Június 15,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Majd átmegyünk a hídon, ha viszket

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,681,290 forint, még hiányzik 1,318,710 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Győzelem! Az Orbán Viktorhoz hűséges pártkáderek legyűrték az országot. Már megint. Másfél millió hívük most boldogan tapsikol (ebből nagyjából másfél milliónak fingja sincs róla, miről is van szó), a kormányhirdetésekkel (állíccsukmegbrüsszelt) teleszórt pártlapok elélveznek örömükben. Győztek, megint győztek és újra győztek. Ők. Jól van. És most? Hogyan tovább?

Tudom, nem arról szól, hogy be akarják zárni a CEU-t, dehogy. Csak ugye a törvény az törvény. Az a törvény, amit ma hoztak meg. A csirkefarhátnak tök mindegy, hogy működik, vagy nem működik az egyetem. A csirkefarhátnak az is tök mindegy, hogy akár csak egyetlen egyetem is működik-e az egész országban. A csirkefarhát felvonja a vállát, mert mit érdekli őt bármi is? Semmit.

A büdösrohadt hazaáruló bolsik megint megszívták. Mármint mi, mindannyian. Mert a kormány és hívei nem Soros ellen, nem is Brüsszel ellen harcolnak évek óta, hanem a saját országuk, annak lakói ellen. Bizony. Komolyan gondolja azt valaki, hogy Soros, Brüsszel, a rohadék Unió nem szarja le, hogy mi történik itt? Elárulom: senkit nem érdekel. Sem Amerikában, sem Európában nem lesz attól drágább a kenyér, ha itt mi kinyírjuk egymást.

Fűrészeljük magunk alatt a fát és most úgy néz ki, sikerül, elvágtuk. Van egy rossz hírem, drága örvendező harci-fideszesek! Mindenki rajta lóg azon az ágon. Ti is. Mindenki pofára fog esni. Ti is. Nem csak a rohadék liberálisokkal csellózik ki a kormány. Veletek is. Nem csak a liberálisok gyerekei menekülnek innen, a tieitek is.

Tudom, mert látom ezer kommentben: ha nem tetszik, el lehet innen menni. Az öntudatos hazafiak, a mélyen vallásos, iskolázatlan, a kommunizmust és az erős kezű vezetőt visszasíró, a szabadsággal mit kezdeni nem tudó, lecsúszó, vagy soha felkapaszkodni nem tudó szurkolók ebben látják a megoldást. Mehet mindenki, amerre lát. Oké, megyünk. A kérdés már csak az, hogyan marad talpon az ország? Mert nagyjából azokról beszélünk (akiknek menniük kellene), akik meg tudnak kapaszkodni más országokban is. Mert szakmájuk van, mert jó szakemberek, magasabb iskolai végzettségűek, nyelveket beszélnek.

Ez az ország már elveszítette a magasan kvalifikált rétegének jó részét, nem is egyszer. Utoljára 1956-ban és most is. Aki még itt maradt, az elmegy. És? Akkor minden rendben lesz? Mészáros Lölö és a többi sajátláb majd visszalapátolja a kitalicskázott pénzeket? Vagy újra megtermeli a javakat a békemenet? Lemondanak a nyugdíjukról a kedves honvédő nénik és bácsik?

Vagy pedig újabb győzelem elé néz Orbán? Ha kivágják az országot az Unióból, akkor lesz teljes a siker? A gyere haza fiatal projekt nem jött be. Végiggondolta azt mindenki, hogy mi fog történni azokkal, akik külföldön dolgoznak, ha hirtelen nem lesznek uniós polgárok és elveszítik azokat a jogaikat, amelyek most megilletik őket? Hm? Akkor jó lesz, megnyugszik mindenki és végre szabadok leszünk? Legfeljebb majd agyonverjük azt a néhány százezer hazakényszerült honfitársunkat, akik megtapasztalták, milyen demokráciában, normálisan élni és hőbörögni kezdenek? Esküszöm, ezt is el tudom képzelni, hogy a másfél millió agyhalott képes lenne nekimenni a saját gyerekeinek, unokáinak is. Viktorért mindent.

Tudom, persze, túldimenzionálom a hazaárulólibsi agyammal. Különben is, ki a fene gondolkodik előre akár csak egy évre is, pláne évtizedekre? Hiszen egyik napról a másikra élünk, mi a túrónak kellene azzal foglalkozni, hogy mi lesz holnap? Majd átmegyünk a hídon, ha viszket. Egy döglött dakota lovon, elöl tekintetes nagyurainkkal. Szerencsére nekik lesz útlevelük akkor is, ha minket nem engednek át a szögesdróttal körültekert országhatáron. Kell is, mert a fő honvédőknek, a hazát minden körülmények között és mindenkitől megvédő keresztény hazafiaknak néha fel kell tölteni a kasszát. Mondjuk Svájcból. Nyugi, nem az államkasszát.

Ünneplés közben nyugodtan lehet erre is gondolni, mint lehetőségre. És nem, nem fog megvédeni minket senki. Önmagunktól más nem védhet meg. Szívás.adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.