Május 24,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Magyarországon egyetlen egy épület se lehessen magasabb, mint Orbán Viktor

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,060,372 forint, még hiányzik 939,628 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Én már elsőre is azt gondoltam, hogy Lázár János okos fejét megsüthette a nap, amikor a panelházak felső szintjének visszabontásáról mesélt. Mert ilyet normális ember nem nagyon mond, ha egyébként nem buggyant meg átmenetileg az agya neki. Most ismét előkerült az ötlet, amit a hírek szerint maga a nagy hadúr és kisvasutas is támogat.

Hát akkor szerintem álljunk bele ebbe is, mint a többi hülyeségbe. Amúgy sincs már semmi más baja ennek az országnak, csakis a tizedik emeleten minden nyáron megismétlődő hőség. Amit hétszentség biztos, hogy a visszabontás meg fog oldani, mert akkor elmúlik a meleg a tizediken. A kilencediken lesz hőség. De ennek is van megoldása, mert akkor vissza kell bontani azt is és akkor a nyolcadikon lesz dögség, tehát folytatni kell a bontást.

Ennek ezernyi haszna lesz. Ha már nem csinálunk olimpiát, mert a hülye hazaárulók leszavazták (pedig mi pénzt el lehetett volna ott lopni, te jó ég), akkor bontunk. A baráti cégek és strómanok így bevételhez jutnak. Mert ugye Mészáros Lölö tuti nem csak építeni tud nagyon, hanem bontani is. Meg mindenki más is, aki számít. Aki meg nem számít, az eddig is le volt sajnálva és ezután is le lesz, szóval nem mérvadó, nekik mi a bajuk.

Statisztikailag is jól fog festeni, mert majd lehet mesélni róla, hogy micsoda hűha-módon meglódultak a beruházások és épül-szépül az ország, mint a hétszentség. Esetleg a tizedikről (később kilencedikről, nyolcadikról) kiköltöztetett proletároknak lehet adni valami combosabb támogatást, hogy vegyenek ők családi házat. Tehát gyakorlatilag az adófizetők fogják azt is finanszírozni, ahogy például a CSOK-ot is mi fizetjük. A Lölö meg csak nyer rajta. Hát nem? Hát de.

Az a rossz hír ebben, hogy nem lehet a végtelenségig visszabontani, ugyanis van egy statika nevű úri huncutság. Ami azzal jár, hogy valami hülye mérnökök megtervezték azt az épületet és ahogy visszabontják az emeleteket, nem lesz meg az a súly, ami összetartja a cuccot és egyszerűen szétdőlnek a falak. Az meg ciki, mert a romeltakarításért mégsem lehet annyit kiszámlázni, mint a bontásért. Arról nem beszélve, hogy ha éppen arra bóklászik néhány liberális dőléskor és párat agyoncsapnak a lepotyogó elemek, akkor még majd elkezdenek sivalkodni, hogy bántja őket a kormány.

Szóval úgy kell tenni, mintha ezt a nép boldogságáért csinálná a kormány (aki meg ezután másfél órát fog buszozni a munkahelyére az új házacskájából, az az ő baja, ahogy az is, hogy a légkondi nélküli buszban ötször olyan meleg lesz, mint a panelben volt) és vissza kell bontani csutkára. Konkrétan az egész országban szabványosítani kell, milyen magas lehet egy épület. Itt már nem szabad megállni, mert a templomtoronyban is rohadt hőség tud lenni és a galambdúcban is.

Nekem az a javaslatom, hogy Magyarországon egyetlen egy épület se lehessen magasabb, mint Orbán Viktor! Na, okos vagyok? Szerintem is. Igaz ugyan, hogy akkor már a családi házakat is vissza kell bontani egy kissé, de megéri. Ugyanis a vezér csak kiballag a Cinege utca elejére és végig tud tekinteni a birodalmán. Úgyis tudom, hogy ez a titkos terv. Jó lesz az nekünk, drága honfitársaim az agylágyulásban!

Én mindenesetre elkezdek csomagolni és lecuccolok a pincébe. Biztos, ami tuti.adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.