Május 29,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Határdisznó

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,248,333 forint, még hiányzik 751,667 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Egy disznó is megmozdíthat valamit egy egészséges társadalomban. Egy disznó is áttörheti az apátia, az érdektelenség gyilkos burkát. Egy disznó is elindíthat egyfajta forradalmat, a lelkek forradalmát. Patetikus? Az. Na és akkor mi van?

Amihez kevés volt Erdős Virág, kevés volt Bródy János, Koncz Zsuzsa, kevés volt Sándor Mária, Ferenczi Krisztina, Váradi András, Esterházy Péter, Parti Nagy Lajos, de még Ady Endre is kevés volt, azt egy halálba dermedt, feketére pörzsölt disznó el tudta mondani.

Bármikor eljöhetett volna ez a pillanat, de nem jött el. Sem Tusványoson, sem a Parlamentben, sem az óriásplakátokon nem érte el az ingerküszöböt az embertelenség, a magából kivetkőzött, mindent lábbal tipró sötét ostobaság, de egy leszúrt disznó kormos tetemében megbotlott.

Az ember, aki lehajtotta a fejét, amikor vitték a jövőjét, a jogait, mindenét, aki hallgatott akkor, amikor szót kellett volna emelnie önmagáért és a másikért, aki összeszorított szájjal nézte végig az országot elborító gyűlöletet, gonoszságot, embertelenséget, az ember, aki nem állt ki sem önmagáért, sem a másikért, most átesett egy disznó tetemén. Átesett és felébredt.

Talán azért, mert a mindenkitől vicsorogva védett keresztény kultúra előtti időkből hozta a génjeiben: megölt emberen, de még megölt állaton sem viccelődünk. Talán azért, mert feléledt az a tudás, ami ott lapult valahol és ami emlékeztette arra a szégyenteljes korszakra, amikor jelet tettek az otthonok ajtajára, feliratokat a házak falára, az üzletek kirakataira.

Talán az a kormos tetemre kapart néhány borzalmas szó, annak szörnyű áthallása kimozdította a lekiismeretbe mélyen beágyazódott, már ártalmatlannak gondolt szálkát és a seb felnyílt.

Az ember, rengeteg ember rájött, hogy nem hallgathat tovább, mert jóvátehetetlenül sodródunk egy olyan korszakba, ahová ő már nem akar eljutni és nem engedi, hogy egy ország, az ő országa oda jusson. Aki nem szólalt meg talán soha, senki érdekében, mert nem az ő dolga, nem az ő baja, nem az ő ügye és azt remélte, így ő megúszhatja, rájött, hogy nem úszhatja meg. Ő sem, senki sem.

Egy kormos disznótetem, néhány vigyorgó ember, akik talán csak túl sokat ittak, vagy egyszerűen ki akarták mutatni a hálájukat a nekik juttatott adományokért és egy végtelenül ostoba ember, aki ezt viccesnek találta és odazúdította mindenki arcába.

Egy fotón ott van minden, amivé ez az ország lett. A támogatásért hálás reménybeli szavazók, a sötét tudatlanság, a szellemesnek és kimagyarázhatónak gondolt otromba, tűrhetetlen szójáték. Azon az egy fotón ott van minden embertelenség, gyűlölet, szégyen, üldöztetés, pusztítás, amit egyetlen egy jóérzésű ember sem akar soha többé átélni.

Az a megölt disznó azt üzeni, hogy elértünk a legvégső határig, amikor talán még nem végzetesen késő szót emelni. Amikor talán még a szakadék peremén meg lehet állni. Az a kormos tetem, az abba kapart néhány szó képes volt arra, amire senki más. Megszólalt a társadalom lelkiismerete.

Hazugság, méltatlan  támadás, szándékos áthallás. Ezzel magyaráznák a megmagyarázhatatlant. De még a hívek is egészen pontosan értik. Értik.

Ők már megállították Sorost, most rajtunk a sor!!! Hajrá Fidesz!

 

Én derék magyar embereket látok a képen, igazi hősöket, példaképeket, és egy döglött disznót! Hol itt a probléma libsik? Fáj az, hogy sikeres országgá tettük Magyarországot? Fáj az, hogy a szabotőröket, ügynököket, gonoszokat kiebrudaltuk innen? Fáj az, hogy itt már nem az IMF fújja a passzátszelet és Soros hiába vonít a kerítés tövében? Én azt mondom, még 1000 ilyen évet, mert csodálatos az ország, csodálatos a Fidesz, vesszen a háttérhatalom, vesszen Soros, éljen még 100 évig Orbán Viktor Miniszterelnök Úr, IV. Béla és Szent István Királyunk méltó utóda, a libsik ostora!!!

És értik azok, akik megértették a történelmet és tudják, hogy percek, napok, szavak és mondatok hosszú sora vezetett a leggyalázatosabb embertelenségig. Apró félrenézések, figyelmen kívül hagyott ocsmányságok, szó nélkül eltűrt kijelentések vezettek a szakadékba. És akik eddig talán hallgattak, mert ez még belefér, nem hallgatnak tovább. Mert ez már nem fér bele. Ez az egy kormos tetem már pont nem fér bele. Ez az a határ, amit nem hajlandóak átlépni.

Bohóckodott?? Valószínű Hitler, Sztálin is azt tette! Igazad van. Nagy poén volt! Pár millióan megszakadtak a röhögéstől… Tudod ma Sorosozás van, holnap cigányozás lesz, utána majd a ruszinokon lesz a sor, majd jönnek a jászságiak!!! Gondolkozz már el basszus! Te is lehetsz holnap az az ember, akit parancsra leköpnek!

A szörnyű fotó alatt egyre gyűlnek a hozzászólások. Pedig szorgos kezek törlik őket folyamatosan, mindig van utánpótlás, mert a felháborodás átszakított egy gátat. Végre.adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.