Július 27,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

VENDÉG


Hazárdjáték: alázat, vagy „alázzad”?!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,384,312 forint, még hiányzik 615,688 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

E kérdésben mind a kormányzópárt, mind az ellenzék – sajnos – ugyanazon a platformon van!

A Fidesz-KDMP hitvallása:  („alázzad!!!”)

Szóval a Fidesz hitvallása – bár ezt sajnos még mindig csak kevesek ismerik fel – nem más, mint elkövetni, megvalósítani a legfelháborítóbb, a legigazságtalanabb, a legvérlázítóbb intézkedéseket is, és „lenyomni azokat az emberek torkán”!

Minél „vadabb” az ötlet, annál jobb!
Nincs benne semmi ésszerűség, logika…?
Annál jobb!!!

A már többször is említett példa szerint: ha lassan, ámde folyamatosan „főzik a békát a fazékban”, nem fog kiugrani, hanem szépen, lassan megfő…

Csakhogy a „szakács” – felbuzdulva főztjének sikerén – egyre sűrűbben elköveti azt a hibát, hogy a kelleténél „magasabb lángra kapcsol”.

Mindeközben az ellenzék, az „ő fazekaiban” arra koncentrál, hogy az ő főztje – a Fidesz receptje szerint készülő főztje – finomabb legyen! Kurvára figyelmen kívül hagyva azt, hogy az emberek döntő többsége NEM ilyen „ebédet” szeretne!!!

Ezek a kibaszott szakácsok „csak” azt az alapvető elvet felejtik el (legyenek az egyik, vagy másik „konyha séfjei”): nevezetesen azt, hogy ha valaki konyhafőnök, az ALÁZAT-tal jár!!!
Vagyis olyasvalamit kell az asztalra tenni, ami a vendégek döntő többségének az ízlését elnyeri!

És egy valóban jó vendéglős így is tesz!

Mindeközben azok, akik próbálják magyarázni a főztjüket, jobb esetben csődbe mennek…

…rosszabb esetben „rájuk gyújtják az éttermüket!!!”

Értse ezt mindenki úgy, ahogy…

Emmerich Emmerich

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.