Május 20,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ez a lealjasodás ama zsákutcája, amelyben már aligha lehet megfordulni

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,617,520 forint, még hiányzik 1,382,480 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

És nem, bassza meg, nem hagyják abba. Itt van például Ájped Jóska. Aki nem Laca és nem is Szilus, meg se nem Pityu, vagy Zotya. 2004 óta (nem tegnap volt) lóbálja ő a lóbálnivalóját a homo brüsszelicusok földjén, a hanyatló Nyugat fővárosában, a dekadencia európai levegőjével a tüdejében.

Amint a fenti ábra is mutatja, ez az a Jóska. A sufnijogász kormánypárt egyik alapító tagja, világéletében közpénzből élő politikus, aki saját tulajdonú kütyüjén gányolta össze a világhírű alaptákolmányt, ami utólagos fércelések után megalapozta a szentnemzetikeresztény kormány hitvallásnak csúfolt üzekedését.

Jóska hazacsámpáskodott Brüsszeliából és a fényességes küldetéstudat óhaja és parancsa szerint belemártotta az ő nyugati levegővel fertőzött intellektusát a hazai közélet napi posványába: a Fidesz-KDNP Soros patájával riogató lakossági fórumsorozatának szombati, egri állomásán haknizott ő. Ahol – miután hibátlanul felmondta a Habonyba mártott szellemi kútmérgezés kottájának főbb tételeit (S-terv, egymillió migráns, ha nem csakaFidesz, akkor mindmeghalunk) – ledobta a mindenféle humánumot és erkölcsi megfontolást nélkülöző aljasság, valamint az agyhalál egymásra találásának atombombáját:

Jön a Holtak serege és el fog sodorni minden élőt. A kérdés az, hogy össze tudunk-e fogni ellenük.

Én, aki kevéssé vagyok jártas a Trónok harca című nagysikerű regénysorozat alapján készült sokévados televíziós fantasy sorozat rejtelmeiben (tájékozatlanságom tudatos döntés eredménye), azért feltettem magamnak a kérdést: mennyire volt nagy ötlet a Fidesz rajongótábora jellemzőinek ismeretében elsütni ezt a nempoént? 

Tekintettel arra, hogy nincs az a pénz, amiért én élettelen zombihadseregek eljövetelével tudnám riogatni már egyébként is mindentől frászt kapó, össszeráncolt homlokkal méltatlankodó, jobbára nyugdíjasokból verbuválódott hallgatóságomat, miután jól kiröhögtük magunkat, érdemes volna ízlelgetni egy kicsit ezt az Orbán által október 23-án, ünnepi hangulatban elsütött, a sötét oldal uralkodására rímelő gyalázatot.

Nagyon úgy néz ki, hogy az újabb kormányzati felhatalmazásért a magma alatti trágya napi rendszerességgel történő felszántását is vállaló Fidesz kommunikációja zombiháborús akciófilmek szintjére lőtte be az össznépi tájékozatlanságot. A hetek, de már napok viszonylatában is értelmezhető, állandósulni látszó kollektív amnéziát meglovagolva, Jóska magasról szart a kereszténydemokrata testvér- és piócapárt által megidézett rózsafüzér jótékony hatásaira, és inkább a horrorfilmek zombijaival riogatott.

Egyáltalán nem kell ahhoz a Trónok harcának összes évadát végignézni, hogy az ember felfogja, mit mondott ez a megszakállasodott jogász, aki az Európába érkező menekülőket (fideszül: menekült=gazdasági bevándorló=megélhetési migráns=kecskebaszó-erőszakoló=bűnöző=terrorista) a magasabbrendű agyi funkcióikat elvesztő, állati szintre süllyedt, holttest voltuk ellenére mozgó és tevékenykedő – gyakran emberi vérrel és hússal táplálkozó – fantázialényekkel azonosította.

Jó, tudom, sivalkodnak a libsik, dehogy fasisztoid tempó ez. Hát persze hogy nem. Ameddig nem vagyunk nettó rasszista, idegengyűlölő ország, ameddig nem nyilvánvaló a világ és a másfélmilliót alulról súroló, kéményen robotoló kemény mag számára, hogy nemzeti küldetés megkülönöztetés nélkül jobban utálni mindenkit, mint egymást és mint a büdös szart, olyannyira, hogy már emberszámba sem szabad venni őket, addig nem lehet hátradőlni. Kurvára nem lehet.

Ameddig minden, a Fidesz politikai érdekeinek alárendelhető nemzetiségi, vallási, bőrszínű, stb. csoportot nem sikerül homogén, veszélyes, fertőző masszává degradálni és ennek megfelelően démonizálni, addig a valaha – Szilárdok, Lallerek viszonylatában – kultúrlényekre emlékeztető Jóskáknak sincs megállás a mérgező szájtépés sikamlós lejtőjén.

Ameddig minden életbevágó, komoly, szakpolitikai válaszokat igénylő társadalmi kérdést nem sikerül magasról lehányva berugdosni az ágy alá, addig a nemzeti agykárosítás rögös útjáról nem lehet letérni. Addig minden nap új feladatok elé állítja a regnáló bűnbandát. Meg kell taláni az előző napinál is brutálisabb, mellbevágóbb kreténséget, amivel zsibbasztani lehet a népet.

Ide jutott Magyarország 2017-re: zártkörű lakossági fórumokon összeesküvés-elméleteken alapuló hazug víziókkal házalnak a mentális leépülés jeleit mutató kivénhedt sosem volt demokraták, akik úgy kampányolnak egy mindent eldöntő választás vadhajnalán, hogy valós, helyi érdekű témákról egyetlen szó sem esik az alufóliasisakot igénylő lúdtalpas uszítás hevében.

A menekülteket kollektíve zombihadseregként megbélyegző fasiszta uszítás 2017-ben a mindennapok természetes velejárója lett Magyarországon. Egy olyan rommá szétlopott, pucér seggű félfeudális államban, amely soha egyetlen pillanatra nem volt bevándorlási célország, de amelynek többszázezer kalandvágyó polgára gazdasági bevándorlóként éli világát távol ettől az erkölcsi fertőtől.

Jóska személye valójában lényegtelen ebben az egyenletben, bár az ő szerepvállalása annyiban gyalázatosabb a rezsiszilárdokénál, hogy ő sokmilliós fizetésért ráadásul az európai közegben rontja a levegőt. Ahol természetesen kussol mélyen, mert pontosan tudja, hogy nincs semmiféle Soros-terv, aztán hazajön és tetszőleges rasszista termékbemutatókon előadja a főnök rögeszméjét a semmibe vett, gondolkodásra képtelennek tartott szektának.

Ez a lealjasodás ama zsákutcája, amelyben már aligha lehet megfordulni. Innen már nincs visszaút. És bár egyelőre kifizetődőnek tűnik a sárba magukkal lerántani egy egész országot, ezeket a dicstelen figurákat a sajátjaik fogják falhoz állítani, nem az európai szellemiségű többség. Ez a sztori így lesz kerek. És így lesz nagyon ocsmány a végkimenetele.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.