Május 30,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ne harcolj, jóember! Szarul nézel ki, nyugodj meg, elég volt!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,261,648 forint, még hiányzik 738,352 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Lám, ímhol a napi helyzet (egy része):

 

Hátizsák leakasztva a szögről, hanyag eleganciával feldobva a bal vállra, az enyhén kialvatlan, gyűrött és szétcsúszott arc pedig 7:40-kor belenéz a kamerába és a nemzet 2,3 millió magyar pirospozsgás orcájába. Minden frankó, alattvalók! Indulok Brüsszelben (helyesen: Brüsszelbe!), hogy hetvenhetedszer is megállítsam. (Don Quijote is elmorzsolna egy könnycseppet a szeme sarkában). Hogy azt mondja:

itt a hátizsákomban vihetem magammal a 2,3 millió ember véleményét, aki világossá tette, nem akar Soros-tervet és nem támogatja, hogy Brüsszel ilyen tervet hajtson végre.

Az is igaz, hogy az EU-csúcs másik fontos témájáról, a Brexit-ügy körüli forró helyzetről egy szót sem ejtettél, pedig érdekes lett volna elmondani a 2,3 millió satuhülyének nézett hívednek, hogy miért is mész az elvetemültek közé. (Najó, mit várhatok tőled?) Másfelől, ha az a 2,3 millió vélemény befért abba a hátizsákba, akkor pont úgy is áll a helyzet, ahogy azt minden normális ember gondolta eddig is.

Az egyedüli dolog, amit eddig nem tudtunk kristálytisztán a NEM LÉTEZŐ Soros-tervről, azaz a rendszerváltás utáni Magyarország legordasabb politikai blöffjéről, hogy az valójában egy oroszbarát, rögeszmék által megnyomorított, dezinformációs és propagandatroll nevéhez fűzödik. Most, hogy már ezt is tudjuk, csapjuk a többi mellé: egy egész ország elhülyítését tetted fel arra a felismerésre, hogy a menekültválságra valószínűleg nincs végleges és egyértelműen jó válasz, egyetlen percig nem állt szándékodban legalább megpróbálni megoldást kínálni a problémára, ellenben szövetségeseid gyengeségét kihasználva sütögetted a politikai pecsenyédet a hátukon, ott tettél keresztbe nekem, ahol tudtál, és közben mindezt úgy állítottad be, mintha nálad lenne a bölcsek köve. És most jössz nekem 2,3 millió ember véleményével?

Mi a jóisten ez, Viktor? 2,3 millió ember véleményével röhögteted magad? Miután tavaly nyár óta zabáltatod velünk a rothadt, hazug moslékot és folytatod ezt a szégyenteljes, bűzös gyűlöletpropagandába csomagolt dezinformációs hadviselést Soros ellen, 2,3 millió az elsöprő többség? Ennyire futotta az elkúrt tizenhuszonszáz milliárdokból? Ez minek az elsöprő többsége? Milyen harcról beszélsz, te bátor, zseniális debattőr? Te, aki egy rohadt kérdésre nem vagy képes egyenesen, férfiasan válaszolni a parlamentben. Te, aki fényes nappal nem mersz kimenni az emberek közé golyóálló mellény és 86 testőr nélkül. Te harcolni mész?

Figyelj, Viktor! Ebben az országban, a ti nyilvántartásaitok szerint alsóhangon is 8,2 millió konzultálni, népszavazni és szavazni potenciálisan alkalmas ember van. Ennek a 2,3 millió a 28 százaléka. Meg még egy kicsi. Ez egyharmadnak is büdösgyenge, de elsöprő többségnek nevezni, több mint szánalmas. Ha jól értem, te most akkor a konzultálni képes magyar lakosság kicsivel több mint egynegyedének véleményét baszod ki a brüsszeli asztalra, hogy nesztek, nemet mondtunk a Soros-tervre, ami egyébként is egy hazug, ordasnagy kamu? Hát ez még az érvénytelen népszavazásotokhoz képest is bukta, öregem. Ezzel mész harcolni? És szerinted van élő ember, aki ezt komolyan veszi? Mármint Moszkva, Baku, Asztana, Minszk, Peking, Ulánbátor és egyéb ilyen virágzó helyek kivételével, ahova érdekes módon soha nem harcolni, hanem kivétel nélkül mindig lefetyelni mész.

Te briliáns elme, te bátor harcos! Azt vágom és tiszteletben is tartom, hogy van néhány százezer fanatikusan elkötezett híved, aki az anyját is eladná azért, hogy ne kelljen önállóan gondolkodnia, aki az életét is a kezedbe anná, ha azt kérnéd tőle, aki könnyesre sírja a szemét attól a gondolattól is, hogy te helyette megharcolod a megharcolnivalót, és neki semmit nem kell tennie, és még azon sem kell eltűnődnie, hogy mi van, ha tényleg az ő fejére is ráhugyozol. De hibádzik itt legalább 5,9 millió ember, akit annyira sem hozott lázba az ügy, hogy legalább az interneten végtelenszer kitölthető elektronikus konzultálás soha vissza nem térő lehetőségét megragadta volna. Pedig ahhoz fel sem kellett volna emelkedni a fotelből. Szerinted ők mit üzentek neked, Boldogkarácsonyt Viktor? Szerinted ők mire hatalmaztak fel téged?

Szerinted nem kínos, hogy egy abszolút kisebbség véleményét próbálod sokadszorra népakarattá nyilvánítani? Nem kínos, hogy évek óta nem vagy hajlandó tudomást szerezni a többség létezéséről? Nem gondolod, hogy bár az összes közvéleménykutatás a fanatikus híveid példás szolidaritását mutatja a leszart többséggel szemben, de előbb-utóbb muszáj lesz szembenézni azzal, hogy a hétköznapokban milyen pusztítást végeztetek? Nem gondolod, hogy abban a politikától távolmaradó többségben, amelynek  a kőkemény és egyre reménytelenebb mindennapokkal kell megküzdenie, miközben te harcolsz a démonaiddal, olyan frusztráció gyűlik fel, ami ha egyszer elszabadul, csúnya vége lesz? Nem gondolod, hogy Brüsszelbe, a szövetségesei közé normális ember nem harcolni, hanem legfeljebb vitázni, érveket ütköztetni, építő szándékkal bírálni, kompromisszumra jutni megy? Nem lehet, hogy elég volt ebből a röhejes kapálózásból?

Boldogkarácsonyt Viktor! Elegünk van a képzeletbeli támadásaidból és megvédéseidből, a szabadságharcaidból, a háborúidból, a csatáidból, az ütközeteidből, a küzdelmeidből, a puskaporos dakota háborús propagandádból. Mi elfáradtunk, de ahogy látom, neked is nyúzott a fejed. Nem csodálom: főállásban átverni egy nemzetet, még a legnagyobbaknak sem sétagalopp. De nekünk nagyon elegünk van ebből a  nyolc éve tartó színpadi bohóckodásból, mert nekünk meg a kurva életünk megy rá, amiből csak egy van.

Ne harcolj, bazmeg! Nyugodj meg! Hagyd a picsába az álproblémákat, a Kreml propagandáját és a főállású futóbolondok kottáját! Nekünk Brüsszel és Európa a szövetségesünk, nem Moszkva, Baku és Ulánbátor! Úgyhogy ne harcolj, elég volt, elegünk volt! Az utolsó esélyed, hogy a kollektív memóriában ne a történelem szemétdombjára való, rossz emlékű nemzetrontóként maradj meg az, hogy ezt a rohadt fegyvert most leteszed! Ha nem, bármikor is lesz vége ennek a gyalázatnak, amit művelsz, csak rossz, vagy nagyon rossz vége lesz. Nem kéne megvárni, Viktor!

Ja, és boldog karácsonyt neked is, te igazi államférfi!

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.