Június 20,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Még mennyi trágyát kell lenyelnünk, amíg ez az erkölcsileg hulla, minden mozdulatában korrupt celeb eltakarodik a vérbe?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,873,430 forint, még hiányzik 1,126,570 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Mégiscsak szombat van, úgy döntöttem, hogy ma nem leszek kegyetlen magunkhoz, könnyed kis bulvárhírrel dobom fel a nap második felét. Az is igaz, hogy két-három napja (jóstehetség és három kisdoktori hiányában is) előreláttam  a dolgot, be is következett: Rogán pajtás feljelentett mindenkit.

Mármint mindenkit, aki Juhász Péter „hazugsággyárához” az elmúlt napokban asszisztált. Antonio dühbe gurult és a propagandaminisztérium le is gyártotta a közleményt (oda a szabad szombatnak, remélem kurvaanyáznak rendesen a fiúk-lányok, hogy az állami propaganda feje egyik buliból a másikba tántorog):

A hazugságok terjesztőivel szemben ma már a polgári peres eljárás nem elegendő, így miniszter úr az érintett ügyekben büntetőfeljelentést tesz

– ezt írták szombati közleményükben Rogán minisztériumi cselédei (és remélhetőleg ugyanazzal a lendülettel ezt Spéder Zoltánnak is figyelmébe ajánlották), nem sokkal az után, hogy a Vasárnapi Hírek mai számában igen erős állítások jelentek meg a mostanában kizárólag politikai celeb botrányairól elhíresült Cecília férjéről. A cikk már nem elérhető, ne keresse senkise, de azért én ideteszem, Juhász Péter egyszemélyes ellenzék Facebook-oldaláról származik:

vh1

vh2

Aprók a betűk is, unalmas is végigolvasni, a lényeg, amitől Rogánnak ködbe borult az agyveleje: a cikkben azt írja a VH, hogy a napokban a Terrorelhárítási Központ közreműködésével őrizetbe vettek egy belvárosi ügyvédet, aki egyébként Rogán bizalmasa és akinél több száz millió forint készpénzt is találtak. Mindezt azóta tagadta az ORFK és a Legfőbb Ügyészség is. Ez a mai história adódott össze Rogán érzékeny mimózalelkében azzal, hogy Juhász Péter pár napja azt állította – én meg ITT emlékeztem meg róla -, Cilikopter Antal múlt csütörtökön kiruccant Dubajba, ahol is a Valton Security tulajdonosával látták együtt. Már nem úgy, hanem amúgy.

A propaganda kabinet akkor is hozta a formáját, a halaszthatatlan közfeladattól a szabadságoláson át a november elsejei litánáig terjedő idióta, egymásnak ellentmondó közleményeik egy újabb veretes hazugságot sejtettek. Sőt, most is változatlanul azt sejtetik. Nem mintha Rogán nem engedhetné meg magának a dubajozást, csak a helikopteres lódítás után minimum cikinek tűnt, hogy megint csinálja a fesztivált. Ráadásul ha a parlamentben nem jelenik meg kérdésekre válaszolni, és a hivatalosságok szerint halaszthatatlan közfeladata akadályozta ebben, amiről nem mondják meg, hogy mi volt az, de aztán mégis kiderül, hogy szabadságon volt, akkor senki ne várja tőlem, hogy megint úgy tegyek, mintha hülye lennék.

Ehhez képest jelen állás szerint az van, hogy barnanyelvű lakájék dörzsölgetik enyves kezeiket, mert ugyanis Juhász Péter a Vasárnapi Hírek cikke alapján ezt posztolta a reggeli órákban:

Juhász Péter iránti minden tiszteletemmel együtt én azért egy kicsit körültekintőbben jártam volna el ezzel a feltételezéseken, pletykákon, híreszteléseken, bizonyítékokkal alá nem támasztott sejtetéseken alapuló cikkel kapcsolatban. Mert akkor nem kellett volna utólag magyarázkodni, hogy médiahekk volt az egész. Akkor sem, ha igen nagy bizonyossággal állítható, hogy az volt.

Ugye azt senki nem gondolja komolyan, hogy az Orbán nevű elengedte Antonio kezét? Ugye Juhász Péter fejében sem fordult meg, hogy a Polt Péter-féle sóhivatal, a Hajdu János-féle TEK, a Pintér-féle belügy, vagy bármelyik Fidesz által kézivezérelt hatóság azon dolgozik, hogy Rogán mocskos ügyleteinek utánajárjon és tettenérje a celeb maffiózó egyik-másik-harmadik pénzt táskában hurcolászó bizalmasát? Ugye, nem? Juhász Péter pontosan tudhatja, hogy egyedül a nyilvánosság ereje az, ami itt bárkit lemondásra, megbukásra kényszeríthet. Semmi más. A rendszer maga a korrupció. Éppen ezért örömmel láttam, hogy végül is második nekifutásra Juhász eszmélt, még ha a karakterét gondosan gyilkoló, közpénzzabáló médiamunkások az Origótól a PS-en keresztül a Ripostig egy emberként visítottak fel örömükben. Más örömük nemigen lesz a szar tapicskolása közben, úgyhogy hajrá!

Viszont Rogán. Ilyen élőlényt se sűrűn hordozott a hátán az áldott magyar anyaföld, pedig Matolcsy is egy vaskos esettanulmány. Szóval nem járt Dubajban, Juhász hazudik, de Varga Valton Lajos meg járt Dubajban, tehát a történet fele ugye, igaz. Rogán még sosem hazudott, tehát nyilván most is igazat mond, és mindenki más hazudik. Zárójel: bevallom, kiábrándító volna és Juhász Péter eddigi értékes munkája, hitelessége (no, nem barnanyelvék szerinti hitelessége) is bánná, ha kiderülne, hogy Rogán nem volt Dubajban, illetve hogy nem tudja hitelt érdemlően bizonyítani, hogy ott volt. Azzal sajnos nem sokra megyünk, hogy én speciel tényleg nem láttam Rogánt Dubajban.

Ugyanakkor valaki magyarázza el nekem, mennyire lehet valaki sunyi, gyáva, ellenben példásan önérzetes szarházi, hogy – amint arra a nyakamat mertem volna tenni pár napja – megint perrel fenyegetőzzön? Mivel elfajultak a dolgok és nem lehet nyugodtan sunyulni, immár a büntetőfeljelentés a téma. Ennek semmi szégyenérzete nincs? Ennek az erkölcsi hajótöröttnek soha nincs az a pont abban a nyomorult életében, ahol már a saját ganéságától felfordul a gyomra? Ki ez az ember? Ki ez? Aki már lassan annyi pert indít, hogy megszámolni sem lehet, de aki baszik elmenni ezekre a perekre, mert derogál? Mi az, hogy egy miniszter azért áll ki sajtót tájékoztatni, hogy lesameszozza a beperelt ellenséget és kinyögje, hogy méltóságán aluli elmenni a saját maga indította perre?

Ennyi véletlen a büdös életben nincs, amibe ez mind belekeveredett. Annyi hazugság nincs, amennyi ennek a száját már el nem hagyta ebben az életben. Félnapos hazugságait estére meg nem történtté nyilvánítja, de amikor hazugságon érik, akkor visít, őrjöng, toporzékol és kényszeresen ismételget egy mondatot. Most már az lesz, hogy naponta felejelentget valakit, miután hülyének nézett egy országot? Nem engem, mindenkit. Az állami megrendelésekből hízó cég vezetője meghelikopterezteti Celebet és Celebnét (=kőkemény korrupció), Celeb Antal meg a sikeres üzletasszony felesége szoknyája mögé bújik. De csak azért, mert a hazugsága kiderült, mert a fotót már nem lehetett letagadni. Ha nem derült volna ki, már sokakat beperelt volna, kétség ne férjen hozzá.

Még mennyi trágyát kell lenyelnünk, amíg ez a zsé kategóriás, erkölcsileg hulla, minden mozdulatában korrupt celeb eltakarodik a vérbe, ahelyett, hogy feljelentgetne és a becsületéért sápítozna? Engem nem érdekel, hogy a Rogán által megkérdezett hatóságok mit állítanak azzal kapcsolatban, hogy Rogán mikor járt és mikor nem járt Dubajban. Nem érdekel, hogy a Rogán tenyeréből zabáló, valamikor független állami intézmények mit cáfolnak és mit erősítenek meg. Engem az érdekel, hogy Juhász, b*meg, kapd elő azt a fotót, vagy azt a bármilyen típusú bizonyítékot, amivel beég ez a szarházi, mert ha nem, még nagyobb pofája lesz, és már nagyon elegem van abból, hogy sértett, kicsinyes, elvtelen takonygerincűek néznek hülyének, miközben a nyakamat szorongatják. Elegem van abból, hogy ebben az országban csak a Fidesz kiváltsága lejáratni, fenyegetőzni, hazudni, csak a közpénz- és lakájmédia joga hírt hamisítani, elhallgatni, átírni, kiszínezni. Hazudni, hazudni, hazudni.

Rogán! A komplett média (az is, amelyik félrefordította a fejét, amelyik ma páros lábbal szállt bele Juhászba) látta, hogy miként hazudsz. Az én erkölcseim szerint aki fél napig hazudik, az akármeddig hazudik. Aki miniszterként belehazudik az arcomba, midőn tények igazolják, hogy hazudik, de ő még akkor is tagad, az számomra egy hitelét vesztett tróger. Mikor lesz annyi önbecsülése az áldott jó magyar emberek zömének, hogy ne tűrje el a nyakán az ilyen korrupt, tolvaj, hazug Rogánokat? Faszba ezzel a szombattal is.

adomany

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.