Április 29,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Zuhogó milliárdok

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,578,300 forint, még hiányzik 421,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ránk virradt az este, de remélhetőleg éjjel már nem fog sütni a nap. Ma is drágult egymilliárddal a vizes vb, de mindenki nyugodjon meg, ez még távolról sem a vége, ugyanis ez még a rendezéskor keletkezett számla, a bontás költségeit még nem tudjuk. Nem akarom azzal idegesíteni a kormánypropagandát, hogy átszámolom lélegeztetőgépre. Inkább átszámolom biztonságra. Csak a mai összeg elég lett volna arra, hogy 1000 család kapjon egymillió forintot, amiből esetleg rendezni tudja a hiteltörlesztőt, vagy képez egy kis tartalékot. De elég lett volna arra is, hogy 20 000 család kapjon 50 000 forintot mondjuk a tanévkezdés örömére. Miután úgy tűnik, hogy az egészségügyben vezető tisztséget betöltők szerint tök rendben van ide-oda hurcolni a betegeket vizsgálatra, CT-re nem számolom át. Legyen elég a tudat, hogy lesz ez még több is.

Szerencsére jónéhány milliárdot sikerült elkölteni az Unió elleni uszító propagandára is, ráadásul teljesen eredménytelenül. A magyarok az uniós átlag felett, 46 százaléknyian bíznak az EU-ban, 49 százaléknyian viszont nem. A magyar kormányban viszont a lakosság 39 százaléka bízik, 59 százalék viszont nem. A többiek nem tudják. Ezt a felmérést speciel nem a Századvég készítette. Az is kiderült a felmérésből, hogy – szintén a propaganda ellenére – 10 százalékkal több embert aggaszt az egészségügy állapota, mint a migránsok.

Ez mondjuk nem befolyásolja a Fideszt, mert tolják továbbra is a hülyeségeiket. Nem baj, mert a többi párt is ezt teszi.

A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság eljárást indít a BKK, a  T-Systems és a MOL Bubi ellen. A Hatóság azért döntött a hatósági eljárás megindítása mellett, mivel a feltételezett jogellenes adatkezelés személyek széles körét érinti, illetve nagy érdeksérelmet idézhet elő.

Mindeközben mindenki Vona Gáborral óhajt levelezni. Például Novák Katalin is, aki így kezdi közleményét:

Tisztelt Vona Gábor!

Kérem Öntől, hogy hagyja békén a nyugdíjasokat! Ne használja őket ütközőnek, ne próbáljon szembeállítani fiatal és idős magyar embereket egymással úgy, hogy közben a nemzet egységének fontosságáról szónokol! Ne keltsen hamis képzetet „Fideszes, viktoriánus” nyugdíjasokról, akiket Ön agresszív, manipulálható emberekként fest le. Persze közben megteszi a kötelező köröket, beszél az időseknek kijáró tiszteletről, a ledolgozott évek megbecsüléséről, no meg ott vannak az üres Jobbikos ígéretek. De ez talán inkább csak súlyosbítja azt a tényt, hogy közben ellenérzést gerjeszt az érintett idős emberek jelentős csoportjával szemben. Teszi mindezt arra hivatkozva, hogy egy-egy rendezvényen a többi korosztály mellett idős embereket is látott, akiknek a viselkedése nem nyerte el az Ön tetszését.”

Előkotorjam azt a cikket, ami a 888.hu néven futó forradalmi oldalon jelent meg alig több, mint egy éve? Pontosabban az erről szóló leleplező cikkünket, amiben levezettük és be  is bizonyítottuk, hogy a nyugdíjasokat támadó írás nem csupán hazug, hanem lopott is? És amiből kiderül, hogy utólag megváltoztatta a G. Fodor-féle brigád, mintha mi sem történt volna? Már csak azért érdekes ez, mert egy évvel ezelőtt igen sok (mondjuk az összes) kormánypárti portál igyekezett abba az irányba terelni a közgondolkodást, hogy a nyugdíjasok élik fel a jövőt. Ja, hogy akkor még messze volt a választás, most meg közel van? Értem én. Amúgy itt a kérdéses cikk.

A nap kommentje Zsuzsannától:

Őszintén sajnálom azt, aki ezeknek bármit is elhisz…én már a pontos időt se tőlük kérdezném meg

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.