Május 24,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Az őstulok penetráns lábszaga

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,060,372 forint, még hiányzik 939,628 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Meghallgattam a Jobbik elnökének tirádáit is. Neki csak arra hívom föl a figyelmet… figyelmét, hogy a kormányzáshoz komolyabb eszközökre van szükség, mint egy szemöldökcsipesz

– ezt olvasta fel a papírjából Magyarország miniszterelnöke az őszi ülésszak első napján az Országgyűlésben Vona Gábor felvetéseire. Aki – a többi pártelnökhöz hasonlóan – reagált a napbarnított, eltorzult fejű büdösbunkó napirend előtti felszólalására.

Amely indokolatlan röfögésről azért nem fogok külön beszélni (kíváncsiaknak részletek ITT), mert elég volt a kozmetikázott adatokon nyugvó sikerpropagandából, a bevándorló-országgal való riogatásból, a kvótaperrel kapcsolatos ordas csúsztatásokból, a Soros-tervből meg végképp. Elég volt a mániás uszításból, rögeszmékből, mellékvágányokból.

A kérdés az, hogy ki ez az ember, honnan veszi a bátorságot és még meddig megy ez, amit kormányzás és  miniszterelnökösködés címszó alatt beleokád az arcunkba?

Először nem akartam, de mégis ideteszem. Végtelenítve:

 

Én nem tudom, hogy hol van a vége ennek, bár arra sem emlékszem pontosan, mikor kezdődött, mikor súlyosbodott idáig a dolog. Hogy értsük, mi a probléma: a jobbikos felvetés az volt, hogy Orbán leszálló ágra állította az országot, az egykori lánglelkű demokrata mára despotává lett. Sikerei kizárólag abban nyilvánulnak meg, hogy állami szintre emelte a korrupciót. Nem utolsó sorban Kádár és Rákosi szellemét idézi a ténykedése, az 1989-es gyönyörű célokból és elvekből

mára nem maradt más, csak a foci, a szotyi és a kisvasút.

Vona szerint a Jobbik fogja nyerni a 2018-as választásokat, és a politikusbűnözők elszámoltatását Orbán Viktorral fogják kezdeni.

Tehát mit állított Vona Gábor? Hogy Orbán általánossá tette és törvényesítette a korrupciót. Mi a válasz? Vona Gábor buzi. Mer’ a buzik szemöldökcsipeszt használnak, aki szemöldökcsipeszt használ, az meg ne kormányozzon. Mer’ a kormányzás nem/sem a buziknak való. Remélem, jól értettem a szaftos humorbombát.

Mondjuk az alább láthatóhoz képest valóban sziporkázott ma is a mi nemzetmentő, migránsverő, gyáva trollunk:

 

A szemöldökcsipeszezésbe fulladt produkció leginkább ehhez volt hasonló:

 

Igen, legutóbb mintegy hét hónappal ezelőtt sikerült a buzikártyát előkapdosni a golyóálló mellény alól és érdemben odapörkölni vele a kutyába vett ellenzéki párti politikusnak. Az ország első emberének állapotát bátorkodtam már februárban is aggasztónak, egyenesen félelmetesnek nevezni, és úgy tűnik, a nyári szünet még rátett egy lapáttal a már akkor sem túl rózsás helyzetre.

Azt hiszem, nagyon ideje lenne véresen komolyan vennünk ezeket a megmondásokat, amelyek sem nem viccesek, sem nem helyénvalóak, ellenben ugyanolyan penetráns halszagot árasztanak, mint Schmidtmari ’56-os emlékéve. Akkor sem megmosolyogtató a fenti verbális okádék, ha a mellette és mögötte teli pofával, elragadtatva heherésző, vinnyogó, az élő isten hátára imádattal tekintő banda szerint (igaz, nehézfelfogású Lajos megint lemaradt a poénról, Rezsiszilárd meg úgy tett, mintha fontos írnivalója támadt volna hirtelen) ez maga a színvonal, a vonatkoztatási pont, a követendő példa.

Ez itt az ország miniszterelnökének kórlapja. Akkor is, ha a kemény 20% még mindig elégedetten nyugtázza, hogy de jól megmondta megint a főzseni, micsoda brilliáns fricska, micsoda sziporkázó riposzt, ez igen. Pedig nem. Ez itt annak az országnak a szégyene, amelyik huszonévnyi demokratikus vergődés után ide jutott. Hogy ennek a penetráns lábszagnak tapsolni tud. Hogy akár egyetlen ember is van, aki szerint ez vicces, ez az ország első emberéhez, a törvényalkotáshoz, az Országházhoz, egyáltalán a választókhoz méltó.

Az, hogy a nyilvánvaló korrupcióval kapcsolatos számonkérésekre évek óta, és különösen újabban ez az érdemi válasz. Hogy a politikai ellenfél, amikor éppen nem hivatalból Soros-ügynök, akkor buzi. Vagyis mindenre alkamatlan. Hihetetlenek ezek a sunyi, alattomos célozgatások. Most megint (nem először) a bírálatot megfogalmazó ellenség vélt homoszexualitására. Amihez – így magunk között szólva – sem Orbán Viktornak, sem az atyaúristennek nincs semmi köze.

Érdemi reagálás híján marad az őstulok személyeskedése. Azé az őstuloké, aki azt hiszi, hogy az idők végezetéig minden kérdés megúszható ezzel az ordenáré ripacskodással. Mert ha Vona netán szemöldökcsipeszt használ, akkor nem téma, hogy Orbán Viktor minden idők legkorruptabb köpönyegforgatója. Aki egy büszke, erős ország hősének képzeli magát, miközben még a mucsaröcsögei talponállóban is kínos lenne 4 feles után ezen a színvonalon kommunikálni.

De ez itt a magyar parlament, baszki! És Vona Gábor nem azt tette szóvá, hogy a miniszterelnök úr úgy néz ki, ahogy kinéz. Nem a senkire nem tartozó magánéletében vájkált, nem azt firtatta, hogy miért keveri a pálinkát a sörrel. Ha valaki nyolcadik éve Magyarország miniszterelnöke, és arra a teljesítményre volt képes, amire, nem jár neki alanyi jogon az ánusznyalogatás, ellenben felelőségre lehet és kell vonni. Orbánt meg nem azért küldte senki a parlamentbe, hogy alattomosan buzizzon és személyeskedjen, vagy hogy előre megírt ótvaros poénokkal szórakoztassa a seggnyalóit, különösen a szerelmes tekintetű Semjén Zsoltot.

Tény, hogy egy szemöldökcsipesz korántsem annyira hatékony kormányzási eszköz, mint Putyin ölelése, a raklapnyi gátlástalan stróman, a kilóra megvett legfőbb ügyész, a jogerősen is bűnözőnek nevezhető bizalmasok, a guruló azeri dollárok, a törvényesen szétlopott uniós támogatások, a letelepedési kötvényes üzletet bonyolító gengszterek gyülekezete, a közösből saját lábra állt pereputty, és ez az egész feudális kizsákmányoló rendszer.

De úgy látom, ezekkel a bűzös-dohos, Finkelstein gennyes örökségét hordozó megnyilvánulásokkal az egykori lánglelkű demokrata (?) alighanem felért dicstelen regnálásának csúcsára. Az, hogy a Jobbik bármelyik tagja immár cizellált kultúrembernek tűnik az elszabadult miniszterelnökhöz képest (ez a durva!), azt jelenti, hogy innen már csak a zuhanórepülés van hátra; így vagy úgy, előbb vagy utóbb.

Utóirat: Ezt a rohadék, ki hogy néz ki típusú személyeskedést tényleg jobb lenne hagyni a faszba. Azok a véreres szemek, azok a kényszeres mozdulatok, az egész eltorzult emberi forma, a gyűrött öltönyök, a minden. Ne erőltesd, Orbán, te ebből már soha nem fogsz jól kijönni!

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.