Május 22,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Mindenkinek meg lehet ezt köszönni, kedves Imréné. Csak Orbán Viktornak nem

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,664,084 forint, még hiányzik 1,335,916 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Dermedten bámulom a Migránstévét és már tudom, ki a felelős azért, hogy ez az ország ilyen, amilyen. Kusovszky Imréné ténsasszony elment a fodrászhoz – valami nagyon szépet csinálj, Marikám, Orbán Viktor miniszterelnök úrral van találkozóm – onnan elugrott a kozmetikushoz egy laza arcmasszázsra, szemöldökfestésre, gyantáztatta a bajuszkát, felrántotta a magassarkú csizmát, ájult örömmel hallgatta a drága miniszterelnök urat.

Csak pár perc, kötelező megnézni!

Újab fodrász-kozmetikus és irány a tévéstúdió, hogy felidegesítsen egy egész országot. De az őrületig. Imréné végtelenül el van ájulva, hogy ott ülhet az Idősek Tanácsában, aminek az elnöke az Orbán nevű ember. Imréné nem most kezdte a szakmát, ahogy nézem. Régi harcostárs, gyanítom, pont ennyire rajongott Kádárért, mint most Orbánért. Csak akkor még ifjú szerelmes volt, most meg nem annyira.

Miközben nagyon sok okos, tájékozott, a mindenkori helyzettel tisztában lévő idős ember él közöttünk, itt él Kusovszky Imréné is, aki hálás és boldog, amiért Orbán Viktor megemelte a nyugdíját és Orbán Viktor ad 10 ezer forintos Erzsébet utalványt. Imréné, drága! Az utalványt a magyar adófizetők adják, nem Orbán Viktor. Ha valakinek, akkor nekik tessék hálálkodni. Az édesanyának, aki napi tíz órában gürcöl, aztán elmegy a gyerekért az iskolába és éjfélig meg sem áll, mert felgyűlt a mosnivaló, mert meg kell varrni a kiszakadt nadrágot, mert vasalni kell és aztán néhány órányi alvás után hulla fáradtan kel, elkészíti a gyereket, uzsonnát csomagol, elviszi az iskolába, rohan a munkába és mindezért annyi fizetést sem kap, hogy megvegye a buszbérletet. Az édesapának tessék köszönni, kedves Imréné, aki az ország túlsó végében dolgozik, mert ott talált munkát, negyedmagával közösen bérel egy dohos szobát és havonta egyszer tud hazamenni a családjához, mert megugrott a hiteltörlesztő, mert szeretné, ha a gyereke továbbtanulhatna és mert az utolsókat rúgja a kazán és egymillió alatt nem lehet megúszni a cserét, de ő annyi pénzt egyben életében nem látott. Nekik köszöngesse, kedves Imréné, mert ők fizetik be az adót, a járulékokat, az áfát, ők veszik meg az útdíj-matricát és dolgozzák ki a belüket azért, hogy nekik majd ne legyen nyugdíjuk, legfeljebb egy csekélyke alamizsna, ha megérik.

És a többi nyugdíjasnak köszöngesse, kedves Imréné, akik évtizedeken keresztül fizették az adókat és járulékokat azért, hogy az akkori időseknek legyen nyugdíja és azért, hogy Orbán Viktor és bűntársai ingyen járhassanak egyetemre és diplomát szerezhessenek akkor is, ha a család anyagi helyzete ezt nem tette volna lehetővé és akkor is, ha soha, egyetlen percig nem dolgozott egy sem a szakmájában.

Megköszönheti még, kedves Imréné annak a majdnem egymillió honfitársunknak, akik vállalva a távolságot, legyőzve a honvágyat, a nyelvi nehézséget és az egyéb gondokat elég bátrak voltak más országban szerencsét próbálni és most súlyos milliárdokat küldenek haza minden hónapban az itthonmaradottaknak, az idős szüleiknek, hogy éhen ne haljanak, vagy hogy el ne vigye a bank a házat a fejük fölül.

Mindenkinek meg lehet ezt köszönni, kedves Imréné. Csak Orbán Viktornak nem. És lehet az ájulásig boldognak lenni a 0,9 helyett 1,6 százalékos nyugdíjemeléstől és lehet párás szemmel tapsikolni az utalványnak, boldogan és mély szerelemmel trappolni az urnákhoz (nem ahhoz, hanem a szavazóhoz) és ikszelni kegyetlenül a Fideszre, mert Orbán Viktor ennyire kibaszottul jó ember, hogy az valami beszarás. Az ilyen Imrénék tartják hatalomban a világtörténelem legkorruptabb kormányát, örvendeznek a más nevében az alamizsnának és elfúló hangon nyögdécselnek a gyönyörtől, amiért a drága miniszterelnök úr rájuk vetette szeme sugarát.

Pedig Imréné valószínűleg nincs nagyon rászorulva az utalványra.kusovszky

kusovszky1

Láthatólag Kusovszkyné univerzális munkatárs. Ért az AIDS megelőzéséhez is, beválik a minisztériumban is és az Idősek Tanácsában is nélkülözhetetlen, sőt, be lehet küldeni a stúdióba lelkendezni, de legfőképpen eljuttatni az üzenetet 2,8 millió szavazónak. Nyugdíjasok és fogyatékkal élők, Orbán Viktor a mi támaszunk a bajban, irány rá szavazni!

Nem tudom, hány ilyen Kusovszkyné dolgozik Orbán Viktor nagyobb dicsőségére, de remélhetőleg tisztában vele Imréné, hogy ő is felelőse lesz annak a szociális katasztrófának, ami felé tart az ország. A társadalomból kilökött fogyatékkal élők, az önmagukat ellátni képtelen betegek és öregek, a segítség nélkül maradt demenciában szenvedők, a munkaerőpiacra kihajtott valódi rokkantak, az ellátás nélkül maradt sokszázezer munkaképtelen ember sorsa mintha feledésbe merülne.

Javaslom Imrénének, hogy amikor sikerült kiörvendeznie magát, beszélgessen el intelligens, tanult, az aktuális problémákat tisztán átlátó és azokban tájékozódni képes idős emberekkel is. Sok ilyen van. Aki nem pazarolta el az éveket és nem hülyült, hanem tanult, az pontosan látja, miről szól ez a nagy adakozás, hogy mi a célja és mi a háttere Orbán Viktor végtelen jóságának.

A valóságnak pedig semmi köze nincs Kusovszky Imréné főállású rajongó egyetlen mondatához sem.adomany

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.