Május 19,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Mert egy tisztességes fideszes hazafi ismérve az, hogy lehetőleg mindenkit utál

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,581,270 forint, még hiányzik 1,418,730 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Úgy gondoltam, dobjuk fel a napot, lépjünk ki a nagypolitikából egy kicsit, szálljunk alá a végekre. Nem másért, csak mert ott is pont ugyanúgy rohad minden, mint a legmagasabb szinteken. Tömény lábszagba ütközhetett ma mindenki, aki Nagykőrös település önkormányzati lapjának, a város leghitelesebb közszolgálati termékének hivatalos Facebook-oldalára látogatott, íme:

 

A legújabb lapszám és a teljes cikk a magát Önkormányzati Hírekként futtató, illetve ingyenes információs lapként reklámozó, valójában azonban inkább a nagykőrösi fideszes pártújságra értendő. Amelynek kiadásáért dr. Czira Szabolcs polgármester felel, és amelynek szerkesztőbizottsági elnöki pozícióját is dr. Czira Szabolcs tölti be. Aki nem sűrűn szokott ilyen finomságokat olvasgatni, vagy aki intenzív élményekre vágyik, pontosabban elég erősnek érzi a gyomrát ehhez, annak feltétlenül ajánlom megtekintésre például a legújabb lapszám előtti lapszámot.

Ezzel az élménnyel a tarsolyunkban még annál is jobban el tudjuk helyezni a közéleti rothadás mátrixában az Orbán Viktor szemöldökcsipeszező, más férfiak szoknyáját emlegető, a parlamentben már teljesen megszokottnak számító öblös buzizásán felbuzdult helyi janicsárok akcióját. Igen jó látni, hogy egy közpénzből készülő, elvileg közérdekű információk közlésére hivatott önkormányzati lapnál mennyire komolyan veszik az elfogulatlan, tényszerű tájékoztatás erkölcsi, szakmai elvárásait.

A hiteles közszolgálatiság nagykőrösi pöcegödre kapcsán – ha meglepődésre semmi ok nincs is – érdemes szót ejteni Czira doktor úr személyéről, aki áldását adja az effajta primitív pártpolitikai megfontolású gyalázkodásokra. A nagykőrösi állatorvos a Független Kisgazdáknál kezdte nagyívű politikai pályafutását. 2010-ben negyedszer választották meg a nagykőrösi körzet országgyűlési képviselőjének, 2002-ben csatlakozott a Fideszhez. Amikor nem éppen a kedves feleségét, vagy saját magát futtatja a saját maga által kiadott lapban letűntnek hitt korok szájszagú propagandáját megszégyenítő tempóban, akkor a Fidesz politikai ellenfeleiről írat arcpirító színvonalú iskolás fogalmazásokat, vagyis személyeskedő, lejárató cikkeket.

Amikor arról beszélünk, hogy fentről rothad ez az ország, akkor sajnos nincs igazunk. Minden irányból rothad ez. Hőhullám! A Jobbik a melegek szavazatára hajt… – ordítják nagy betűvel a fideszes önkormányzat trolljai, és hogy kerek legyen a sztori, belekeverik a Túl a barátságon című, a férfiszerelem témáját feldolgozó Oscar-díjas filmet is egy amatőr, fapados, igénytelen montázs segítégével, amelynek hátterében Volner János frakcióvezető látható.

Sokadik alkalommal kerülök abba a helyzetbe, hogy bár a józan eszem tiltakozik a Jobbik ideológiája és egyáltalán nem meggyőző metamorfózisa (lásd Duró Dóra homoszexuálisokkal kapcsolatos kifakadása) ellen, a Fidesz által pénzelt általános néphülyítés, minden lehetséges erkölcsi gát és írott-íratlan szabály felrúgása arra késztet, hogy szóvá tegyem: nincs rendben ez így. Akkor sincs, ha a deviancia, a morális hanyatlás napról napra egyre inkább normává válik a penészes kereszténység eme kelet-európai fellegvárában.

Az főleg nincs rendben, hogy egy önkormányzati, azaz közszolgálati funkciót betöltő információs lap pártlapként mossa az agyakat, és Habonyok, G. Fodorok, Matolcsy Ádámok szennylapjait überelő stílusban gyalázkodnak. Úgy ráadásul, hogy a homoszexualitást és a homoszexuális emberek csoportjait sértegetik ezzel a hőhullámos, szájszagú álhisztériával. És akkor mi lenne, ha a Jobbik a melegek szavazatára hajtana? Nem mellesleg ez is hazugság így, ahogy van. Dúró nagysága ugyans sietett gyorsan kikelni magából, miután az MTI állítólag félreértelmezte a szavait, pedig ő világossá tette, hogy mekkora sötétség van a fejében. Miszerint nem örül, hogy bejegyzett élettársként élhetnek együtt a homoszexuálisok, nem támogatja a házasságkötésüket, ellenzi, hogy gyerekeket fogadjanak örökbe, betiltaná a Pride-ot és minden – szerinte – homoszexuális propagandát, ami a magyarság felemelkedését gátolja, hiszen

a magyarság legnagyobb problémája jelenleg a katasztrofális demográfiai helyzet, ezért sem szabad semmi olyat népszerűsíteni, ami ezt súlyosbítja.

Nos, nekem egyáltalán nem úgy tűnik, hogy a Jobbik nyakát törné a meleg emberek szavazataiért, de ha úgy is lenne, miért szarja össze magát ettől Nagykőrös önkormányzata és szorgos szalagmunkásai? Egy önkormányzati lap, amelynek elvileg az lenne a feladata, hogy a település lakóit – pártállástól, szexuális irányultságtól függetlenül – informálja a település viselt dolgairól, a Fidesz szócsöveként éppen, hogy nem buzizik. Mert ha Orbánnak lehet, akkor Nagykőrös polgármesterének miért is ne lehetne?

A Soros arcképével, azaz állami hirdetésekkel kitapétázott, ingyenes önkormányzati lap a helyi garancia arra, hogy Nagykőrös sem marad ki a nemzeti agyzsibbasztásból. És ha Nagykőrösön ez megy, akkor mindenhol máshol is ez megy, ahol az önkormányzatiságot halálra ítélő fideszes elvtársak a górék. Ezek a lehetőleg minden háztartásba eljutó ingyenesen félreinformáló lapok képezik a megnyugtató alapját annak, hogy a Fidesz gond nélkül besöpörje a következő évi választást is. Ha kell, a melegeket köpködik, ha kell egy cikken belül Terry Black-eznek, sorosoznak, torzliberálisszemléleteznek. Emberi méltóságot sárba tipró, közönséges stílusban forgatják a szemüket.

Mert egy tisztességes fideszes hazafi ismérve az, hogy egyszerre utálja a melegeket, a Jobbikot, az MSZP-t, Terry Black-et, a rég kimúlt SZDSZ-t, de lehetőleg a MIÉP-et is. Mert csak a Fidesz! Akkor is, ha már ki sem látszunk a mocsokból, a szennyből, és a szélrózsa minden irányába szétfröcsögött gyűlölettől. adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.