Június 16,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Olyan kitartottak ők, akikre nincs semmi szükségünk

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,732,797 forint, még hiányzik 1,267,203 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Lassan Magyarország a helikopterezés hazája lesz, melynek legjelesebb képviselői a kormány soraiban foglalnak helyet. Rogán után Semjén is lebukott, miután Svédországban helikopterrel „vadászott” jávor- és rénszarvasokra. A kereszténység egyik tartópillére és bástyája ismét bizonyította, melyek is a fontos dolgok az ő életében. Több millió forintért helikopterrel „becserkészni” a már amúgy is kilövésre kiválasztott, háziasított rénszarvasokat. Ha ettől a mutatványtól létezik kreténebb és felháborítóbb pénzégetés, azt kérjük kommentekben jelezzék.

Persze nincs itt semmi látnivaló – mint azt a párt szóvivői kifejtették –, Semjén Zsolt miniszterelnök helyettes mindössze családi kiránduláson vett részt. Ez teljesen érthető, hisz mi is mindannyian Svédországba járunk nyaralni, ahol 40 fős hotelek minden egyes szobáját kifizetjük, hogy így ne zavarja nyaralásunkat senki. Kiváltképp magyarok ne. Az ugyanis felháborító lenne. Semjén Zsoltnak nyugalomra és pihenésre van szüksége, távol a magyar riporterek kérdéseitől, távol a hatalmas politikai nyomástól.

Semjénnek kijár a pihenés, hisz ritkán látni embert olyan odaadással és örömmel hahotázni Orbán Viktor csodálatos odaszólásain, mint ahogy azt ő teszi a parlamentben. Noha ő maga 2014 óta mindössze 24 alkalommal szólalt fel ott, munkáját biztosan a színfalak mögött végzi. Azt ugyan most hirtelen meg nem tudom mondani, mi volt az az ötlete, ami előrébb vitte volna az országot, ha csak nem székelyföldi bevonulása. Lóháton. Az bizony egy erős momentum volt a magyar nemzet történetében, arra mindannyian emlékezni fogunk.

Az urizálás az elmúlt években ismét visszatért a hazai politikába. Kastélyok és luxusvillák, jachtok és luxusvadászatok váltak a kormánytagok mindennapi életének részévé. Kit érdekel, ha Magyarország polgárai éheznek, halálra fagynak, vagy kórházak váróiban halnak kínhalált. Az általuk is befizetett adóból van pénz arra, amire csak kell. A kert végében felhúzott stadiontól, egészen az Adrián ringatózó luxus jachtig.

Orbán Viktor és keresztény kormánya napról napra tudatosítja bennünk, mit is jelent számukra a nemzeti, keresztény gondolkodásmód. Mi is a fontossági sorrend akkor, amikor az emberek életének megsegítése és a saját jólétük között kell dönteni. A magyar ember rettegjen és érje be az Orbán Viktor által személyesen (és persze közpénzből) adományozott alamizsnákkal, ameddig ők a mi pénzünket külföldre menekítve nevetnek a markukba. Azt hiszik, a magyar embert hülyének nézhetik minden egyes nap, azt hiszik, nincs elegünk abból, hogy hétpróbás nímandok élnek luxus életet, a mi pénzünkből.

Ezek az élősködők, akik azt sem tudják mi az, hogy munka, mi az, hogy dolgozni, költik el az általunk megtermelt forintokat. Noha Józsi bácsi és Mari néni keményen dolgozik a futószalag mellett napi 8-12 órában, fizetésének fele mégis az államot illeti meg. Ez a pénz nagyrészt a mi ellátásunkat szolgálná, az utak felújítását, az idősek gondozását. Ehelyett ennek a pénzösszegnek egy jókora része – közpénz jellegét elveszítve – mindenféle senkik bankszámláján köt ki, hogy ők azt helikopterezésre és kastélyok felhúzására költsék el.

Ők ezt már megszokták, sőt, természetesnek veszik. Miközben luxus utakon vesznek részt és kastélyokat építenek, addig mi vagyunk azok, akik ezekért a valós munkát elvégzik. Mi vagyunk azok, akik megteremtik ennek az anyagi hátterét. Sem Rogán sem Semjén nem végez tényleges munkát, a politizálás munka ugyan, de amit ők csinálnak, az nem az, kiváltképp nem, ha az a sorosozásra redukálódik. Hogy van pofájuk ehhez? Hogy képzelik, hogy miközben magyar családok ezrei nyomorognak egyik napról a másikra, ők elveszik ezen családok pénzét, hogy azt sajátjukként kezeljék?

Az ország szégyenei vagytok mindannyian! Rogánostul, Semjénestül, Orbánostul és Kósástul. A lista olyan hosszú lenne, hogy el sem férne, így nem is folytatom tovább. A parlamentben helyet foglaló politikusok nagy többsége élősködő. Tényleges munkát nem végző, szánalmas pojácák gyülekezete, akik 4 évenként kuncsorognak az emberek szavazataiért, hogy aztán hatalomra kerülve kirabolják őket. A magyar politikusok nagy része az ország mételye. Semmiféle hasznot nem hoznak, miközben nekünk több száz millió forintba kerülnek. Olyan kitartottak ők, akikre nincs semmi szükségünk.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.