Május 21,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Tessék libsik: testőr nélkül is be mert menni a tömegbe

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,617,520 forint, még hiányzik 1,382,480 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Bár mi nem vagyunk sem sajtó, sem orgánum, csak egy apró véleményportál, de azért szeretnénk bebizonyítani, hogy igenis tudunk örülni az ország és külön Orbán Viktor drágaminiszterelnökúr példátlan sikereinek. Csatlakozzunk a jobboldali, keresztény és elsősorban boldog szavazókhoz és örüljünk együtt hívő honfitársainkkal. meg1

megmeg

meg3

meg31medgymegdgy1A végére néhány random vélemény ugyanebben a témakörben.

ko1

ko2

ko3

További szép napot és hasznos ténykedést a propagandistáknak. Érdemes, mert látható módon jól működik a dolog.adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.