Május 27,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Figyelj, Lajos!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,129,285 forint, még hiányzik 870,715 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Lajos, a jó isten áldjon meg téged mind a két kezével! Meg még a két lábával is, mert a kéz esetedben már kevés lesz. A francnak kell neked sajtónyilatkozni? Esküszöm, régebben még kedveltelek – bizonyos keretek között -, olyan kis bumfordi voltál. De ez már egyáltalán nem vicces.

Volt ugye a tusványosi népnemzeti ejakulációs-tréning, ahol is az Orbán nevű ember szónoklata alatt egy fiatal nő fütyülni merészelt, mert hazugnak tartotta az elhangzott szavakat. Amúgy én, meg még rajtam kívül néhány millió ember szintén fütyült, csak te azt nem hallottad, Lali. Nem baj, majd pótoljuk. Szóval.

Fiatal nő fütyült, helyi erők ráugrottak. Szidták, kicsit megrugdosták, a haját tépték, majd jött a biztonsági akárki és hátracsavart kézzel eltuszkolta onnan. Ez még nem volt elég, hanem akkor jöttél te, Lajos, és megmagyaráztad, miért volt ez így nagyon rendben. Ezt mondtad a nagyon okos száddal:

Ha bármelyik B-középbe beül az ember egy másik csapat mezében, akkor a biztonságiak az ő érdekében cselekednek határozottan.

Figyelj, Lajos! Lassan írom, hogy te is értsed. Koncentrálj nagyon!

Ti ott, Posványoson Romániában voltatok. Az egy másik ország. Az ott összegyűlt szurkolóitok ott élnek, ott dolgoznak, ott fizetnek adót. Rájuk azok a törvények érvényesek, amelyeket a román kormány hoz meg.

De Orbán Viktor – figyeljél! – nem a román kormány feje, hanem a magyar kormány lúdtalpa. Namost. Amikor ti oda csődültök testületileg, azt a csődülést nem a Romániában élő emberek fizetik – akkor se, ha magyarok ők – hanem mi, magyarországi magyarok.

Koncentrálj, mert kicsit bonyolult rész jön! Az a fiatal nő, aki fütyüléssel fejezte ki a nemtetszését, olyan romániai magyar, aki Magyarországra költözött. Itt él, itt dolgozik, itt adózik. Itt szív velünk együtt. Tehát neki minden joga megvan arra, hogy fütyüljön, vagy éljenezzen, vagy amit akar, azt csináljon.

Az a helyzet Lajos, hogy Posványos egy olyan speciális stadion – hogy maradjunk a te hasonlatodnál, hátha így felfogod a lényeget – ahová az összes belépőjegyet mi vettük meg – például a fütyülő nő -, de ti olyanokat engedtetek be, akik nem vettek jegyet, az ő számukra tétje sincs a meccsnek.

Ebben az esetben az az egy fiatal nő képviselte a teljes B-közepet és a hajhúzó-anyázó-hőbörgő nyuggerkommandó volt az, amelyik nem csupán az ellenfél mezében ült be a meccsre, hanem még ráadásul a fiatal nő pénzéből vásárolt jeggyel ültek be oda és még nekik áll feljebb. Érted, Lajos?

Sőt, hogy tovább fokozzam: nem csupán ingyen telepedtek be, hanem még ti visztek innen pénzt abból, amit mi – például a fütyülő nő – kerestünk meg és rohadtul nem azt akartuk, hogy abból ti a román államot gazdagítsátok – képzeld, Lajos, még az erdélyiek is a román államnak fizetik az adókat akkor is, ha magyar pénzből hozták létre a vállalkozásaikat -, hanem azért, hogy a magyarországi magyarok haladjanak ötről a hatra.

Tudom én, hogy a külhoni magyarok egy kis töredéke olyan sötét tahó, mint az önbíráskodó klimaxkórus és azt is tudom, hogy a többi – teljesen normális, többségben lévő – külhoni magyarokra hullik az a mocsok, amit ez a pár agyatlan kotor elő. Lehetséges, hogy annak a fütyülő nőnek is ez volt az egyik problémája. Hogy lebüdösrománozták ötszázszor csak azért, mert egy csomó ember dühös, amiért a mi pénzünkből ott akartok szavazatokat venni és rohadtul nehéz nem azonosítani a tájékozatlan-tudatlan-megvásárolható külhoni kisebbséget a becsületes, gondolkodni képes többséggel. Ahogy mi szégyenkezünk külföldön és igyekszünk elmagyarázni, hogy itt nem mindenki fideszes, úgy az erdélyi magyarok is magyarázkodni kénytelenek és ráadásul a tulajdon anyaországukban is, ami dupla fájdalom lehet nekik.

Lali! Kártékonyak vagytok, mint a kolera. Te külön még buta is vagy – bár nem vagy ezzel egyedül – mint két Németh Szilárd a kéményben, rezsicsökkentés közben.

Ha volt valaki azon a marhalegelőn, aki joggal volt ott, az éppen a fütyülő nő volt. Mindenki mást – köztük téged és a gazdádat is – kellett volna elvezetni onnan. Tudod, Lajos?adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.