Július 22,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Itt a vége, most volt elég!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,728,616 forint, még hiányzik 1,271,384 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ma reggel a demokrácia teljes megszűnésére ébredhettünk. Polt Péter bebizonyította azt, amit már eddig is sokan tudtunk. Az igazságszolgáltatás a hatalom kezében van, melyet úgy használ a kormány, mint saját erőszakszervezetet. A függetlenségnek még csak a látszatát sem próbálják már elhitetni, végleg lehullott a lepel. Czeglédy Csaba nem sokkal előzetesből szabadulását követően ismét a szegedi börtön rácsai mögé került. Oda került, mert a kormány retteg tőle. Úgy érzik, a birtokában lévő bizonyítékok eltiporhatják a kormánypártot, annak minden tolvaj, hazug, mocskos tagjával együtt. A mai nappal Erdogan Törökországa és Putyin Oroszországa még közelebb került hozzánk.

A Fidesz retteg és hibát hibára halmoz. Már nem bújik látszatmegoldások és hazugságok mögé. Nyíltan közli velünk “ellenem nincs esélyetek”. Koholt vádakkal, mindenféle bizonyíték nélkül küldi újra börtönbe azt a politikust, aki a jelek szerint leginkább árthat nekik. Polt Péter, aki bűnözőket és tolvajokat szolgál ki azzal, hogy ügyeiket még csak ki sem vizsgálja érdemben, volt az, aki rekord gyorsasággal küldte vissza Czeglédyt a börtönbe.

Polt Péter retteg. Retteg attól, hogy felelnie kell azért az árulásért, amelyet népe ellen elkövetett. Azért, hogy bűnözőknek asszisztált ahhoz, hogy szétrabolhassák az országot. Bele sem gondoltak abba, hogy mi lehet annak a következménye, ha egy olyan ellenzéki politikust zárnak újra börtönbe, akinek köztudottan terhelő bizonyítékai vannak a kormánypárttal szemben? Ki az, aki van olyan hülye, hogy ne lássa mi is folyik itt? Mégis mit gondoltok, kit néztek ti itt hülyének?

Napok alatt olyan mértékben csökkent a Fidesz támogatottsága, mint szinte soha korábban. Kezdve az Elios üggyel, Márki-Zay Péter elsöprő győzelmével a Fidesz jelöltjével szemben Hódmezővásárhelyen, Orbán Viktor Miskolci kijelentésén át, egészen Czeglédy Csabáig. Innen már nincs és nem is lehet visszaút. Itt már nem azon kell lamentálni, hogy a Fidesz újra kétharmaddal nyer-e, vagy sem. Itt már azon kell gondolkodni, hogy ki hány évet fog kapni. Mennyi bűncselekményt sikerül rájuk bizonyítani.

A kormány egy olyan verembe esett, ahonnan már nincs kiút. Azzal, hogy a semennyire sem független Polt Péter pár óra leforgása alatt újra börtönbe zárja a beszélni kívánó Czeglédy Csabát, csak elismerte, hogy lebuktak. Elismerte, hogy amit Czeglédy tud, az a végét jelentheti az Orbán-kormány 8 éves rablásának. Ők is tudják, mi is tudjuk. Amennyiben azok az információk még időben átkerültek olyan személyekhez, akik megbízhatóak, akkor Polt Péter és maga Orbán Viktor is toporzékolhat ahogy akar, már nem lesz menekvés.

Vége lesz annak a lázálomnak, ami egy teljes nemzetet taszított nyomorba. A kérdés már csak az, hogy békésen adják-e át a hatalmat, vagy a nép kénytelen lesz visszavenni azt. A választás még a kormány kezében van. Még van lehetőség arra, hogy börtönévekkel megússzák. Ehhez azonban el kell fogadni, hogy vége van. Nincs több stadion és nincs több helikopter. Nincs több Ibiza és nincs több kisvasút. Csillag és Sopronkőhida van. Öt és tíz év van.

Nincs az a Soros kampány, ami még képes lehetne megmenteni ezt a kormányt. Az elmúlt 8 év rablásának és kizsigerelésének hamarosan vége lesz. Hamarosan, már csak mint egy sötét korszakra fogunk visszatekinteni az elmúlt 8 évre, az Orbán rezsim pusztítására. Elfelejteni soha nem fogjuk, de remélhetőleg tanulni fogunk belőle. Abból, hogy végre valahára eljött a rendszerváltás ideje, egy valódi rendszerváltásé. Hamarosan vége lesz, készüljünk hát fel.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.