Június 17,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


És van a Fidesz

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,749,432 forint, még hiányzik 1,250,568 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Hogyan reagál egy felelős kormány az országot érintő problémákra, az ellenzéki pártok kérdéseire? Természetesen korrektül, lényegretörően, tiszteletben tartva a politikustársaikat és a magyar állampolgárokat. Hiszen tisztában vannak vele, hogy egy országot irányítani komoly felelősség és elszámolási kötelezettségük van nem csupán a saját választóik, hanem minden állampolgár felé. Azt is pontosan tudják, hogy kormányon erőfölényben vannak, ezért kellő alázattal fogalmazzák meg az ország polgárainak szóló válaszaikat.

És van a Fidesz.

87654321

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.