Július 24,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


A másként gondolkodók hamarosan menekült státuszért folyamodhatnak

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,329,960 forint, még hiányzik 670,040 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A magyar sajtó az elmúlt években két párhuzamos valóságot hozott létre, melynek, ha nem tudnánk a létezéséről, azt is hihetnénk, hogy minden rendben van és azt is, hogy minden az összeomlás szélére sodródott egyazon időben. Az egyik oldalon korrupciós ügyektől hemzsegő kormány, nyomor szélén élők tömegei, hazájukat elhagyók ezrei. A másik oldalon a korrupció szinte nem is létezik, Magyarországon mindenki boldog, Orbán Viktor pedig a két saját kezével védi meg Európát a gaz bevándorlóktól, akik millió számra érkeznének a kontinensre, ha nem húztunk volna kerítést a határok mentén. Aki nem rendelkezik internettel, az automatikusan a párhuzamos valóságok közül a szemre jobbat kapja. Azt a valóságot, ahol minden a legnagyobb rendben van, mindössze a migránsok és nemzetárulók – jelentsen ez bármit is – veszélyeztetik az ország békéjét.

Az agymosás már az ország minden megyéjében megkezdődött, a helyi lapok felvásárlásával. Az uszítás és hazugság minden irányból ömlik a hazai politikáról mit sem tudók agyába. Ha belegondolunk, „tudatlanként” melyik alternatív valóságot fogadnánk el szívesebben? Azt, ahol a kormány szétlopja az országot, bármihez nyúlnak az szarrá válik, vagy azt, ahol minden a legnagyobb rendben van, a nyugdíjak emelkednek, a munkahelyek száma növekszik, az ország pedig virágzik? Egyszerűbb a tudatlanságban élve elhinni, hogy boldogak vagyunk, mintsem felfogni, hogy a saját kormányunk az, aki nyomorba és halálba taszít bennünket.

Aki látta a Mátrix című filmet, emlékezhet a jelenetre, amikor Neo megkapja a lehetőségét annak, hogy továbbra is a tudatlanságban, egy kreált álomvilágban élje le hátralévő életét, vagy pedig elfogadja a valóság brutalitását. A híres kék, vagy piros pirula jelenet. Nem állítom, hogy mindenki megkapta a választás lehetőségét idehaza, de abban biztos vagyok, hogy voltak olyanok, akik inkább a tudatlanság boldogsága mellett tették le voksukat. Olyanok, akik inkább a csukott szemeket választották a nyitottak helyett, sokszor saját fiaiknak, unokáiknak ellentmondva, akik külföldről hazatérve mást mernek állítani. De a tv is mondta! A hazugság nyikorgó hintaszékében ringatjuk magunkat.

Az ország állapotát jól mutatja, hogy úgy tűnik, igény van az uszításra, a gyűlöletkeltésre. Az értelmes viták helyét mocskos libsi, komcsi, zsidó és Soros beszólások vették át. A gyalázkodás és idegengyűlölet teszi a magyar embert nemzetivé. A kormány szerint legalábbis. Nemzetileg gyalázkodunk, köpködünk,  rántunk le nőket a hajuknál fogva. A nemzet – vagyis a Fidesz-KDNP – érdeke ezt kívánja, ettől leszünk jó pártkatonák és teszünk a nemzetünkért. A másként gondolkodók hamarosan migráns státuszért folyamodhatnak, ugyanis a nagy nemzetvédők miatt kénytelenek lesznek elhagyni saját hazájukat, ha egy gondolkodásra képes, civilizált világban szeretnének élni.

Mindig is voltak, és lesznek is olyanok, akik buzgó hittel, vakon követik prófétáikat. Számukra a valóság már az, amit elhitettek velük és tudomást sem akarnak venni arról, ami valóban körülveszi őket. A gond azzal van, hogy idővel az ő hangjuk elnyomja a másként gondolkodók hangját. Hamarosan nem lesz kit becsmérelni, mert minden libsi, zsidó és sorosbérenc elhagyja a saját országát egy új, élhetőbb hely megtalálásának reményében. A gyűlölködésnek pedig ára van, melyet a gyermekeink és unokáink elvesztésével fogunk megfizetni. Akkor már késő lesz megvilágosodni, és senki mást nem tehetünk majd felelőssé, mint saját magunkat, amikor habzó szájjal gyűlöltük saját honfitársainkat.adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.