Április 18,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

Egyéb


Azt javaslom Lázár Jánosnak

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,314,946 forint, még hiányzik 685,054 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Hahó, jó reggelt! Régen volt ilyen friss a reggel, mint most. Hétfő van, amit sok ember nagyon utál, pedig pont olyan nap, mint a kedd, vagy a csütörtök. Persze annyiban eltér ezektől, hogy a hét első munkanapja. Aki tehát nem kedveli a hétfőt, az nem kedveli a munkáját sem. Az elég nagy baj, mert túl rövid az élet ahhoz, hogy olyasmit csináljon az ember, amit nem szeret.

Tegnap este valaki rengeteg pénzt nyert a hatos lottón. Miután nem én voltam az a valaki, ütöm tovább a billentyűket, bár én többnyire szívesen csinálom.

Tegnap letudtuk a nemzeti ünnepet. Volt új kenyér és régi Áder János. Orbán Viktornak még a szelleme sem bukkant fel sehol. Biztosan nyaral még, vagy nem tudom. Alighanem váratlanul szokták érni a nemzeti ünnepek, mert a legtöbbször valahol tök máshol van ilyenkor. Nem, mintha lenne olyan perce az életemnek, amikor hiányzik, de mégiscsak az ország első számú bű…embere. Már előre várom, hogy október 23-án mi lesz a program? Elhúz valahová, vagy körbekerítik?

A Magyar Idők lerántotta a leplet Soros Györgyről. Már megint. Összefüggést találtak a CEU volt diákjai és tanárai, valamint az ellenség tábora között. Például Bokros Lajost, aki rohaggyonismeg, micsoda népnyúzó csomagot állított össze. Azt a szerző vagy nem tudja, vagy elfelejtette, hogy például az első Orbán-kormány abból élt, amit egyébként teli pofával szidnak. Na, nem baj. A lényeg, hogy Soros György.

Lázár János – mert ő szerencsére nem volt nyaralni – itthon mondta az okosakat tegnap. Például ilyeneket:

Nekünk kell a legjobbnak lennünk, hogy a legerősebbeké válhassunk itt, Közép-Európában. A magyar kormány is megpróbál Európa számára utat mutatni.

Nekem több javaslatom is lenne Lázár János, mindenhez is jól értő miniszter számára. Először is érdemes lenne ránézni egy térképre, akkor látszana az ország mérete. Másodszor: meg kellene próbálni családostól megélni annyi pénzből, amennyiből egy átlag magyar családnak meg kell élnie. Szét kellene nézni a leszakadó falvakban. Nem ám állami luxusautóval, hanem Budapesten felülni egy vonatra és így eljutni egy távoli településre. Nyolc órás tortúra árán, hatvanöt átszállással, az utolsó pár kilométeren gyalog (busz már nincs, de út se nagyon) úgy, hogy a fél havi megélhetési költséget el is vitte az utazás. Aztán innen kellene munkába járni egy izgalmas hónapon keresztül. Ha ez megvan, máris lehet pofázni a legerősebb országról és az Európát irányító magyar kormányról.

Emberek!!!!!!!

Tegnap este akkora közleményt adott ki a miniszterelnökség, hogy beszabehu. Kiderült, hogy Szent István tulajdonképpen Orbán Viktor. Ezt Latorczai Csabának sikerült összehoznia. Mutatom:

Párhuzamot vonva múlt és jelen között a helyettes államtitkár kijelentette: „Az elmúlt esztendőkben Magyarország Kormánya a választóktól kapott példátlan felhatalmazás közjogi talaján állva, megvalósíthatta programját és kivezette az országot abból a mély válságból, amelybe elődei téves gazdasági és társadalompolitikai diagnózis alapján belehajszolták.

(MTI-OS)

Szerintem elég is volt kezdésnek ennyi. Keresek valami borogatást a fejecskémre és jövök vissza hamarosan. Addig is: zene.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.