Április 23,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ez a mindenre kapható cselédmentalitás, ez a feneketlen ostobaság, a gyűlöletre fogékony takonygerincűség ott marad

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,462,800 forint, még hiányzik 537,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Maradt itt még valami Hódmezővásárhely előttről. Kanyarodjunk vissza egy kicsit a diákokhoz. Ahogy az várható volt, a pénteki diáktüntetést követően – legjobb hagyományaikat követve – a propagandamédia munkatársai egymáson taposva igyekeztek túllicitálni egymást. Mert a pénteki diáktüntetés természetesen olyasmi, amit vastagon be kell kenni a szervilizmus taknyával, mert ez a feladat. Az Origo például odáig ment, hogy alig néhány száz tüntető lézengett a téren. A szokásosan névtelen szerzemény így zárul:

A demokrácia hiányát előszeretettel emlegető, mégis zavartalanul tiltakozható szónokokat nevetségesen kevesen, néhány százan figyelhették a parlament előtti téren.

Értsd: ha még nem hurcolnak börtönbe, amiért tüntetni merészelsz, ha nem lövet a tömegbe a kormány, akkor demokrácia van.

A Pesti Srácok is megemlékezett a tüntetésről. Tudom, nem érdemes beszélni erről, ne nézzünk oda, akkor nincs is és úgy lehet tenni, mintha minden rendben lenne. Márpedig oda kell nézni, ezek a közpénzből eltartott portálok nem öncélúan irkálnak. Nem a véleményüket akarják kifejteni, nem az elveiknek keresnek fórumot. Pontosan megtervezett feladatot hajtanak végre. Mégpedig eredményesen. Nem a PS cikke a fontos, semmi újdonság nincs benne. Soros-fiókák tüntikéztek. Azonban a hozzászólásokból jól látható a Fidesz átkozott rombolásának az eredménye. A megállás nélkül hergelt, korlátozott szellemi képességekkel megáldott hívek bármikor vevők a sorosozásra – kétsége ne legyen senkinek, hogy bátran nevezhetjük zsidózásnak is a gyűlöletkampányt, a lényegi üzenete a hívek felé ez és ők ezt értik is – és gond nélkül támadnak neki a gyerekeknek, fiataloknak is. Mert ők is ellenség, ahogy mindenki az, aki nem óhajt asszisztálni a Fidesz ámokfutásához. Márpedig hagyományosan mindenki kormányt akar buktatni, aki bármiben változást szeretne elérni, mert ami most van, az szerinte nem jó. Néhány komment:

Az összes tüntikéző elmehet a kurva anyjába ahonnan jött.Nyuggerestül diákostul, tanárostul.Az olyan tanárokat akik diákok mögé bújva élik ki kommunista aberrációjukat azonnali hatállyal ki kell rúgni és örökre el kell tiltani a szakmájától.Az ilyen anarchistákat semmiképpen nem szabad komolyan venni, mert ezek mind-mind soroscsicskák.
Akinek baja van az oktatással, az húzzon a gecibe nyugatra, ott már arabul is tanulhat.

Ilyenkor bezzeg egy darab Allahu Akbar öngyilkos merénylő sem jelenik meg, milyen érdekes, pedig a leszakadt végtagok, cafatokra robbant combizmok,kipukkadt belek és fröccsenő agyvelők látványa hamar elvenné a többi tüncikéző kedvét a folytatástól.

Zsidó külykök szarakodnak állandóan.Ti úgyis azt tanultok ,amit akartok.Hagyjátok már békén a többséget.Szarfaszúak!

Takarodjon az összes tüntető a jó büdös picsába.A magyar társadalom túlnyomó többségének semmi baja az oktatással, akinek van el lehet menni.

Soros György húzza a faszára az összes tüntető kakilóját!

kurva anyátokat geci tüntetők,hoyg szakadt volna a kurva anyátokba és a drogos apátokba a fejetek ti geci!!!!rohadt kölykök!

Idióta hülye gyerekek testnevelésből felmentett kis csicskák de az is aki a háttérből támogatja őket az a balos banda uszítja őket aki 2006 ban lövetett a tömegbe most ha ők lennének hatalmon már kardlapoznák a kis köcsögöket legalább okkal vonyítanának

Felhergelt fartúrók ezek mind, remélem hétvége felé ez a kis tünti újabb ezrekkel növeli a Fidesz táborát

Gondolom söt ahogy lätszik “pär tulkoros is ott ugrabugräl. Ez aztän a civil tünci komcsikkal,libsikkel, homikkal kiegeszülve!!!Lesz 1-2 peticio aztän usgyi haza mert hideg van. Gyuri bäcsi megdolgoztunk a penzünkert mondjäk majd hetfön a “civilek!!!

Ezek a vén kecskék mit kerestek a tüntetésen a temetök meg üresek nem mondták nekik.hogy elkúrták a házszámot a a sok vén spicli ávos maradék

Ezek a kis köcsögök max a kecskét döntik meg sok kis sikló vállú hülye gyerek a Soros csicskái

SZABAD AKARAT!
Sz@ros kölykök! Le lehet menni a pincébe, felállni a sámlira, kötél a nyakba és minden problémátok megoldódott.
Ha azonban nincs pincétek, sámli és a kötél is elfogyott, akkor ott van pesti IC, nyugodtan álljatok ki a sínekre, nem fogtok senkinek hiányozni.
Még járulékos veszteségek se vagytok.

Ne kívánjon a mozdonyvezetőnek ilyen szörnyű élményt.

Leginkább a 7. pont (ne legyen nulladik óra) és a 8. pont (ne legyen hosszabb a tanév) teccik, mint szakmailag koherens követelmény!
Mellesleg nem értem miért fáradtak transzparensek írásával! Elég lett volna, ha felveszik a nagypapa ÁVO-s, vagy a papa munkásőr egyenruháját!

“Belehúztak” a Rákosi unokák! Ha valaki, ők biztosan tudhatják, mi a “szabad oktatás”! Nagypapijuk erről volt híres! Kár, hogy most nem úgy “kezelik” a fajtájukat, mint anno!

Az Orbán-rezsim bukni fog, ez nem kérdés. Egyedül az időpont kétséges. De ez a pusztítás itt fog maradni, ezek az újságírók és ezek a hozzászólók itt maradnak. Az újságírók majd keresnek maguknak másik szolgálható urat, a hozzászólók letagadják a csillagokat az égről és eltűnnek a susnyásban. De attól még ez a mindenre kapható cselédmentalitás, ez a feneketlen ostobaság, a gyűlöletre fogékony takonygerincűség ott marad.

Lehetséges, hogy nincs ezzel semmi baj, ilyen mindig volt és lesz. Talán csak annyi a megoldás, hogy nem szabad engedni, hogy az ilyenek felszínre kerüljenek. Nekem mégis az a véleményem, hogy ilyen feneketlen pusztítást még egyetlen bandának sem sikerült véghezvinnie, mint a jelenleginek. Minden egyéb mellett ezzel is el kell majd számolnia mindenkinek, aki – bármekkora mértékben is – részt vállalt ebben a rombolásban.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.