Július 14,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

DÜHÖNGŐ


Üzenem a széplelkeknek: szembe fog jönni velük is a csupasz seggű valóság

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,477,250 forint, még hiányzik 1,522,750 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ilyen finom lelkű, érzékeny nép nincsen több, mint amilyenek mi vagyunk. Azon belül is gondolok az ellenzékre, vagy mire. Mély érzésekkel, őszinte felháborodással esnek a másik torkának, belezik ki a másikat. Halálra sértődnek, ha egy írásban csúnya szavakat találnak, kikérik magunknak, ha nem fennkölt stílusban íródik meg egy cikk, nem választékos, irodalmi nyelven küldi el valaki az Orbán kormányt, vagy a másik ellenzékit a francba.

Igazából a kormány embereinek, besúgóinak, cikkíróinak, vastagon kitömött médiahiénáinak sok dolga nincs is, önellátók vagyunk.

A belem fordul ki, amikor egy széplélek azon filozofál, mennyire csúnya dolog így, esetleg úgy beszélni egy legitim kormány legitim miniszterelnökéről, miniszteréről, mert hát mégis pfúj az, ha egy értelmiségi ronda szavakat használ. Gond nélkül idiótázza le egyik ellenzéki a másikat, amikor az olyasmit állít, amivel ez nem ért egyet. Nem csupán az ellenzéki pártokra gondolok, hanem a véleményét valami módon nyilvánossá tévő egyénekre. Elsősorban rájuk.

Azt mondja az egyik: vegyük tudomásul, most ez van, de semmi gond, mert ez a rendszer is össze fog omlani, mert még a kommunizmus, de a fasizmus is összeomlott. Ki kell várni.

Várja ki az, aki hisz ebben a baromságban. Nekem erre nincs időm, az életem véges. Az eddigi felét vitte a soha-nem-létezett kommunizmus, a másik felét a rendszerváltási kísérletek sora, a többit nem szándékozom diktatúrában leélni.

Pláne nem tudja kivárni az a többmillió ember, akik éhen döglenek addigra, mire a természetes folyamat magától lezajlik, netán Orbán Viktor kipusztul.

Önmagunkat, egymást fojtjuk meg, miközben az ország fele elpusztul. Pompáskodunk, hosszas elemzéseket nyomunk ki magunkból, gazdagon villogtatva műveltségünket, éleslátásunkat, miközben emberek küzdenek más emberek életéért.

Hétköznapi emberek gyűjtéseket szerveznek, önzetlenül, feltűnés nélkül napról napra életeket mentenek. Névtelen hősök enni adnak a nyomorgóknak, miközben sokszor önmaguktól vonják meg a falatot. Tudod, ők azok, akikről vitatkoznak a politikusok és a média, hogy civilek, vagy álcivilek.

Az értelmiség, az ellenzéki sajtó meg naív hülyéknek, idióta donkihótéknak állítja be őket, már ha egyáltalán szót ejt róluk. De többnyire nem ejt szót, mert arra nem kattingat a nép, nem lájkolják a cikket, nem osztják meg. Ugyanis a társadalomnak szar szembenézni a tulajdon impotenciájával, gyávaságával, lustaságával, baromságával.

Ezer darabra hullott az ország. Az Orbán Viktor Egyház híveire és a nem hívek szilánkos halmazára. Kerülgetjük a valóságot, cukrozzuk a szart, megmagyarázzuk a szennyet, legalizáljuk a bűnt. A vadkapitalizmustól a természetes szelekcióig ezer magyarázatot találunk a tehetetlen hülyeségünkre.

Irodalmi stílusban magyarázzuk az embertelenséget, miközben lent, a nyomor alján élők egymás felé nyújtják a kezüket, a nyomorgó segít a nincstelenen, éhező gyűjt az éhhalál szélén lévőnek. De ezt sem írjuk le, mert olyan demagóg, meg ilyen a Világ, amúgy is, aki nyomorog, az hülye, béna, lusta és nem is akar dolgozni.

A fél ország hülye, béna és nem akar dolgozni? Normálisak vagyunk mi?

Millió nevesíthető ok van, de fosunk attól, hogy kimondjuk, megnevezzük, főleg attól, hogy szembenézzünk vele.

Mitől normális dolog nyíltan meghirdetni a szabadság végét és Kínát állítani példaképül egy európai ország számára?

Miért nem lehet kimondani, hogy Orbán beteg, de Lázár talán még betegebb, amennyiben a tökéletes gátlástalanságot betegségnek nevezhetjük?

Miért nem lehet felmutatni az Orbán kormány ordas hazugságait, kártékony működését, pusztító önzését és határtalan idiótaságát?

Mennyire hülye az a kormány, amely egyszemélyi diktatúrát kiépítve tökéletesen kipusztítja a középosztályt, nyomorba dönti a lakosság felét, a másik felét pedig vegetálásra kárhoztatja? A kivételezett százezrek nem fogják megtermelni az ország működéséhez szükséges anyagiakat, pláne nem az elzabrálható vagyont.

Min fog uralkodni Orbán Viktor és tábora néhány év múlva? A semmin? Az mitől jó? Miből fogja jutalmazni a híveket? Saját zsebből?

Jó, tudom…nem is Orbán tehet semmiről, ő csak egy báb, kár is őt támadni. Igaz. A berlini falat sem kellett volna lebontani. Sztálin szobra is maradhatott volna, mert hát miről tehet egy szobor?

Egyszóval az lenne a javaslatom, akinek van mivel, próbáljon meg gondolkodni. Szarni az ellenzéki pártokra, ők el vannak foglalva önmagukkal.

Szarni a kormánypártra (kivéve a belőlük profitálókat, mert azok ne szarjanak, fényezzenek).

Szarni a propagandára, tessék kinyitni a szemeket és meglátni a valóságot.

Ne önigazoljunk már azzal, hogy minden hajléktalan alkoholista, minden munkanélküli lusta, minden lecsúszott, éhező maga tehet a bajáról és nekünk közünk sincs hozzá!

Ne vegyük már természetesnek és ne gondoljuk a rendszer velejárójának, hogy emberek millóitól rabolják el a puszta létezéshez, az emberi élethez való jogot!

Ne higgyük el, hogy ez így normális és minden társadalomban így van, mert nem igaz.

A széplelkek édelegjenek tovább nyugodtan, háborodjanak fel, ha egy káromkodás felbukkan egy szövegben, magyarázzák meg politikailag, társadalmilag a rendszer realitását, majd valamikori elkerülhetetlen bukását, a gyávák lapítsanak tovább, az önkéntes besúgók jegyzeteljenek szorgosan, a haszonlesők nyaljanak fáradhatatlanul.

De a társadalom normális fele kezdjen el szerveződni, keressük meg a közös hangot és nyissuk ki végre a szánkat. Addig, ameddig végleg be nem tömi ez a korrupt, rabló, embertelen hatalom.

A meggyőződéses hívők persze kivételek, de nézzen tükörbe minden orvos, aki aláírja egy valóban, kétségtelenül sérült ember leszázalékolásának megszüntetését, vagy csökkentését, mert ezt kívánja a hatalom.

Szégyellje magát minden jogász, ügyvéd, aki annak ellenére, hogy látja a valóságot, kiszolgálja a kenyéradóit.

Égjen az arca minden újságírónak, aki jobb meggyőződése ellenére benyal a megélhetésért.

Szégyelljük magunkat mi is, egyenként, ha képtelenek vagyunk kezet nyújtani, szót emelni a társainkért.

Szégyelljük magunkat, mert elvették mindenünket, még a szavainkat is.

A liberális, demokrata, filozófus, értelmiségi szitokszavakká váltak.

Nem a fasz ronda szó, hanem az éhezés.

Nem a picsa szó ocsmány, hanem a nincs.

Nem a szar szó ordenáré, hanem a nyomor.

A cizellált lelkűeknek üzenem: ballagjanak el Szabolcs, Borsod, Nógrád valamelyik településére és szembe fog jönni velük a csupasz seggű valóság, lófasszal a kezében.adomány

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.