Június 24,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Vannak azok a sztorik, amik úgy kezdődnek, hogy Rogán tagadja

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,010,177 forint, még hiányzik 989,823 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ez is úgy kezdődik. De mindenképpen így folytatódik. A sajtó megírja, Rogán letagadja. Márpedig amit Rogán az utóbbi időben letagadott, arról még aznap, vagy legkésőbb másnap kiderült, hogy mégiscsak igaz volt.

Rogán ezúttal azt tagadja, hogy bármi köze lenne ahhoz a fekete öltönyös kopasz biztonsági emberhez (K. Konrád), aki a múlt heti csepeli nemzeti konzultációs agymosáson (szevasz, Rezsiszilus) azt állította, hogy márpedig őminisztersége biztonságát védi, és megpróbálta az újságírókat is elhajtani a közeléből. Erről az eseményről van szó:

A propagandaminisztérium azért kényszerült magyarázkodásra, mert a sorosbérenc sajtó megírta: a szóban forgó, újságírókat feltartóztató öltönyös szekrényajtó a május 15-ei, Dózsa György úti szörnyű – nem mellesleg két halálos áldozattal járó – balesetben érintett, fehér Mercedest vezető szintén kopasz, kigyúrt csávó (M. Richárd) ismerőse/embere.

A kabinetiroda a cikk megjelenését kövezően közölte, hogy Rogán Antal

soha nem alkalmazott sem biztonsági szolgálatot, sem testőrt. 2017. május 26-án, a csepeli nemzeti konzultációs fórumra is mindössze ketten kísérték el: sofőrje és személyi titkára. Rogán Antal az eseményen meghívott vendégként vett részt, minden egyéb a rendezvény szervezőinek döntése volt.

Aha. Tehát akkor a csepeli Fidesz és Némethszilárd udvarába van átlökve a döglött macska, ott kell keresgélni, mert Rogánnak – mint általában ez lenni szokott – semmihez semmi köze. Értem. Azt viszont továbbra sem értem, hogy mit keresnek a Fidesz körül folyamatosan alvilági figurák és verőember formájú izomagyak? Ez a kérdés már csak azért is érdekes lehet a választóknak, mert a két ember halálával járó balesetben résztvevő M. Richárd és a fekete öltönyös, magát biztonsági embernek kiadó K. Konrád ellen titkos nyomozás folyt, erőszakos cselekmények köthetők a nevükhöz, önbíráskodásért feljelentették őket, de köszönik szépen, kurva jól vannak. Mit jól vannak? Nagy értékű autókkal kísérgetnek kormányfigurákat innen oda, akik aztán utólag letagadják őket. Akárcsak a helikopterezést, ugye, Antonio?

Ha nem pont tegnap lett volna hír, hogy korábban a Választási Irodánál meg a Városligetben (kvázi állami megbízás teljesítése céljából) is bevetett fideszes Kubatov-kopaszokat – számszerint 30-40 darabot – Habony Munkanélküli Árpád ukrán ex-apósa használta arra, hogy egy jogvita tárgyát képező belvárosi vendéglőhelyiségét erőszak árán visszafoglalja, akkor is azt kérdezném, hogy mi a büdös franc folyik már ebben a tetves országban? Mi folyik itt?

Mi az, hogy harminc-negyven kigyúrt, félelmet keltő keretlegény, minden előzetes bejelentés nélkül megjelenik egy vendéglátóhelyen, az asztalokhoz ülnek, a bent levő vendégeket hangoskodással, trágárkodással megijesztve távozásra bírják, az ajtók zárjait erőszakkal feltörik és kicserélik?

Milyen szájbakúrt jogbiztonság uralkodik egy olyan országban, ahol egyértelműen a kormánypárthoz köthető alvilági, önbíráskodással, erőszakos cselekmények elkövetésével összefüggésbe hozható figurák mindenhol feltűnnek, ahol ocsmány ügyleteket – akár a törvények fölé helyezkedés árán is, vagy főleg úgy  – el kell intézni?

Milyen ország az, ahol járdát festő civilek, a jogállam szájbarúgásával kapcsolatban tiltakozó aktivisták ellen azonnal intézkedik a hatóság, ahol ételfestékkel dobálózó polgárokat bilincsbe vernek és gyorsított eljárásban csoportos garázdaságért, félelem, riadalom és megbotránkozás keltése miatt azonnal elítél(tet)nek, de ahol sötét maffiózók szabadlábon őriznek minisztereket, vagy a maffiakormány bűnöző haverjainak állnak rendelkezésére, hogy önhatalmúlag szolgáltassanak igazságot maguknak?

Mit keresnek egy peres eljárásban Kubatov verőemberei? Miért liheg Rogán nyakába egy olyan alak, aki embereket személyi szabadságukban korlátoz és titkosszolgálati megfigyelés alatt áll(t)? Miért tűnik normálisnak az, hogy a kormánypárt folyamatosan terhelt múlttal és jelennel bíró kopasz és nem kopasz, de legalábbis bűnözőgyanús figurákkal hozható összefüggésbe? Milyen lepusztult banánköztársaság az, ahol a kormánypárti kapcsolatait bárki arra használhatja, hogy 30-40 kopasszal a nyomában azt csinálhasson, amit akar? Nem elég, hogy csecsen elmebetegek, de mostmár ukrán ex-apósok is kedvükre garázdálkodhatnak és bírósági ítéleteknek erőszakkal szerezhetnek érvényt, mert csak a Fidesz?

Rogán még hány közleményt adhat ki büntetlenül, ameddig leesik az egyszerűagyú lebutított népek tömegeinek, hogy két migránsoktól való rettegés között legközelebb a demokratikusan megválasztott kormánypárt valamelyik láncos verőembere rúgja gyomorszájon mert éppen útban volt?

Egyáltalán hogy van az, hogy a kormány pusztító propagandájáért felelős miniszter folyamatosan sötét ügyletek kapcsán magyarázkodik, cáfolat helyett tagad és még mindig a helyén ül és erkölcsökről, elvekről papol?

Ez a polgári-keresztény-nemzeti felelős kormányzás? Erre kaptak felhatalmazást? Hogy lassan ne lehessen megkülönböztetni az alvilági bűnözőket a Fidesz egyik másik oszlopos tagjától? Kik ezek a rovott múltú/jelenű arcok, akik csontokat törnek, hasbarúgnak, állampolgári jogaik gyakorlásában akadályoznak magyar embereket, mindenhol ott vannak, ahol valami bűzlik, és nincs az a hatóság, amelyik felelősségre vonna akár egyet is közülük?

A feneketlen kormányzati korrupció és a fideszes, őshonos erőszakszervezetek felzabálják az életünket, Rogán még az anyját is letagadja, ha a megúszás azt kívánja, az öntudatlanságig lebutított hívek meg álmukból ébredve is mormogják a mantrát: Soros, migránsok, idegen érdekeket szolgáló álcivilek. Hát ez a döbbenet.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.