon lapszemléztem egy kört és nem a Kiskegyedet nyitottam meg, hanem a Magyar Időket. Ahol is Kövér László okádta bele az arcomba a húsvét, a feltámadás, a szeretet és béke üzenetét.

Egy rohadalom-hosszú cikkben lefetyelnek propagandisták és portás-uram, a rájuk jellemző színvonalon, abban a témában, amiben midig. Az ellenzék gyűlöletkeltő, aljas, hazaáruló, külföldi ügynökök hadából álló, bármire alkalmatlan, erkölcstelen, szellemi fogyatékosok hada. Mondja ezt minden idők legtahóbb házmestere, akinek tényleg soha a büdös életben nem lett volna szabad hatalmat adni a kezébe. De soha.

Kövér szerint az a rohadtnagy különbség a maffiakormány (jut is eszembe, Kövér Szilárd üzleti vállalkozásai sikeresek, vagy még mindig csődbe visz mindent, ami a keze ügyébe kerül?) és az ellenzék között, hogy:

– Mi a különbség a kormány és az ellenzék nemzetfelfogásában?
– Az, hogy nekünk van, nekik meg nincs. Nekünk van Istenünk, van hazánk, van családunk. Ez a különbség. Minden más ebből következik. (Magyar Idők)

Úgyúgy, így beszél egy valódi fideszes politikus, aki az én adómból büdösrohadtbunkó. És az én adómból hurcolják a dagadt seggét szolgálati luxusautóval, az én adómból fizeti a villanyszámlát, abból van a lakása, de még a retkes alsógatyája is. Az én szolgám azt ugatja, hogy nekem például nincs hazám, nincs családom. Istenem tényleg nincs, én inkább a becsületben hiszek.

A közpénzből atompofátlan élősködő ájtatosan összekulcsolt kézzel epét okád, a lopáson és hazudozáson kívül semmihez nem értő kormánypárt legsuttyóbb példánya húsvéti nagyinterjúban fejtegeti, hogy az ellenzék soraiban egyetlen ember sincs, aki értene a kormányzáshoz, képtelenek lennének elvezetni egy országot.

Szerintem már azzal is előbbre leszünk, ha nem lopnak annyit, mint maffiáék. Amúgy elég végiggondolni a húsosfazékhoz ragadt kezű vénülő élősködők hadán és feltenni a kérdést: ezek mihez értenek? Mi lesz velük, ha elveszítik a kivételezett helyzetüket és munkából kell megélniük? Mármint szabadulásuk után. Kövér mihez ért? Lázár? Szijjártó? Rogán? Orbán? Németh? Balog? És a többiek? Varga legalább elmehet könyvelőnek, bár oda tudtommal szükséges az erkölcsi bizonyítvány.

Szóval húsvét alkalmából jól felhúzott ez az ősmagyar tulok és az őt négy kézzel kényeztető alákérdező-brigád. Mert nekik van istenük, hazájuk és családjuk. Az jól is fog jönni, mert lesz kihez imádkozni a hosszú, magányos napokon és lesz, aki havonta hoz némi házi kosztot. Már persze csak azok a családtagok, akiket nem sikerült belerángatni az ipari lopásba.

Ha veszek egy nagy levegőt és nem idegesítem magam a Fidesz lelkiismeretén (mennyire találóan nevezik így Kövért! Tényleg az. Olyan is), akkor marad a lényeg.

Fosik a bűnbanda. Ember nem tudja, hogy fog alakulni a választás. Verik a mellüket, mert csak ők győzhetnek, mindenki mögöttük áll. Közben lófaszt. A haszonlesők állnak mögöttük és a legbutábbak. És nem tudni, ők mennyien vannak pontosan. Ha elég sokan elmegyünk szavazni, ezek buknak.

Négy évvel ezelőtt hány mandátumot is szerzett a Fidesz az egyéni választókerületekben? A 106-ból 26-ot. Bizony, ennyi helyen szavaztak többen a Fidesz jelöltjére. De az ellenzék töredezett volt (az a dolga, azért ellenzék, hogy több választói akaratot képviseljen), így a gecik 96 mandátumot vittek el.

De nincsenek többen. Soha a büdös életben nem voltak többen. Nem a többség akaratát képviselik. Ők csak lopni és megúszni akarnak. Már az életükért futnak. Mi pedig elmegyünk szavazni és szarunk arra, hogy mit beszél a számunkra szimpatikus párt vezetője (már ha lenne ilyen), szemrebbenés nélkül átszavazunk a legesélyesebb ellenzéki jelöltre. Mert meg akarunk végre szabadulni ettől a bűnbandától. Bármit is hörög Kövér a húsvéti szájával. Pont.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.