Május 24,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Dehogy kaptok még több időt. Takarodjatok a fenébe!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,060,372 forint, még hiányzik 939,628 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Kövér László, az ország bajsza egy Magyar Hírlapnak adott interjújában kiemelte, a Fidesznek több időre van szüksége ahhoz, hogy rendbe tegye az országot. Ugyanis szerinte 8 év nem volt erre elegendő.

Hát akkor mi is üzenünk valamit, kedves házelnök úr. Kurvára elég volt belőletek egy életre! Takarodjatok! És ezzel nem vagyok egyedül, ugyanis a lakosság igen nagy százalékának volt elege abból, hogy miközben szétlopjátok az országot, a  jövőnket pusztítjátok el. Minden nappal egy kicsit jobban, egy kicsit mélyebbre ásva a gödröt. Azt a gödröt, mely már most is olyan mély, hogy ki sem látunk belőle.

Szükségünk lenne további egy, vagy akár még egy ciklusra, hogy a hazánk sorsát hosszú távon meghatározó, az ország morális és gazdasági rendbetételét követően elindított intézkedéseket, illetve programokat megerősítsük.

– ezt nyilatkozta az ország történetének legtahóbb házelnöke. Ha morális rendbetétel alatt Magyarország történelmi mélységbe való lezüllesztését érti, akkor valóban igaza van. Ilyen idegengyűlölet talán soha történelmünk során még nem volt kicsiny hazánkban. Mindenkit gyűlölünk, legyen az cigány, arab, fehér, fekete vagy épp hupilila. De már a saját szomszédunkat is utáljuk, ha azt a nagyfene nemzeti érdek úgy kívánja. A gyűlöletpolitika a kormány egyik legfontosabb eszköze lett.

Az a stílus, amelyet a házelnök úr megenged magának az interjú alatt, jól mutatja mennyire biztosnak érzi hatalmát. Egyszerűen elhiszi mindazt a hazugságot, amellyel a hazai – és most már a határon túli – választókat is becsapják. A kamu statisztikákat, a nem létező gazdasági csodát. Amiből a csodának látszó rész csakis uniós tagságunknak köszönhető. A Fidesz soha egy pillanatig sem dolgozott azon, hogy az uniós pénzeket beépítse a gazdaságba. Azokat a milliárdokat – miután a saját zsebeiket már kitömték és több már nem fért oda – arra használják, hogy teljesen értelmetlen dolgokat építsenek föl. Kilátók és stadionok tucatjai sorakoznak az ország keleti határától egészen a nyugati határáig, miközben tényleges munkahelyteremtő intézkedéseik alig voltak.

Az összeszerelő üzemek tucatjaira nem lehet egy ország jövőjét felépíteni! Azok a földek, melyeket az elmúlt 8 évben elloptak és tönkretettek, nem fognak gabonát termelni egyik évről a másikra. Semmi olyat nem építettetek az országban, ami nem csak látszat lenne, kedves László. Elmentek ti a picsába, amikor a mi arcunkba hazudtok és még több időt kértek. Időt a lopásra? Időt arra, hogy minden a ti kezetekbe kerüljön? Időt arra, hogy a törvény ti legyetek?

Hát nem, nincs több időtök. Már 7 éve is 1 évvel többet kaptatok mint amennyi járt volna. Sem nekünk magyaroknak, sem az országnak nincs már ideje arra, hogy tovább hagyja a mérhetetlen pusztításotokat. Elég volt a jelenlegi kormányból és annak áldásos tevékenységéből. Elég volt az álkeresztény gyűlöletből. Az ország nagy többsége azt akarja, hogy eltakarodjatok a hatalomból. Több százezren pedig már véleményt nyilvánítottak azzal, hogy ma épp Londonba, vagy Berlinben nevelik a már külföldön született gyermekeiket. Ez a ti hibátok, minden egyes szétszakított család fájdalma, minden egyes Skype-on látott kis unokáért ejtett könnycsepp. Erre vagytok oly büszkék?

Kövér László szavaival búcsúznék:

Gátlástalanok, a pénzért és a hatalomért bármire képesek, közben már abban a sok ostobaságban sem hisznek, amit korábban hirdettek. A felszínen akarnak maradni, ezért minden árat hajlandók megfizetni.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.